Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vFCoders - Featured Content Slider Widget Details »
vFCoders - Featured Content Slider Widget
Mod Version: 2.4, by Badshah93 (Coder) Badshah93 is offline
Developer Last Online: Nov 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.x Rating: (31 votes - 4.87 average) Installs: 223
Released: 20 Aug 2011 Last Update: 18 Apr 2012 Downloads: 1874
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

.::vFCoders - Featured Content Slider Widget::.

Content Slider Source: http://webdeveloperplus.com/jquery/f...ing-jquery-ui/

What is it?
=====================================

Featured Content Slider Widget for VBulletin CMS to feature latest (or popular) articles in a block that displays as a slideshow.

Features
=====================================

1. Fully Integrated With VBulletin CMS.
2. Option To Select Sections.
3. Option To Select Categories.
4. Option to Sort Articles by date or views.
5. No Template or File Edits.
6. Can Add Seperate Widget for Different Sections.
7. Can Add more than 1 Featured Content Slider Widget in a page.

8. Option To Set Width For Each Content Slider Widget New!





New Installation Instructions
=====================================


1. Upload all the files in "Upload" Folder to forumroot.
2. In the Product Manager in AdminCP, import the product XML file.
3. Then Go To -> Admincp -> vBulletin CMS -> Widgets

Widget Type: CMS featured Content slider
and enter other details and save it..

5. Then Rest of the things are as it is which you do for other widgets.

a): Configure The Widget in VBulletin CMS -> widgets
b): Add the widget in page through layout manager.


Upgrade Instructions
=====================================


1. Unzip the attachment and upload all files in upload folder to forumroot.
2. Upload the xml through product manager. (Overwrite)
3. Delete all the old content slider widgets and make new ones.


Uninstallation Instructions
=====================================


1. Delete all the Content Slider Widgets in vBulletin CMS -> Widgets
2. Uninstall the product through product manager.


Mod History:

v1.0 : 20 Aug 2011 : First Release.
v2.0 : 21 Aug 2011 : Width Feature Added.
v2.1 : 21 Aug 2011 : Fixed Uninstall Bug.
v2.2 : 26 Aug 2011 : Improved mouseover effect of content slider.
v2.3: 28 Aug 2011 : Fixed Package ID issue.
v2.4: 18 Apr 2011 : Fix typo in install code and Updated for vBulletin 4.1.x.



-> Click On Mark As Installed If You Have Installed This Mod.
-> You Can Nominate it also for Mod Of The Month.
-> If u like my work, you can Donate me also.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	2.png
Views:	2068
Size:	8.8 KB
ID:	132160   Click image for larger version

Name:	3.png
Views:	3132
Size:	22.5 KB
ID:	132161   Click image for larger version

Name:	slider1.png
Views:	968
Size:	420.2 KB
ID:	137864  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vBulletin CMS Widgets Slider Widget s3slider CrazyProgrammer vBulletin 4.x Add-ons 56 20 Aug 2015 19:00
vBulletin CMS Widgets [WIDGET] Slider cory_booth vBulletin 4.x Add-ons 318 11 Jun 2013 11:29
Portal Software Integrating WebDeveloperPlus' Featured Content Slider in vba or any other page Omar Al-Ansari vBulletin 3.8 Add-ons 45 12 Jan 2011 05:07

Comments
  #2  
Old 20 Aug 2011, 16:29
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
tagged - will look later, but if it's as good as it sounds then it could be a real winner.
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Aug 2011, 16:32
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
It will be awesome if you do it for CMPS too thanks, I love it XD
good job man
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Aug 2011, 16:43
LOGECT's Avatar
LOGECT LOGECT is offline
 
Join Date: Jun 2010
Great Mod, thank a lot.
__________________
LOGECT
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Aug 2011, 16:51
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
I'm afraid I'm getting a database error with this mod. I'm using 4.1.5.
Reply With Quote
  #6  
Old 20 Aug 2011, 17:07
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by starman™ View Post
I'm afraid I'm getting a database error with this mod. I'm using 4.1.5.
hmm.. i didn't get any error during testing..

Go To -> Admincp -> vBulletin CMS -> Clear CMS Cache


if still error Persist, you can post error here or pm me.
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Aug 2011, 17:19
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
Thanks for the offer of help. Cleared the cache - same error. Here's the DB error I'm getting;


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #8  
Old 20 Aug 2011, 17:19
LOGECT's Avatar
LOGECT LOGECT is offline
 
Join Date: Jun 2010
Getting db error when i choose Popular



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks
__________________
LOGECT
Reply With Quote
  #9  
Old 20 Aug 2011, 17:27
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by LOGECT View Post
Getting db error when i choose Popular



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks
Thanks for letting me know.. i added that sortthing later forgot to change cms_node.viewcount to cms_nodeinfo.viewcount


Anyway i have attached php file,

Upload it in packages/vbcms/widget (overwrite)

Note: i have added new zip file at main post, with this php file..
Attached Files
File Type: php cmsfcs.php (9.9 KB, 26 views)
Reply With Quote
  #10  
Old 20 Aug 2011, 17:28
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
I chose 'popular' too. Will try the other option.
Reply With Quote
  #11  
Old 20 Aug 2011, 17:43
LOGECT's Avatar
LOGECT LOGECT is offline
 
Join Date: Jun 2010
Originally Posted by Sherif View Post
Thanks for letting me know.. i added that sortthing later forgot to change cms_node.viewcount to cms_nodeinfo.viewcount


Anyway i have attached php file,

Upload it in packages/vbcms/widget (overwrite)

Note: i have added new zip file at main post, with this php file..
Thanks Sherif, that fixed the db error, i'm having another issue with this mod, every time i'm choosing Popular the Latest will be selected as default.
__________________
LOGECT
Reply With Quote
  #12  
Old 20 Aug 2011, 17:52
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
Hi Sherif. I haven't uploaded that new php file yet, but it now suddenly starts to work anyway. WTF? Anyway thanks for the mod. What I need to know now is how I change the image re-sizing, as currently the widget is too small in my primary content area.
Reply With Quote
  #13  
Old 20 Aug 2011, 17:56
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by LOGECT View Post
Thanks Sherif, that fixed the db error, i'm having another issue with this mod, every time i'm choosing Popular the Latest will be selected as default.
Fixed..

Upload the new xml.


Note: New zip file added with fix.





Originally Posted by starman™ View Post
Hi Sherif. I haven't uploaded that new php file yet, but it now suddenly starts to work anyway. WTF? Anyway thanks for the mod. What I need to know now is how I change the image re-sizing, as currently the widget is too small in my primary content area.

you should upload the new php file to make popular option work well..

there is a template called

cmsfcs_script, where you increase the width of box.

and open cmsfcs_contentbit to change image size.
Attached Files
File Type: xml product-cms_fcs_widget.xml (8.0 KB, 45 views)
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Aug 2011, 18:00
LOGECT's Avatar
LOGECT LOGECT is offline
 
Join Date: Jun 2010
Originally Posted by Sherif View Post
Fixed..

Upload the new xml.


Note: New zip file added with fix.
Fixed, thanks for your support
__________________
LOGECT
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Aug 2011, 18:09
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
Thank you indeed. I will have a little play with the settings. Cheers.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:45.

Layout Options | Width: Wide Color: