Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06 Sep 2019, 17:26
MrFurious MrFurious is offline
 
Join Date: Sep 2010
Setting for post search question

When I do a search for a users posts and get the results, rather than getting the content of their post it just says -=Hidden Content=-. This started after I made some settings changes to lesson server load, but I'll be darned if I can find the setting to revert it back to showing the actual post content. Hoping someone can point me in the right direction. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 06 Sep 2019, 17:38
Dave Dave is online now
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
vBulletin doesn't have any setting to make it show that. It's most likely caused by a plugin, probably related to thanking/liking a post to see the contents. Maybe the "DragonByte Tech: Advanced Post Thanks / Like" plugin?
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #3  
Old 06 Sep 2019, 17:58
MrFurious MrFurious is offline
 
Join Date: Sep 2010
Now that you mention it, I did install the Dragonbytes Likes/Thanks mod about the same time. Is there an easy fix without disabling the mod or no?
Reply With Quote
  #4  
Old 06 Sep 2019, 17:59
Dave Dave is online now
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Based on this thread https://forum.vbulletin.com/forum/vb...ontent-instead "It only happens when I choose "Show Results as: Posts".

Otherwise I wouldn't know since I don't use the plugin myself.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #5  
Old 09 Sep 2019, 03:34
HM666's Avatar
HM666 HM666 is offline
 
Join Date: Jan 2014
Real name: Len Kaiser
Originally Posted by MrFurious View Post
Now that you mention it, I did install the Dragonbytes Likes/Thanks mod about the same time. Is there an easy fix without disabling the mod or no?
If you are using the free version of the DBTech mod there is another free one that is a thanks mod that works pretty good. Post Thank You Hack
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HTL] & [Normal] Setting Varname Next to the Setting Title. Link14716 vBulletin 3.0 Full Releases 6 15 Jan 2004 16:26



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:41.

Layout Options | Width: Wide Color: