Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Jun 2014, 13:44
thunderclap82 thunderclap82 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Search Results

Is there a way to configure vBulletin to have search results list the actual posts instead of the thread? I have several users requesting this function.
Reply With Quote
  #2  
Old 14 Jun 2014, 14:27
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Maybe I'm not understanding the question, but if you select the "Search Single Content Type" tab, at the bottom there are radio buttons where you can select whether the results will be threads or individual posts.
Reply With Quote
  #3  
Old 15 Jun 2014, 02:36
thunderclap82 thunderclap82 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Originally Posted by kh99 View Post
Maybe I'm not understanding the question, but if you select the "Search Single Content Type" tab, at the bottom there are radio buttons where you can select whether the results will be threads or individual posts.
Right, but if you click on the link it provides it takes you to the first post of the thread, not the specific post of the keyword search. I'd like the user to be able to click the link and take them to the actual post, be it the first page or the tenth, where ever that post actually is.
Reply With Quote
  #4  
Old 15 Jun 2014, 03:49
tbworld tbworld is offline
 
Join Date: Oct 2008
I just tested this on a vb4.2.1. I used advanced search, multiple content types, "post", "forum" and searched on "titles only". It listed the exact post of a thread of around 500.

-- just feedback.

--------------- Added 15 Jun 2014 at 03:59 ---------------

Oops - Okay tested single content type like @kh99 suggested -- I really need to learn how to read.

Selected "Post" searched on "titles only" and selected "all forums".

Again found exact post. Not the thread.
Reply With Quote
  #5  
Old 15 Jun 2014, 03:59
thunderclap82 thunderclap82 is offline
 
Join Date: Dec 2008
It appears that both the custom templates I use don't link properly, but when I use the default vBulletin one it works fine. So now I have something new to troubleshoot. Hmm... Thanks for double checking this.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:25.

Layout Options | Width: Wide Color: