Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 28 Sep 2009, 11:19
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
wow just deleted .htaccess file and its working.
Reply With Quote
  #17  
Old 05 Nov 2009, 23:55
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
the problem has re-occured! some strange reason.

--------------- Added 05 Nov 2009 at 23:56 ---------------

any help please? i dont think it was the htaccess file. probs just worked same time as i deleted it. i tryed doing same but no luck

Last edited by daydie; 05 Nov 2009 at 23:56. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #18  
Old 06 Nov 2009, 04:30
RenatoMN's Avatar
RenatoMN RenatoMN is offline
 
Join Date: Nov 2008
Your host should inform you where to see error logs.

The problem will probably be EASILY solved after analizying this file.
Reply With Quote
  #19  
Old 07 Nov 2009, 09:00
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
on the error logs it said there was a 2 files missing. So i put them there and the forum isnt loading at all now.
Reply With Quote
  #20  
Old 08 Nov 2009, 20:06
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
http://rapidshare.com/files/304205755/error_1_.log

there is my error logs. it mainy says pages it cant load due to this problem, not solving anything.

Please help me anybody
Reply With Quote
  #21  
Old 08 Nov 2009, 20:34
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I can't really see much from your error_log except that you have a ton of missing files, including a file called missing.html which appears to be called in several directories. You appear to be using some sort of seo - are you sure you have your .htaccess file made correctly?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #22  
Old 09 Nov 2009, 15:55
iBennY iBennY is offline
 
Join Date: Nov 2009
Real name: Benjamin
Its your VBSEO you must unistalled.
Reply With Quote
  #23  
Old 10 Nov 2009, 13:56
kuraba kuraba is offline
 
Join Date: Dec 2007
to me its your server error... what web server do you have? apache?..
contact your host for changing max time on execution variable... because i have reloaded 2-3 times your forum, and it not stop on the same place on loading... so it seems you don't have any script problem..

here is info:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #24  
Old 10 Nov 2009, 14:19
ChopSuey ChopSuey is offline
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alaska
Real name: Corey
Try reverting your headinclude Template, seems to be broken.
Reply With Quote
  #25  
Old 10 Nov 2009, 18:56
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
its not the header, thats what the problem does. It stops for some reason, I have uninstalled VBseo and reverted all templates back to origional state, Im really comfused
Reply With Quote
  #26  
Old 11 Nov 2009, 06:04
ChopSuey ChopSuey is offline
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alaska
Real name: Corey
List all mods that are installed on your site.
Reply With Quote
  #27  
Old 11 Nov 2009, 11:19
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
attached all product i have installed, i have tryed mostly everything now, my forum been up a long time (2 year and was startin to pick up) am gutted
Attached Files
File Type: txt install products.txt (8.8 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #28  
Old 11 Nov 2009, 15:57
ChopSuey ChopSuey is offline
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alaska
Real name: Corey
Try disabling the following modifications.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Don't see why you have more than one Ad management system, along with some mods that are nearly the same.
Reply With Quote
  #29  
Old 12 Nov 2009, 10:45
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
i have uninstalled all them and still no luck =/
Reply With Quote
  #30  
Old 12 Nov 2009, 11:05
ChopSuey ChopSuey is offline
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alaska
Real name: Corey
http://www.vbulletin.org/forum/showp...83&postcount=2

Do that, then try re-installing your forum.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:32.

Layout Options | Width: Wide Color: