Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBH-Add new tabs Details »
vBH-Add new tabs
Mod Version: 1.2, by Elmer (Coder) Elmer is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (240 votes - 4.73 average) Installs: 2172
Released: 21 Nov 2009 Last Update: 09 Feb 2010 Downloads: 12353
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

vBH-Add new tabs 1.2 with no querys
Mark as installed, if you use it


If you like this modification please suport it in the mod of the moth poll


What does this plugin?
This plugin allows you to add new tabs in the navigation bar to link to any site you want.

Installation:
Import the xml file from the product manager..
Upload the files in the upload folder to your forums via ftp.

To add new tabs, go to:
vBulletin Options> VBH New Tabs Option


Configuration example:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

See screenshots.

To make tab selected:
This option only works if your tab links to internal files. You need to enter the THIS_SCRIPT value under the option Tabs Selected.

Also note that some areas of vBulletin already use the THIS_SCRIPT value in their code and because of this some tabs may not work correctly. A example of this would be the usercp.php file. If you make a tab linking to this file and then you enter the value 'usercp' to make it selected, the tab will be selected but also will be the forum tab. This is because vBulletin used this value in the navbar template.

You won't have problems when linking to custome pages.

en espaņol
vBHispano - Agregar Pestaņas en Espaņol


History:
11-23-09: First release 1.0
  • Ability to add tabs with option to disable the modification.
11-23-09: Update 1.1
  • Some bug fixes
  • New option to align the tabs on the left, right or center.
  • Now you can choose which usergroup can view each tab.
  • Links can now be set to open in a new window or the same window.
12-24-09
  • Updated to work on vB4 Gold
02-08-10: Update 1.2
  • Added option to make the tab selected, please read the product options.
  • Added option to disable the default tabs Home, Blogs and What's New. At this time tab forum can't be removed.
This product does not add sublinks even if tabs are selected.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	newtaboptions.png
Views:	10720
Size:	28.1 KB
ID:	106482   Click image for larger version

Name:	tabspreview.png
Views:	15235
Size:	11.7 KB
ID:	106483   Click image for larger version

Name:	vba_tabsoptions.png
Views:	10878
Size:	48.0 KB
ID:	106594   Click image for larger version

Name:	upgradevB-0000.png
Views:	10721
Size:	8.2 KB
ID:	111913  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 10:39

  #406  
Old 09 Apr 2010, 11:46
Xeder Xeder is offline
 
Join Date: Oct 2007
I'm trying to set color for the tab name, anyone got an idea please?
Reply With Quote
  #407  
Old 10 Apr 2010, 09:29
alnassrah alnassrah is offline
 
Join Date: Feb 2005
Can you upgrade 4.0.3 .
Reply With Quote
  #408  
Old 11 Apr 2010, 18:58
spipo spipo is offline
 
Join Date: Mar 2006
it is compatible with 4.0.3 ?
__________________
Akhbarona | arcade 7
Reply With Quote
  #409  
Old 11 Apr 2010, 23:00
shyguy82 shyguy82 is offline
 
Join Date: Feb 2010
No it's not compatible with 4.0.3

I had to revert back to 4.0.2
I guess we have to wait for a new version of this mod
Reply With Quote
  #410  
Old 12 Apr 2010, 00:48
CoronasRGood CoronasRGood is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by spipo View Post
it is compatible with 4.0.3 ?
I uninstalled, then reinstalled and it is working fine on 4.0.3. Make sure you uninstall before the upgrade in both the products and plug-ins sections.
__________________
http://rinconforums.com The Town Of Beautiful Sunsets

Last edited by CoronasRGood; 12 Apr 2010 at 01:15.
Reply With Quote
  #411  
Old 17 Apr 2010, 04:24
Mukashi's Avatar
Mukashi Mukashi is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Liam Pomfret
Installed it fresh on our vB4.0.3 test forum and got the following error.

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/REDACTED/public_html/vb403test/includes/class_bootstrap.php(384) : eval()'d code on line 29

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/REDACTED/public_html/vb403test/includes/class_bootstrap.php(384) : eval()'d code on line 29
__________________
Webmaster, Bulbagarden.net / Bulbapedia
Reply With Quote
  #412  
Old 18 Apr 2010, 09:25
mitch247 mitch247 is offline
 
Join Date: Apr 2010
Originally Posted by Elmer View Post
Hi Bob,

Mods are 7 and super mods are 5. Leaving that part without numbers for usergroups will make the tab visible to all users, so instead of adding each usergroup ID, just don't add them. Read the option description for a example.


Hello Elmer!
Thanks for this great mod... I did run into one issue.

Unlike any of the other vBulletin forums I have seen, I have added links to forums in the main navbar.

I figured I could just copy the forumdisplay.php file over and over again (1-forumdisplay.php, 2-forumdisplay.php etc...) and change the THIS_SCRIPT assignment inside each page to match your "Tabs Selected" requirements in your mod. So I have several pages set up like this:
File name: 1-forumdisplay.php THIS_SCRIPT = 1-forumdisplay
File name: 2-forumdisplay.php THIS_SCRIPT = 2-forumdisplay
File name: 3-forumdisplay.php THIS_SCRIPT = 3-forumdisplay
etc...

and then in your mod settings:

Link Name|1-forumdisplay.php?1-forumdisplay=>self
Link Name|2-forumdisplay.php?2-forumdisplay=>self
Link Name|3-forumdisplay.php?3-forumdisplay=>self


The highlighting works great, however, the only problem now is that I get duplicate "Posting Permissions" blocks at the bottom. Have you ever seen this and do you possibly know of a quick fix?

Many thanks for any help or advice you could offer.
Mitch
Reply With Quote
  #413  
Old 18 Apr 2010, 12:31
trilogy33 trilogy33 is offline
 
Join Date: Jan 2008
Originally Posted by CoronasRGood View Post
I uninstalled, then reinstalled and it is working fine on 4.0.3. Make sure you uninstall before the upgrade in both the products and plug-ins sections.
Confirmed here too, works fine under 4.0.3 (test board).
As quoted, make sure the product is installed AFTER the 4.0.3 upgrade.
Reply With Quote
  #414  
Old 18 Apr 2010, 18:43
mitch247 mitch247 is offline
 
Join Date: Apr 2010
Originally Posted by trilogy33 View Post
Confirmed here too, works fine under 4.0.3 (test board).
As quoted, make sure the product is installed AFTER the 4.0.3 upgrade.

Hey Trilogy... Do you have any idea how to link directly to forums from the navbar while using different "THIS_SCRIPT" assignments?

I have duplicated multiple forumdisplay.php files and hardcoded different values in to get the nav highlighting to work; however, it creates a duplicate "Posting Permissions" block at the bottom of these pages.

Thanks for any help you could offer.
Mitch
Reply With Quote
  #415  
Old 18 Apr 2010, 21:36
trilogy33 trilogy33 is offline
 
Join Date: Jan 2008
Originally Posted by mitch247 View Post
Hey Trilogy... Do you have any idea how to link directly to forums from the navbar while using different "THIS_SCRIPT" assignments?

I have duplicated multiple forumdisplay.php files and hardcoded different values in to get the nav highlighting to work; however, it creates a duplicate "Posting Permissions" block at the bottom of these pages.

Thanks for any help you could offer.
Mitch
No idea, sorry.
I just use the default set up with only one extra tab in use. Someone else may have some ideas.
Reply With Quote
  #416  
Old 19 Apr 2010, 21:19
Paul. Paul. is offline
 
Join Date: Mar 2007
Working perfectly for us with 4.0.3

Marked installed. Thanks Elmer!

Last edited by Paul.; 20 Apr 2010 at 04:41.
Reply With Quote
  #417  
Old 22 Apr 2010, 00:43
Xeon3D Xeon3D is offline
 
Join Date: Dec 2004
I'm having troubles with linking to VBA CMPS Homepage...

My code is:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Also, I've tried adding "adv_index" (as it is whats written on the index.php file) to the Tabs Selected box, but the tab still doesn't get selected.

I'm going nuts. Please help.

EDIT: no need. Used SSTAB, way easier and better.

Last edited by Xeon3D; 22 Apr 2010 at 00:59.
Reply With Quote
  #418  
Old 22 Apr 2010, 06:06
TeknoSounds TeknoSounds is offline
 
Join Date: Nov 2006
Theres no need to use any tab modification for VBA CMPS, there is a builtin navbar tab in its options. See vbadvanced.com
Reply With Quote
  #419  
Old 26 Apr 2010, 14:40
Dark_Wizard Dark_Wizard is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Bob
Any chance this mod can be made so that we get this?

Reply With Quote
  #420  
Old 28 Apr 2010, 04:11
warc1 warc1 is offline
 
Join Date: May 2007
I am trying to add a "Donate" tab to link to the mod "VSa - PayPal Donate". I added the following in the "add new tabs" box:

Donate|http://www.mysite.com/vbulletin/misc.php?do=donate

However, when clicking on the new tab, I get this link:

http://www.mysite.com/vbulletin/misc.php?do

The "=donate" phrase is truncated which causes the wrong script to run. Since others have reported successfully integrating both of these mods, I would appreciate if someone could point out what I am doing wrong.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:04.

Layout Options | Width: Wide Color: