Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBulletin-Membermap Details »
vBulletin-Membermap
Mod Version: 1.04, by Vossi (Coder) Vossi is offline
Developer Last Online: Feb 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (25 votes - 4.52 average) Installs: 217
Released: 07 Aug 2007 Last Update: 07 Aug 2007 Downloads: 3019
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files  

vBulletin-Membermap
- the membermap for your vBulletin -

works with vBulletin 3.5.x and 3.6.x

Click here
to nominate vBulletin-Membermap for
Modification of the Month


Click Install to get a Mail when an update has been released!

You can also send a donation if you like to.

What is this AddOn:

This AddOn is a membermap for vBulletin. We coded this AddOn in german and published it on vbhacks-germany.org first, here you will find a stable version in english now.

Your users can add their location on the map... Have a look at it and check yourself.

Here you will find a demo:

http://www.hogwarts-forum.de/vbmembermap.php?langid=3

Most countries in europe are done by now, so if you want to use this AddOn and wish a special country, then let us know and we will upload it.

Installation::

- Upload the files in the 'upload'-folder via FTP.

- Chmod (0777) the following files:

- /vbmembermap/data/vbmembermap_de.data
- /vbmembermap/data/vbmembermap_eu.data
- /vbmembermap/data/vbmembermap_at.data
- /vbmembermap/data/vbmembermap_ch.data

- /vbmembermap/maps/vbmembermap_de_1.png
- /vbmembermap/maps/vbmembermap_eu_1.png
- /vbmembermap/maps/vbmembermap_at_1.png
- /vbmembermap/maps/vbmembermap_ch_1.png

- /vbmembermap/clientscript/vbmembermap_popup.js

- Chmod (0777) the following folder:

- /vbmembermap/backup

- Install the product-file 'vbmembermap-product.xml' in your AdminCP

After your are done with that, follow this instructions:

In AdminCP -> vBulletin-Membermap:
  • Install the wanted geodata under 'Geodata'
  • Install the wanted maps under 'Maps'
  • Choose standard map under 'Maps'.
  • Generate the maps under 'Tools'.
  • Generate the statistic under 'Tools'
  • Choose the right in the usergroups for vBulletin-Membermap

Maps currently available:
  • Austria
  • Australia (within this thread!)
  • Belgium
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Europe [BeNeLux]
  • Europe [NoSeFi]
  • Finland
  • France
  • Germany
  • Italy
  • Liechtenstein
  • Luxembourg
  • Netherlands
  • Norway
  • Spain
  • Sweden
  • Switzerland
  • United States of America (within this thread!)
Please request the map you need in this thread an we'll try our best to upload the data as soon as possible.

Have fun with it and: Donations are welcome!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #106  
Old 11 Aug 2007, 22:52
dsotmoon dsotmoon is offline
 
Join Date: Jun 2003
Originally Posted by captainslater View Post
You must be a registered user to add your data to the map.

Also Vossi mentioned that there are some problems with the geodata of the US map (character and numbers instead of numbers only).

i did register but did not see the comment on the US map problem, thanks
Reply With Quote
  #107  
Old 11 Aug 2007, 23:44
Cando Cando is offline
 
Join Date: Jun 2007
Super. Look forward to the United Kingdom map with anticipation.
Reply With Quote
  #108  
Old 12 Aug 2007, 04:14
tminus's Avatar
tminus tminus is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by dsotmoon View Post
i did register but did not see the comment on the US map problem, thanks
This has been mentioned a number of times here. The problem is the save entry button doesn't show up. First, make sure you are entering in the state abbreviation, space, then your 5 digit zipcode, then the save entry button should show up (ex. wa 99206). If that doesn't work, Vossi told me to dump my browser cache then login again and it worked. So goto your browser's internet options and delete your temp and history files, restart your browser, login and it should show up after you enter your state and zip.

If it still doesn't work, enter your info in, move your mouse cursor to the Stop button in your browser, hit the Enter key, then the Stop button really quickly. The buttons will appear for a second before loading the target, so if you hit stop at the right time they will stay on the page and you can click Save Entry.
Reply With Quote
  #109  
Old 12 Aug 2007, 04:43
unitedpunjab's Avatar
unitedpunjab unitedpunjab is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Dhillon
Hey Vossi u can check following site for the information u need. It got complete database and geo info.

http://www.mapsofindia.com/pincode/
Reply With Quote
  #110  
Old 12 Aug 2007, 06:28
Vossi Vossi is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Originally Posted by tminus View Post
This has been mentioned a number of times here. The problem is the save entry button doesn't show up. First, make sure you are entering in the state abbreviation, space, then your 5 digit zipcode, then the save entry button should show up (ex. wa 99206). If that doesn't work, Vossi told me to dump my browser cache then login again and it worked. So goto your browser's internet options and delete your temp and history files, restart your browser, login and it should show up after you enter your state and zip.

If it still doesn't work, enter your info in, move your mouse cursor to the Stop button in your browser, hit the Enter key, then the Stop button really quickly. The buttons will appear for a second before loading the target, so if you hit stop at the right time they will stay on the page and you can click Save Entry.
Thanks for the explanation!

Meanwhile, I re-uploaded the file for US and the state abbreviation doesnt have to be entered anymore

How does the US-map work? Are the entries on the map getting shown well?
__________________
2B1 - ASK1
...and yes, I do accept Donations via PayPal
Reply With Quote
  #111  
Old 12 Aug 2007, 06:29
Vossi Vossi is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Originally Posted by unitedpunjab View Post
Hey Vossi u can check following site for the information u need. It got complete database and geo info.

http://www.mapsofindia.com/pincode/
Cool, thanks. We'll see what we can use from there...
__________________
2B1 - ASK1
...and yes, I do accept Donations via PayPal
Reply With Quote
  #112  
Old 12 Aug 2007, 07:09
tminus's Avatar
tminus tminus is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by Vossi View Post
Thanks for the explanation!

Meanwhile, I re-uploaded the file for US and the state abbreviation doesnt have to be entered anymore

How does the US-map work? Are the entries on the map getting shown well?
No problem!

Everything seems fine to me, although I haven't tried it with more than one user. Pop-ups are showing, and my previous problem with the save entry button was fixed obviously. I will update with the new map and post any bugs.

Here are some spelling errors and grammar mistakes in the English version, as well as some wording suggestions. I am sure you guys will get to it eventually, and I know I am crazy for bothering, but I thought I would save you some time. I am not a language expert though! Just a fan helping out. I was going to wait until I went through the whole mod, but here is what I have in case I don't end up doing that:

Errors
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Is vBulletin-Membermap active?
Originally Posted by Error
Is vBulletin-Membermap activ?
Originally Posted by Fix
Is vBulletin-Membermap active?
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Reason for turning off the map:
Originally Posted by Error
The vBulletin-Membermap is temporarely closed. Please try again later!
Originally Posted by Fix
The vBulletin-Membermap is temporarily closed. Please try again later!
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Headline of map output area?
Originally Posted by Error
Name of the Headline in the window where the grafic of the map gets shown
Originally Posted by Fix
Name of the Headline in the window where the graphic of the map gets shown

Suggestions
Originally Posted by /forums/vbmembermap.php
On the membermap page the user info default title is "Information for own entry" could probably be changed to something like "User Information" or "My Info".
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Reason for turning off the map:
"This text is getting show when the map is turned off" could be changed to "Message displayed when the map is turned off."
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Automatically check for changed usernames?
"Here you can choose if you want to check for changes of the usernames whenever maps are getting generated" could be changed to "Allow Membermap to check for username changes whenever maps are generated."
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Headline of the input area?
"Headline of the input area?" should refer to the default title of the user area, and using Title or Header would be more correct than using Headline, so it could be "Title of the input area", or better yet "User Info Window Title" (without the question mark.)
"Name of the Headline in the window where the users can enter their data for an entry" could also be changed to "The title of Membermap's user information window."
Originally Posted by vB Admin CP/vBulletin-Membermap/Settings/Headline of map output area?
"Headline of map output area?" could also be changed to "Map Window Title". "Name of the Headline in the window where the grafic of the map gets shown" could be "Title of the map display window."
Reply With Quote
  #113  
Old 12 Aug 2007, 07:29
Basit Basit is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: London
Real name: Basit Habib
Hey man... seems to be a great add-on... Can you upload map for Indian Sub continent?(especially Pakistan and India)
Reply With Quote
  #114  
Old 12 Aug 2007, 08:04
tminus's Avatar
tminus tminus is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by Basit View Post
Hey man... seems to be a great add-on... Can you upload map for Indian Sub continent?(especially Pakistan and India)
They are working on it.
Reply With Quote
  #115  
Old 12 Aug 2007, 08:31
captainslater captainslater is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Dominic
The US-map is working now, for testing purpose I moved to Manhattan
Reply With Quote
  #116  
Old 12 Aug 2007, 08:44
Vossi Vossi is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Originally Posted by tminus View Post
Here are some spelling errors and grammar mistakes in the English version, as well as some wording suggestions.
Thank you, we will correct that in version 1.0.5 for sure...
Originally Posted by Basit View Post
Hey man... seems to be a great add-on... Can you upload map for Indian Sub continent?(especially Pakistan and India)
We're working in that... Right now, we're fighting with a UK-map...
Originally Posted by captainslater View Post
I moved to Manhattan
Cool... and it didn't even cost anything, eh?
__________________
2B1 - ASK1
...and yes, I do accept Donations via PayPal
Reply With Quote
  #117  
Old 12 Aug 2007, 09:07
nnjj.net nnjj.net is offline
 
Join Date: Dec 2002
great addons, what about Arabic Gulf Specially Suaid Arabia

thanks
Reply With Quote
  #118  
Old 12 Aug 2007, 12:12
Rober Rober is offline
 
Join Date: Aug 2007
Real name: Robert
@unitedpunjab and http://www.mapsofindia.com/pincode/
Is it possible for you to get a database-dump of this postal-codes or anything else?
Otherwise we have to typewrite each several postal code in a table...no way!
And I believe if I will write a script which can do all the requests automatically
and copy all these postal codes.... I am quite convinced:
their server would go down...

@nnjj.net
Please read comment no. 93 and 98...
Reply With Quote
  #119  
Old 12 Aug 2007, 13:07
nnjj.net nnjj.net is offline
 
Join Date: Dec 2002
so how I can get this "geodata-table" that you need?
Reply With Quote
  #120  
Old 12 Aug 2007, 13:17
Vossi Vossi is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Originally Posted by nnjj.net View Post
so how I can get this "geodata-table" that you need?
If you could get a complete list with zipcodes and geo-data already, that would be the best. Atleast we need the zipcodes in a list (no matter which format) to create a geo-database of a country!
__________________
2B1 - ASK1
...and yes, I do accept Donations via PayPal
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:27.

Layout Options | Width: Wide Color: