Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Jul 2014, 07:33
SPEEDKILLZ SPEEDKILLZ is offline
 
Join Date: Feb 2011
Real name: Chris
mobile issue 4.2.2

For some time now i have tried to figure out what is going on but figured it is about time i ask. OK my site is http://builtspeed.com when you visit http://builtspeed.com in it takes you to my home page which is builtspeed.com/home.php. That is all fine on your computer but from a mobile you get a solid whit page. Now if you manually enter builtspeed.com/forum.php from your phone it takes you to the forums and you can see it. My droid phone had an option "request desktop version" and it would also work. I cannot figure this out. Any help is appreciated.
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 03 Jul 2014, 11:57
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
I get a blank page on your cms when using the default mobile theme as well when accessing with my desktop.

I would try creating another mobile default theme and try it. The Vbulletin cms though sucks in mobile. That is why I set my forum as the main page.
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #3  
Old 03 Jul 2014, 19:56
SPEEDKILLZ SPEEDKILLZ is offline
 
Join Date: Feb 2011
Real name: Chris
Yeah for now i just disabled mobile version
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 03 Jul 2014, 19:57
Zachery's Avatar
Zachery Zachery is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Zachery Woods
There are no mobile templates for the vBa CMPS/etc products. So no templates to show mobile users, which means blank pages.
__________________
Looking for ImpEx?
Reply With Quote
  #5  
Old 03 Jul 2014, 20:06
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by SPEEDKILLZ View Post
For some time now i have tried to figure out what is going on but figured it is about time i ask. OK my site is http://builtspeed.com when you visit http://builtspeed.com in it takes you to my home page which is builtspeed.com/home.php. That is all fine on your computer but from a mobile you get a solid whit page. Now if you manually enter builtspeed.com/forum.php from your phone it takes you to the forums and you can see it. My droid phone had an option "request desktop version" and it would also work. I cannot figure this out. Any help is appreciated.
set your landing page to the forum
and the mobile skin works on mine even as a guest i can see the cms, forums and blogs as a member you have more options as you can see in the pictures below first one is member 2nd is guest
Attached Images
File Type: jpg member_view.jpg (26.7 KB, 12 views)
File Type: jpg guest_view.jpg (11.6 KB, 10 views)

Last edited by ForceHSS; 03 Jul 2014 at 20:15.
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Jul 2014, 22:07
SPEEDKILLZ SPEEDKILLZ is offline
 
Join Date: Feb 2011
Real name: Chris
Originally Posted by ForceHSS View Post
set your landing page to the forum
and the mobile skin works on mine even as a guest i can see the cms, forums and blogs as a member you have more options as you can see in the pictures below first one is member 2nd is guest
You are saying change my url direct? So instead of directing them to home,php it directs them to forum.php?
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 03 Jul 2014, 22:13
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
In the navigation manager set the forum default, even if you do this, it might still not fix the problem there could be many reasons why it's not showing I also seen, you can only see the forum link in your mobile style and as you have cms and other parts open to guests it should let them so you might have more than one problem and more than one thing causing it

Last edited by ForceHSS; 03 Jul 2014 at 22:20.
Reply With Quote
  #8  
Old 04 Jul 2014, 00:38
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Originally Posted by Zachery View Post
There are no mobile templates for the vBa CMPS/etc products. So no templates to show mobile users, which means blank pages.
I wasn't aware that he was using Vba? I thought he said he was using his forum as the home page? It was early though so I could have been reading something else..lol

--------------- Added 04 Jul 2014 at 00:40 ---------------

Originally Posted by SPEEDKILLZ View Post
You are saying change my url direct? So instead of directing them to home,php it directs them to forum.php?
Wait a sec.. I thought you disabled the cms and were using your forum as the home page? Are you doing something different?

If you want to use your forum as the home page just add a simple 301 redirect in your root htaccess... This will redirect users from the root index.php to your forum.php

--------------- Added 04 Jul 2014 at 00:42 ---------------

I may be getting other posts confused with this one. I could swear the op said someone showed him how to not use the vbulletin cms. I don't see that post though now. I think I am losing my mind today.
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #9  
Old 04 Jul 2014, 00:48
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Not sure of his set up, but he has done something wrong somewhere
Reply With Quote
  #10  
Old 04 Jul 2014, 01:12
Zachery's Avatar
Zachery Zachery is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Zachery Woods
http://builtspeed.com/home.php

Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1
__________________
Looking for ImpEx?
Reply With Quote
  #11  
Old 04 Jul 2014, 01:32
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
That link in blank
Reply With Quote
  #12  
Old 04 Jul 2014, 04:26
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by ForceHSS View Post
That link in blank
It will be blank if you last tried to view his site using the mobile style because the cookie is still set to use that style. It isn't blank for me using the regular style.

http://builtspeed.com/home.php?styleid=6
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #13  
Old 04 Jul 2014, 16:55
SPEEDKILLZ SPEEDKILLZ is offline
 
Join Date: Feb 2011
Real name: Chris
Originally Posted by Lynne View Post
It will be blank if you last tried to view his site using the mobile style because the cookie is still set to use that style. It isn't blank for me using the regular style.

http://builtspeed.com/home.php?styleid=6
So how qould i set it using the regular style?
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 04 Jul 2014, 20:10
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
How could you set what using the regular style?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:48.

Layout Options | Width: Wide Color: