Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Photobucket Image Uploader Details »
Photobucket Image Uploader
Mod Version: 2.0, by Dannyloski (Member) Dannyloski is offline
Developer Last Online: Mar 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (22 votes - 4.64 average) Installs: 242
Released: 28 Dec 2007 Last Update: 15 Apr 2008 Downloads: 833
Not Supported Uses Plugins Auto-Template External Content  

This Modification works in both vB 3.6.x and vB 3.7.x

Introduction:
Well this is my first official "hack" for vBulletin , so cheers to me! Anyways, I want to apologize in advanced if for some reason this post or the instructions are not clear enough - I am trying my best to explain as elaborate as possible. With this being my first modification, I have dedicated a lot of time and effort into it and I can say that I am 99.9% sure that there are no bugs with this hack, as I have tested it numerous times - but we all know how that goes ... With that said, if you do find a bug or something, just let me know and I'll look into it. Also, I want to thank Mosh for letting me use his ImageHack as a Framework for mine, thanks bro!

NOTE: This hack works in total harmony with the latest version of Mosh's ImageShack Image Upload hack.

PHOTOBUCKET IMAGE UPLOADER
... BROUGHT TO YOU BY: DANNY ...

Description:
This hack will allow you to have access to your Photobucket Account from inside vBulletin, so that you can post up your pictures or videos without the need of opening a new window. It will allow you to display this Hack in the New Thread, New Post/Reply, Quick Reply, and Quick Edit Windows. This hack also provides the user with multiple options/settings to make this Add-on blend in with the site's color scheme. It has many benefits and options, so for more info just take a look at the Screenshots provided or download and install the Add-on to see and explore its settings.

Installation Instructions:
1) Download the attached .XML Product.
2) Import the .XML Product via Admin CP > Plugins & Products > Manage Products > [Add/Import Product]
3) Edit the Settings accordingly and Enable Hack where desired. Go to Admin CP > vBulletin Options > vBulletin Options > Photobucket Image Uploader to manage the settings. Remember to also enter the Usergroup IDs of those who you wish to be able to use the Hack or this Mod will not work!
4) Your Done! Its that easy ...

Upgrade Instructions:
1) Download the attached .XML Product.
2) Import the .XML Product via Admin CP > Plugins & Products > Manage Products > [Add/Import Product] and Select the "Overwrite" option ...
3) Your Done! Its that easy ...

IMPORTANT NOTE:
Originally Posted by Dannyloski View Post
Guys/Gals,

I want to make a note for those who said they were having trouble with this Hack, please make sure that you enter all the Usergroup IDs of the Usergroups who you want to be able to use this Hack in the "Allowed Usergroups" Settings Section.

I have a feeling that most of you left "0" in there. What the "0" does is "not force any usergroups". What that means is that no usergroup will be able to use the Hack, basically if you enter "0" there, then you are disabling the Hack completely.

I think that this is the solution to most (if not all) the problems for those who were claiming that this hack wasnt working. Please enter the Usergroup IDs and report back if it works for you or not.

PS. Some of you might be wondering how I figured this out, well one of the members on here who installed this Hack and was having problems, sent me a PM with Admin Login Info into their site and upon checking out the settings, this was the problem. They forgot to enter the Usergroup IDs in the specified Setting. I entered "6" for the Usergroup ID to test if Administrators could view the Hack and voila, it worked!
Version History:
  • v1.0
    • Official "Hack" Release
    • No known bugs
  • v2.0
    • Page no longer jumps to the Top when clicking on the "Display" or "Hide" Text.
    • Using vBulletin's fetch_object() function instead of document.getElementById() to take advantage of vBulletin's Browser Compatibility features.

Special thanks to Code Monkey for assisting me with the Code Fixes for v2.0 ... Now this Hack rocks even more

If you like then [Mark As Installed] or [Donate]


IFRAME RELOADING IN BLANK PAGE? READ THIS!
You need to clear your Browser's Cache (all if it) & Flush your DNS. This is a server-side issue with Photobucket, not with the Modification. This is Photobucket Support Team's response ...

Originally Posted by Photobucket Support Team
Dear Danny,

Please log out, clear your cache, refresh, close your browser window, then flush your DNS and reboot your entire system, including the modem and router.

http://pic.pbsrc.com/help/Content/Tr...ClearCache.htm

http://pic.pbsrc.com/help/Content/Tr...g/FlushDNS.htm

Thank you.

Sincerely,
Your Photobucket Support Team

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	PhotobucketUploader_2.jpg
Views:	2149
Size:	28.5 KB
ID:	73885   Click image for larger version

Name:	PhotobucketUploader_3.jpg
Views:	2014
Size:	37.3 KB
ID:	73886   Click image for larger version

Name:	PhotobucketUploader_4.jpg
Views:	1015
Size:	139.8 KB
ID:	73887   Click image for larger version

Name:	PhotobucketUploader_1.jpg
Views:	1474
Size:	32.5 KB
ID:	73888  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #136  
Old 23 May 2008, 06:36
KanmaiseR's Avatar
KanmaiseR KanmaiseR is offline
 
Join Date: Jan 2008
Thanks Dannyloski, installed..
Reply With Quote
  #137  
Old 23 May 2008, 14:56
sebaldus sebaldus is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Thor
Thanks man... I love this add ons.
Reply With Quote
  #138  
Old 24 May 2008, 17:28
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
No problem guys, glad you like it
Reply With Quote
  #139  
Old 04 Jun 2008, 08:13
JVSP JVSP is offline
 
Join Date: Jul 2007
When clicking on the image url the image code will not get copied, it worked before and now it doesn't. I am running 3.7.1 and it doesn't work in IE or FireFox. When clicking on the error in IE it says:

Line: 2
Char: 79720
Error: 'Effect' is undefined
Code: 0
URL: http://s85.photobucket.com/plugin/album
Reply With Quote
  #140  
Old 04 Jun 2008, 13:37
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Thanks, but uninstalled ...

Can't see to make it do anything....

When I click the IMG phrase, the word "copied" appears but nothing (no link) shows up in the post white space.

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #141  
Old 05 Jun 2008, 16:01
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
fxlr8, unfortunately I have not upgraded to 3.7, so I cant help you out. I am still running 3.6.10 and plan to do so for a good while because there are a lot of changes in 3.7 that I do not have the time to sit down and undertake to make everything work the same as before. However, if the Auto Copying is not working you can always just copy it Manually by hitting Ctrl + C on your Keyboard or Right Click > Copy then you can paste it as you did before via Ctrl + V on your keyboard or Right Click > Paste. It adds one more step, but at least the Upload Feature still works. Is it possible for you to give me a link to your Forums and make me a Dummy Account with privileges to use the Photobucket Image Uploader? I'd like to see the error in action myself, maybe that will help me out in trying to find a better fix.

BadgerDog, When the "Copied" text appears it means that it has been copied to your Computer's Clipboard. Now you need to go to the Posting Text Area (White Space) and hit Ctrl + V on your keyboard or Right Click > Paste for it to be pasted on there.
Reply With Quote
  #142  
Old 07 Jun 2008, 16:31
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
fxlr8, thank you for allowing me access to your Forums which are running vB 3.7.x ... I looked and it seems like the error is being cause because of a conflict between the 3.7.x/3.6.10+ Code and the Photobucket Media Plugin Code. If this is truly the case, there is actually nothing I can do to resolve the issue, either vBulletin would have to find a fix and apply it to their code or Photobucket would have to find a fix and apply it to their Media Plugin Code ... Both of these are very highly doubtable that will happen. So basically put, the error with the Automatic Copying to Clipboard cannot be fixed at this time, sorry.

Please note that this error will only occur in vB 3.7.x & 3.6.10+, the vB 3.6.9 and earlier Series do not have this error.

Last edited by Dannyloski; 09 Jun 2008 at 19:31.
Reply With Quote
  #143  
Old 11 Jun 2008, 19:04
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
fxlr8, with the Patch Release of vB 3.6.7.1 PL1 and vB 3.6.10 PL1 the function of the Automatic Copying to Clipboard now works again.
Reply With Quote
  #144  
Old 11 Jun 2008, 22:43
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by Dannyloski View Post
BadgerDog, When the "Copied" text appears it means that it has been copied to your Computer's Clipboard. Now you need to go to the Posting Text Area (White Space) and hit Ctrl + V on your keyboard or Right Click > Paste for it to be pasted on there.
Thanks, I did that....

When I select the drop down box (right click) and look for the PASTE to be active, it's not...

So, for whatever reason, the clicking of the IMG doesn't copy to clipboard for any of my users who tried to test this before release.

Thanks anyway...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #145  
Old 12 Jun 2008, 00:35
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
BadgerDog, can I get a Username and Password for a Test User on your Forums that has permission to use this Hack. I do not see how it will work for everyone else and not on your forums. Also what version of vBulletin did you have installed when this error was happening? If you upgraded to the Latest Version (vB 3.6.10 PL1 or vB 3.7.1 PL1) then you should not have any issues as of now ...
Reply With Quote
  #146  
Old 12 Jun 2008, 04:05
JVSP JVSP is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by Dannyloski View Post
fxlr8, with the Patch Release of vB 3.6.7.1 PL1 and vB 3.6.10 PL1 the function of the Automatic Copying to Clipboard now works again.
Confirmed, just tested it out... Thanks for this great mod!!!
Reply With Quote
  #147  
Old 12 Jun 2008, 04:36
Darkstarproject Darkstarproject is offline
 
Join Date: May 2008
Tested on the latest vb 3.7.1 and works like a charm.

*Installed*
Reply With Quote
  #148  
Old 12 Jun 2008, 05:08
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
fxlr8, no problem ... It was some Coding Error from vBulletin's Side, glad they fixed it on the Patch Release ...

Darkstarproject, glad to hear that ...
Reply With Quote
  #149  
Old 12 Jun 2008, 11:08
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Question

Originally Posted by Dannyloski View Post
BadgerDog, can I get a Username and Password for a Test User on your Forums that has permission to use this Hack. I do not see how it will work for everyone else and not on your forums. Also what version of vBulletin did you have installed when this error was happening? If you upgraded to the Latest Version (vB 3.6.10 PL1 or vB 3.7.1 PL1) then you should not have any issues as of now ...
I am using v3.67PL1

Perhaps that's the issue?

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #150  
Old 13 Jun 2008, 01:18
Dannyloski Dannyloski is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Danny
BadgerDog, I doubt it because if you go back to the first few pages you will see that users reported this Hack working perfectly for vB 3.6.7 and they had no issues.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:17.

Layout Options | Width: Wide Color: