Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Sep 2011, 06:40
johndiaz johndiaz is offline
 
Join Date: Dec 2008
Not showing Google Ads!

Google Ads not showing at all.. I'm running 3.8.4 Patch Level 2 and selected to use the "Google AdSense Advertising" and everything installed correctly and I accepted it in my Google account.. The ads never showed up.. waited a whole day and still nothing...

So I decided to download "Google Adsense Postbit Integration" and correctly installed it like it said in the instructions and still nothing...

Is anyone else having this problem or have had this problem?

What steps do I need to do to correct this??

It's driving me nuts!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 20 Sep 2011, 16:02
vijayninel's Avatar
vijayninel vijayninel is offline
 
Join Date: Mar 2009
Real name: Vijay
Why dont you just put the ad code in the pre defined ad location templates?
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Sep 2011, 16:33
Brandon Sheley's Avatar
Brandon Sheley Brandon Sheley is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Brandon
So I decided to download "Google Adsense Postbit Integration" and correctly installed it like it said in the instructions and still nothing...
Than you need to ask in that mod release thread..
__________________

Love and support one another #vote2020
I offer Managed IT Services in Kansas
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Sep 2011, 17:28
johndiaz johndiaz is offline
 
Join Date: Dec 2008
I've done the pre defined ad location templates as well... I view source on the site and the ad code is there but the ads don't show... I even type out "Ad code here" in regular text and that shows fine.. but the actual ads don't show...

--------------- Added 20 Sep 2011 at 17:29 ---------------

I'm also running the default template with no modifications...
Reply With Quote
  #5  
Old 25 Sep 2011, 06:11
johndiaz johndiaz is offline
 
Join Date: Dec 2008
Any help on this? Can someone point me in the right direction as I can't find anything on this??

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Oct 2011, 18:27
motoxer311 motoxer311 is offline
 
Join Date: Aug 2008
I'm having the same issue in VB4..
Reply With Quote
  #7  
Old 16 Apr 2020, 11:25
webnsn webnsn is offline
 
Join Date: Oct 2009
Guys

I am also having same issue but.

1. Ads showing in Mobile version.
2. Some times in desktop version ads showing but not always.
3. Ads are showing home page and sub-forums but not in Threads
Reply With Quote
  #8  
Old 16 Apr 2020, 16:07
puertoblack2003's Avatar
puertoblack2003 puertoblack2003 is offline
 
Join Date: Aug 2005
my chance anyone using firefox with the tracking protection build in.?
__________________
Android Custom Creations
Reply With Quote
  #9  
Old 17 May 2020, 19:04
webnsn webnsn is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by puertoblack2003 View Post
my chance anyone using firefox with the tracking protection build in.?
NO, in that case I should seen home page ads right. I am only not able to see Thread ads
__________________
Thank you,
WikiNewForum.com
A Different Design Forum of vBulletin 3.8.10
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:48.

Layout Options | Width: Wide Color: