Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
reCAPTCHA v2 Human Verification Details »
reCAPTCHA v2 Human Verification
Mod Version: 1.0.0, by kh99 (Senior Member) kh99 is offline
Developer Last Online: Nov 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (16 votes - 4.81 average) Installs: 95
Released: 11 Dec 2014 Last Update: 22 Feb 2015 Downloads: 731
Not Supported Uses Plugins Template Edits Additional Files Re-usable Code Translations  

(Note: This mod was renamed. The original name was "New reCAPTCHA Human Verification")

What is it?
----------------------------
This mod adds reCAPTCHA v2 as an option in the Human Verification Manager.

Note: The original reCAPTCHA used default keys if you didn't enter your own, so you could leave the key fields blank. This version requires you to have your own keys for your domain. To create them, go to this page (click on the "Get reCAPTCHA" button). It can take a short time after creating the keys before they will work, so if you get "ERROR: Invalid domain for site key", wait a while and try again.

vb4 version is here: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=315960

Installation:
----------------------------
1) Upload the file in the "upload" folder to your server.

2) Import the product XML file from the Product Manager.

3) If you don't already have keys, go to this page and create keys for your domain. (If you already have keys you can get them from that page as well).

4) Go to Settings > Human Verification Manager, select "New reCAPTCHA" for the Verification Library, and click Save.

5) Enter your keys on the options page, and select the light or dark widget as desired (apparently white and black are the only options at this time). You could select "Audio" to default to audio instead of image for the challenge, but the widget seems to have a bug in it at the moment so I recommend leaving it set to "image". Click Save when you're done selecting options.

6) You can check the configuration and do a test by clicking on "Click here to test connection" which appears under the description in the Human Verification Manager.

7) Do a test registration (or other action that requires hv) to test that your keys are entered correctly and everything is working.

8) If you are upgrading from version 0.9, you can remove the file includes/class_humanverify_newrecaptcha.php (the one without the third underscore) from your server.

History:
----------------------------
1.0 (Feb 22, 2015)
  • Cached template (required renaming the uploaded file from
    class_humanverify_newrecaptcha.php to class_humanverify_new_recaptcha.php)
  • Removed default keys (which didn't work anyway)
  • Removed trademark symbols
  • Changed execution order of plugins from 5 to 4, to make sure this product
    works with another HV add-on that has a bug.
  • If "New reCAPTCHA" is selected when this mod is uninstalled, the hv library
    is switched to 'disabled'.
  • Added a test option to print out more information about verification failures

0.9 (Dec 11, 2014)
  • Initial Release

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	sg2.jpg
Views:	678
Size:	109.0 KB
ID:	151270   Click image for larger version

Name:	sg1.png
Views:	402
Size:	50.2 KB
ID:	151944  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #46  
Old 24 Sep 2018, 18:46
ctrenks ctrenks is offline
 
Join Date: Aug 2007
Any plans to allow for recatcha v3 possibly?
Reply With Quote
  #47  
Old 25 Sep 2018, 15:33
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Originally Posted by crazymook View Post
maybe elaborate on that? i'm not sure I'm understanding.
If you go to the admincp in your forum, what is the URL that is in your browser? (Delete/remove the main domain name)
__________________
-Joe
Former vBulletin.org Staff Member

(@BirdOPrey5) Former vb.org Moderator. Fighting for a free & independent vb.org.
BirdOPrey5.com - Exclusive VB Mods! (Formerly Qapla.com) | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #48  
Old 26 Sep 2018, 22:54
crazymook crazymook is offline
 
Join Date: May 2008
Ya I figured it out...still doesnt help the missing v2
Reply With Quote
  #49  
Old 01 Oct 2018, 09:33
TheBang TheBang is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by crazymook View Post
Ya I figured it out...still doesnt help the missing v2
Do you have a lot of mods or plugins installed? Maybe one of them is interfering with the operation of this. Try disabling stuff and see if it appears?

Also, it'd be helpful if you specify what version of vB you're running, version of PHP, and confirm that you installed the 1.0.1 package I posted, and not the 1.0 version from the OP of this thread?
Reply With Quote
  #50  
Old 01 Oct 2018, 16:09
crazymook crazymook is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by TheBang View Post
Do you have a lot of mods or plugins installed? Maybe one of them is interfering with the operation of this. Try disabling stuff and see if it appears?

Also, it'd be helpful if you specify what version of vB you're running, version of PHP, and confirm that you installed the 1.0.1 package I posted, and not the 1.0 version from the OP of this thread?
vb version 3.8.1 (ancient I know). php version 5.3.28 (if the admincp is to be believed). 1.0.1 confirmed installed.

guess ill have to start disabling plugins.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:46.

Layout Options | Width: Wide Color: