Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Forumhome Mouseover Effect Details »
Forumhome Mouseover Effect
Mod Version: 1.0.0, by Logikos (Member) Logikos is offline
Developer Last Online: Aug 2022 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.5.3 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 369
Released: 21 Jul 2005 Last Update: 31 Jan 2006 Downloads: 62
Not Supported Template Edits  

What this does:
This will create a hover effect when your members place there mouse over your forums. See screen shot for an example. This will also create the same effect in your threadbit area!

3 Small Template changes. Should take no less then 2 min.

Update Notes:
v1.2 Updated threadlist area.
v1.0 Released.

!CLICK INSTALL!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	ss.gif
Views:	4817
Size:	5.1 KB
ID:	32253   Click image for larger version

Name:	ss2.gif
Views:	1431
Size:	15.3 KB
ID:	41903  

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #76  
Old 03 Jan 2006, 12:52
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Well it does for me. Recheck your edits again.
Reply With Quote
  #77  
Old 03 Jan 2006, 19:11
craiovaforum's Avatar
craiovaforum craiovaforum is offline
 
Join Date: Nov 2005
Originally Posted by Ramsesx
Very sweet, thank you. But with the new Opera 8.50 it's looking a little bit funny (screenshot)
im having the same problem too. my guess is its an opera bug it has nothing to do with the code.
p.s. it only looks funny for the smaller cells. for the taller ones (the ones that have bigger description) it looks ok. weird
Attached Images
File Type: jpg Image2.jpg (19.2 KB, 34 views)
Reply With Quote
  #78  
Old 03 Jan 2006, 19:13
Logikos Logikos is offline
 
Join Date: Jan 2003
Could possiable be a opera bug, but I don't use opera and have no idea how I could make a work around for it. Sorry guys.
__________________
Full Time PHP Developer
Please feel free to contact me if you have any paid work to be done.
Reply With Quote
  #79  
Old 03 Jan 2006, 22:13
sinan318 sinan318 is offline
 
Join Date: Apr 2005
cool... installlllled
Reply With Quote
  #80  
Old 06 Jan 2006, 03:32
swa swa is offline
 
Join Date: Apr 2005
thanks for great hack!
__________________
http://www.dellusers.com
Reply With Quote
  #81  
Old 07 Jan 2006, 20:08
drumsy's Avatar
drumsy drumsy is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Daniel
I attempted to have the same effect in the forumdisplay utilizing the following code that I assembled from this thread creator's code and a previous poster. I am running into a problem though where I cannot force the hand to show in the forum display.

Edited in the threadbit template


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #82  
Old 07 Jan 2006, 22:03
silurius silurius is offline
 
Join Date: Oct 2004
Beautiful!
Reply With Quote
  #83  
Old 10 Jan 2006, 00:19
Dark_D Dark_D is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Chris
Works like a charm on 3.5.3, thanks
Reply With Quote
  #84  
Old 13 Jan 2006, 02:05
kregger kregger is offline
 
Join Date: Jul 2005
I like it a lot! *Install*

Craig
Reply With Quote
  #85  
Old 14 Jan 2006, 23:26
Club3G Club3G is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Ed
Working, but it's changing my forum font to 9 pixels instead of 10, and causing my cells to shift:



How do I get around this? Thanks!

/me clicks install

Last edited by Club3G; 14 Jan 2006 at 23:32.
Reply With Quote
  #86  
Old 14 Jan 2006, 23:50
Club3G Club3G is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Ed
Fixed. I had to do the following, for anyone encountering a similar problem:

Add this to the main CSS. If your style isn't using verdana in that cell, substitute which font you're looking for.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Where the colors are from your alt2Active settings.

Then where this is present:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Change to:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Hope that helps anyone that might run into the same problem. IMHO this is a better way of doing it, as someone else mentioned, since it uses a separate CSS slot for a very specific feature, and it'll allow you to edit the color to your choosing without changing your alt2Active color settings globally.

- Chris
Reply With Quote
  #87  
Old 15 Jan 2006, 00:15
RYoBiOS's Avatar
RYoBiOS RYoBiOS is offline
 
Join Date: Apr 2005
Is it possible even in thread pages?
Reply With Quote
  #88  
Old 15 Jan 2006, 05:28
Club3G Club3G is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Ed
Originally Posted by RYoBiOS
Is it possible even in thread pages?
Yeah, just make the same changes to I believe, threadbit.

Done my way (see a few posts up) with a CSS variable for the rollover:

Replace:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by Club3G; 15 Jan 2006 at 05:42.
Reply With Quote
  #89  
Old 15 Jan 2006, 05:38
QueenBee's Avatar
QueenBee QueenBee is offline
 
Join Date: Jan 2006
Real name: Nickie
wow i actually did it, but is there any way i can change the color of it?? i have a light theme, and the color that it makes is bothering my eyes.

thanks
Reply With Quote
  #90  
Old 15 Jan 2006, 05:49
Club3G Club3G is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Ed
Originally Posted by QueenBee
wow i actually did it, but is there any way i can change the color of it?? i have a light theme, and the color that it makes is bothering my eyes.

thanks
Yup.

In the main CSS for your style, add this to the bottom of the "Additional CSS Definitions" block down the bottom.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You might not need the color and font lines, I have them in there to fix the bug I posted a few posts up. If you're not using the verdana font, you definitely don't want that in there.

Change the #555555 to whichever color you want to change to.

Then in the template edits, change:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That way if you every want to change it, just edit the CSS entry.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:01.

Layout Options | Width: Wide Color: