Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vMoods aka Mood Manager Details »
vMoods aka Mood Manager
Mod Version: 1.1.3, by -=Sniper=- (Coder) -=Sniper=- is offline
Developer Last Online: Dec 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.0 Rating: (35 votes - 4.57 average) Installs: 577
Released: 04 May 2008 Last Update: 18 May 2008 Downloads: 5558
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

/*
vMoods by ZONE365.com
Created by Sniper
http://www.zone365.com
for vbulletin 3.7
*/

Todo
- - - - - - - - - -

- Add more to readme.txt
- More features, options?


1.1.3 Beta - Sunday May 18th
- - - - - - - - - -

- Fixed possible bug for IE6/7 users, the menu drop menu would not work
- Added text/image option
- Added more FAQ questions in readme.txt

By default the dropdown menu will show text version of the moods list, you must change the option to
images in the admin cp.

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1.2 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Fixed bug for JS error for guests

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1.1 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Moved javascript/html to footer to improve load times for IE6/7

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Added reset option
- Added CSS to vMoods in admin CP so you can edit quickly if need be
- Removed width/height so you can use your own mood images
- Improved speed for IE6/7, FF should be faster is well
- Added option to have custom display for postbit

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file and overwrite the vmoods.js file and if need me change settings in AdminCP

1.0 Beta - Sunday May 4th
- - - - - - - - - -

- New version for vbulletin 3.7.0
- renamed from Mood Manager

NEW INSTALL
- - - - - - - - - -

- upload vmoods to main forum folder
- use product manager in the ADMIN CP to install vMoods

NOTE: All mood images will now be located under vMoods/images

UPGRADE from Mood Manager
- - - - - - - - - -

- At this moment I suggest uninstalling the old version and installing this new version.
REMEMBER this will delete all user moods, if you want old moods to be kept, please request and I'll post a how to.

FAQ
_ _

- How can I keep the old moods?

1) disable the old mood manager, install the new mood manager

2) run these queries

ALTER TABLE 'user' DROP 'vmood';

ALTER TABLE 'user' CHANGE 'mood' 'vmood' varchar(100) NOT NULL DEFAULT 'none';

- How can I change the location of the mood in the postbit?

disable the auto edit in the Admin CP, now you will have access to

$vmood_postbit

place that anywhere you want in the postbit templates (well the location where you want the mood to show)

- How can I change the location of the moods dropdown menu navbar

disable the auto edit in the Admin CP, now you will have access to

$vmood_form

place that anywhere you want in the navbar template, you can try other templates but I can't say if it will work or not

- Why am I getting two mood images in the postbit, how can I stop this from happening?

In the admin cp, disable the auto edit

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #31  
Old 04 May 2008, 10:52
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
any screen shot?
Reply With Quote
  #32  
Old 04 May 2008, 11:53
Deimos Deimos is offline
 
Join Date: Oct 2002
Originally Posted by whitetigergrowl View Post
Works fine for me. Make sure paths are right in the AdminCP.

Although I have noticed since installing it that it has caused a slight delay in the forum loading that the old mod didn't have.
Confirmed, I'm getting it to
It's causing about 3-4 seconds of delay when loading any page, due to the mood selector at the top.
I disabled the addon for the time being.
Reply With Quote
  #33  
Old 04 May 2008, 12:01
slowphantom's Avatar
slowphantom slowphantom is offline
 
Join Date: Jun 2006
thx for update
after i read post i see that 3.6 is more good so i gusse i will keep useing 3.6 for 3.7 it work fine on gold 3.7

thx any way
Reply With Quote
  #34  
Old 04 May 2008, 12:19
ShawneyJ's Avatar
ShawneyJ ShawneyJ is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Shawn
nice but the old one works fine still
__________________
Sorry Guys, just a little busy lately.
Reply With Quote
  #35  
Old 04 May 2008, 12:50
rungok's Avatar
rungok rungok is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Rune Goksør
Originally Posted by Alien View Post
Oh, and another question...

What variable would we add to have this work in vBadvanced?
Just go into vBa CMPS -> Default Settings -> Portal Output Global Variables
and add the variables:

usermoods
vbmoods
Reply With Quote
  #36  
Old 04 May 2008, 13:18
SpongeFreak52 SpongeFreak52 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Few questions.

Firstly, I still can't get it to work with vBadvanced, as the dropdown list is still blank when clicked on from it.

Second, how would I move the mood from next to the user info to underneath the username in the postbit?

Thanks in advance, and nice mod! =)
Reply With Quote
  #37  
Old 04 May 2008, 15:15
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
rungok: I don't think that will work any more since I have changed variable names.

SpongeFreak52: at the moment you can't change the position in the postbit but in the future version, you will be able to.

Are you guys sure 3.6.x version works ok, change a mood and check it saves it, since with the new security token system it might appear to work but will not.
Reply With Quote
  #38  
Old 04 May 2008, 15:56
Alien's Avatar
Alien Alien is offline
 
Join Date: Oct 2001
Originally Posted by SpongeFreak52 View Post
Few questions.

Firstly, I still can't get it to work with vBadvanced, as the dropdown list is still blank when clicked on from it.
Yeah, same issue here.

In fact, you can even completely remove:

usermoods
vbmoods

from your global variables in your vBadvanced and it will still show the exact same way, proving that the above variables no longer work or are needed.

I suspect somehow if we have the option to use the full path everywhere (including in the plug-in files) that the portal (and photopost gallery) would then work.
__________________
-Jason / WTF!?
Reply With Quote
  #39  
Old 04 May 2008, 16:25
LisaJH LisaJH is offline
 
Join Date: Nov 2007
Real name: LJ
uploading now.. lets see if it works
Reply With Quote
  #40  
Old 04 May 2008, 16:50
taxick taxick is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Thomas
How to add the mood to postbit_legacy???

It show ups ind PM bar, profile but not the postbit_legacy

EDIT-1:

Sorry, i have forget to click install - Now is done

EDIT-2:

Fixet - I added this to postbit_legacy



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
My Site: http://www.wub.nu

Last edited by taxick; 04 May 2008 at 23:31.
Reply With Quote
  #41  
Old 04 May 2008, 17:08
Shelley_c's Avatar
Shelley_c Shelley_c is offline
 
Join Date: Jan 2006
Real name: Shelley Cunningham
More of a suggestion than anything else here. I noticed that when you opt to using other custom mood images it's not very user friendly and I had to go into the xml and insert the dimensions of the new mood icons that I designed. As you can see I set the title "my mood" so that it sits flush with the bottom of the icon in the postbit and I'm still tinkering around and trying to set it so it is flush under the private messages the same way as in the postbit because it seemed using the larger icons looked strangely aligned when the larger icons are applied.


If you could also bold the text "my moods" so that it is more prominent would be great so that you don't have to go into the xml file and alter each time when an update comes out.

I guess my suggestion is to apply a more user friendly solution for people who want to use other custom icons with different dimensions without us going into the xml file and altering it to the new mood image dimensions.

Good work sniper and I hope to see these small grievances addressed.
__________________
AdminExtra.com - The forum for smiley enthusiasts. Tutorials, Resources.
Reply With Quote
  #42  
Old 04 May 2008, 17:15
rizelim's Avatar
rizelim rizelim is offline
 
Join Date: Nov 2006
thanks
__________________
Temizel Lift Community
Reply With Quote
  #43  
Old 04 May 2008, 17:35
echo2kk5 echo2kk5 is offline
 
Join Date: Dec 2004
Shelley, can you share what you did for the alignment? I want to make my own images also...so all you need to do is edit the .xml file for the different sizes?
Reply With Quote
  #44  
Old 04 May 2008, 17:51
Shelley_c's Avatar
Shelley_c Shelley_c is offline
 
Join Date: Jan 2006
Real name: Shelley Cunningham
Edit the xml file and change the default dimensions to the appropriate sizes.

Find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Change the dimensions to complement the new sizes and scroll down and change the sizes again to the following.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Edit: I forgot to mention and I've only had the time to set it in the postbit so if your icons are nearing 30 pixels in height you'll noticed that the text "my moods" sits in the middle. If you want it sitting flush with the icon you'll need to change the vertical align to Botton instead of Middle where it was originally set as. Bare in mind all your settings will be lost whenever there's an update and your best waiting to see if sniper addresses these issues.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
AdminExtra.com - The forum for smiley enthusiasts. Tutorials, Resources.

Last edited by Shelley_c; 04 May 2008 at 18:04.
Reply With Quote
  #45  
Old 04 May 2008, 17:54
echo2kk5 echo2kk5 is offline
 
Join Date: Dec 2004
Thank you
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:41.

Layout Options | Width: Wide Color: