Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Login and Password Icons Details »
Login and Password Icons
Mod Version: 1.00, by OldSchoolDSL (Designer) OldSchoolDSL is offline
Developer Last Online: Jul 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.2 Rating: (6 votes - 4.17 average) Installs: 108
Released: 14 Mar 2011 Last Update: Never Downloads: 518
Not Supported Template Edits Re-usable Code  

What does this do?

This modification adds 2 small icons next to your login and password box fields (see screen shot or demo ). This is a code update for previous modification which has become outdated.

Credit
Proof of concept: TheWindows7Site (who inspired this modification)
Author & Developer: Boofo
Beta Tester & Financier: OldSchoolDSL

IMPORTANT Always backup your database before making any modification. Please read all steps carefully.

All template edits will take place in your HEADER template. You will need to download and upload the 2 small image files, before saving the template. You can of course replace these photos with your own, but should keep them the same size.


1. Find:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
ABOVE it add:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
2. Find:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
ABOVE it add:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
3. Find:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
AFTER it add:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
4. Find:
--------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

------------------------------------------
EITHER remove it or replace it with:
------------------------------------------


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------------------
Please click INSTALL

Done!
Enjoy!


If you're tired of vBulletin you should upgrade to Woltlab Burning Board http://www.woltlab.com

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Screenshots

Click image for larger version

Name:	new_login.png
Views:	2787
Size:	4.5 KB
ID:	127415  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods Login Popup - Adds a DHTML popup login form w/ forgotten password & register links Analogpoint vBulletin 3.6 Add-ons 41 28 May 2010 19:18

  #31  
Old 05 Apr 2011, 20:02
mmacrypt's Avatar
mmacrypt mmacrypt is offline
 
Join Date: Feb 2010
And maybe this means more to you but when I get rid of the fieldset tags, I get this.

While it looks fine in Default, it doesn't look good in my style. But again, I'm pretty dumb to this stuff.

What does <fieldset id="logindetails" class="logindetails"> actually do?



It acts like whatever is making the lighter blue inner background box is set too small but I have no clue where I change that at.

And thanks for working with me on this Boofo
Reply With Quote
  #32  
Old 05 Apr 2011, 20:04
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
That makes your little blue box around it. Go in an compare the template you are editing with the default one and see what has changed.
Reply With Quote
  #33  
Old 05 Apr 2011, 20:08
mmacrypt's Avatar
mmacrypt mmacrypt is offline
 
Join Date: Feb 2010
I see it but what determines the size of that box. It seems like it's set to an X px size and if maybe I change it to X+10 px, it could fix it for everybody. But I don't know where that setting is, do you?
Reply With Quote
  #34  
Old 05 Apr 2011, 20:12
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
I have no idea as I have never needed to mess with any of that since I only use the default skin.
Reply With Quote
  #35  
Old 05 Apr 2011, 20:18
mmacrypt's Avatar
mmacrypt mmacrypt is offline
 
Join Date: Feb 2010
Cool, thank you, I'm kinda looking now to see what I can find. thanks for you help with this. If I find a solution, I'll post it.
Reply With Quote
  #36  
Old 05 Apr 2011, 20:44
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Tye solution, if found, would only be for those who have changed CSS for custom skins as the code in the first post works fine on the default only skin.
Reply With Quote
  #37  
Old 19 Apr 2011, 03:02
OldSchoolDSL OldSchoolDSL is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Adam H.
Question: I would like to donate something for the work you have done here. How can I send payment?

Answer: I've elected to forward options for donations to Boofo since he has been offering support and I no longer use vBulletin currently. If you wish to make a donation because of this modification, please contact him.
Reply With Quote
  #38  
Old 22 Apr 2011, 22:54
Losko Losko is offline
 
Join Date: Jan 2009
To me the words "Remember me" is gone....
Reply With Quote
  #39  
Old 23 Apr 2011, 05:48
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Originally Posted by Losko View Post
To me the words "Remember me" is gone....
Yes, they should be if you did the edit properly. No room at the inn for them.

Last edited by Boofo; 23 Apr 2011 at 06:03.
Reply With Quote
  #40  
Old 24 Apr 2011, 16:13
Losko Losko is offline
 
Join Date: Jan 2009
thanks Boofo for your reply but to restore the box on a second line to see the words "Remember Me", which part of code needs to be modified?

Greetings and good job
Reply With Quote
  #41  
Old 28 Apr 2011, 04:39
Rofo Rofo is offline
 
Join Date: Feb 2011
Very nice, worked as it should. Thanks to both of you.

I too, would very much like having the "Remember Me" words still there. Can't decide if I want to keep this or not.

It does look very nice though!
Reply With Quote
  #42  
Old 24 May 2011, 02:34
ChromeDome ChromeDome is offline
 
Join Date: Dec 2010
I added a hover to the checkbox by adding this property: title="Remember Me".


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
http://www.ChromebookUser.com
Reply With Quote
  #43  
Old 24 May 2011, 04:24
PiroX's Avatar
PiroX PiroX is offline
 
Join Date: Jun 2009
added on www.piroxbots.com
i added the phrase for "Remember me?" so that it will be displaye in german if you change the language
Reply With Quote
  #44  
Old 20 Jun 2011, 04:47
4Play 4Play is offline
 
Join Date: Jun 2011
* INSTALLED. brilliant update! installed easily and flawlessly. much obliged
Reply With Quote
  #45  
Old 05 Jul 2011, 23:23
paulket paulket is offline
 
Join Date: Oct 2010
If anyone is wondering, this works with 4.1.4 and the Header Rework 4 mod from ViciousCode.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:12.

Layout Options | Width: Wide Color: