Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Aug 2010, 15:59
akeid akeid is offline
 
Join Date: Jan 2010
Talking How can i remove this in navbar to make it look like 3.8.x?

Hey guys, this is my first post here , and i just bought vbulletin. So i decided to download version 4.0 and i tried to get a theme style off digital vb. After i set everything up , and all was fixed , i noticed the extra links under the original nav bar. I included a picture to show what part im talking about , the part i have highlighted. So i was wondering how i can remove that , so it like the original vb 3.8.x series with no sub-navbar. Thanks guys !

Edit: I have updated this to my navbar under breadcrumb templates


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached Images
File Type: png Capture.PNG (14.4 KB, 14 views)

Last edited by akeid; 27 Aug 2010 at 03:24.
Reply With Quote
  #2  
Old 26 Aug 2010, 17:11
borbole's Avatar
borbole borbole is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by akeid View Post
Hey guys, this is my first post here , and i just bought vbulletin. So i decided to download version 4.0 and i tried to get a theme style off digital vb. After i set everything up , and all was fixed , i noticed the extra links under the original nav bar. I included a picture to show what part im talking about , the part i have highlighted. So i was wondering how i can remove that , so it like the original vb 3.8.x series with no sub-navbar. Thanks guys !
Those links are defined at the navbar template. You can remove/edit them there.
__________________
My mods.
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Aug 2010, 17:42
akeid akeid is offline
 
Join Date: Jan 2010
is it involving the individual them template or vbulletins template
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Aug 2010, 17:49
borbole's Avatar
borbole borbole is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by akeid View Post
is it involving the individual them template or vbulletins template
I am sorry but I didn''t quite understood what you meant.
__________________
My mods.
Reply With Quote
  #5  
Old 26 Aug 2010, 17:57
akeid akeid is offline
 
Join Date: Jan 2010
Umm lol , would i have to change the navbar under my current theme
Reply With Quote
  #6  
Old 26 Aug 2010, 18:42
borbole's Avatar
borbole borbole is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by akeid View Post
Umm lol , would i have to change the navbar under my current theme
Yes, you should change the navbar template of whatever theme you are using.
__________________
My mods.
Reply With Quote
  #7  
Old 26 Aug 2010, 18:50
akeid akeid is offline
 
Join Date: Jan 2010
sweet, if i post it here would you guys be able to show me what i should edit
Reply With Quote
  #8  
Old 26 Aug 2010, 18:56
borbole's Avatar
borbole borbole is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by akeid View Post
sweet, if i post it here would you guys be able to show me what i should edit
Personally I don''t have the time to do it but maybe someone else with more free time in their hands will do the edits for you.

P.s. This kind of question has been asked and answered quite a few times in the past. Matter of fact, I remember posting the edits in such threads several times as well. So you might want to do a search first
__________________
My mods.
Reply With Quote
  #9  
Old 26 Aug 2010, 20:03
akeid akeid is offline
 
Join Date: Jan 2010
Thanks borbole i will look around
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:28.

Layout Options | Width: Wide Color: