Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
IP.Board Style Red - By Technidev Details »
IP.Board Style Red - By Technidev
Mod Version: 1.1, by Dave (Moderator) Dave is offline
Developer Last Online: Mar 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.2 Rating: (10 votes - 4.90 average) Installs: 55
Released: 03 Jul 2014 Last Update: 26 Sep 2015 Downloads: 728
Supported Auto-Template Additional Files Re-usable Code  

Mark as installed = get support.

Important information:
- This style has been tested on Chrome 36+, FireFox 29+ and IE 10. I will only provide support for new browsers.
- This style is based on a IPBFocus style.
- This is a fixed 1300px width style. Refer to the FAQ at the bottom of this post to see how to make it fluid.
- RTL may not display correctly.

Screenshots








Live Demo
ZTech Style

Installation
1) Upload the ztech folder to /images/styles/
2) AdminCP > Style & Templates -> Download / Upload Styles -> Import the style.

Update Changelog
v1.1: Should now work for the CMS as well, changed the margin of some elements and changed some other images.
v1.0: Initial release.

Questions
Q: Where can I change the logo?
A: In the navbar template. Change the image location or replace it on your server.

Q: How to make this style fluid?
A: Go the style variable editor and change the following settings: doc_maxWidth: remove the width and doc_margin: top: 0, right: 25; bottom: 0; left: 25; type: px.
.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 26 Feb 2015, 04:49
kimikat kimikat is offline
 
Join Date: Feb 2015
Hi there, everything looks great, however I can't seem to change the logo no matter what. You mentioned this:

Questions
Q: Where can I change the logo?
A: In the navbar template. Change the image location or replace it on your server.

Well, I did not see anything at all in the navbar template. So instead I uploaded an image replacing the one on the server with the exact name. That didn't work, so I uploaded an image with my preferred name and then in titleimage I pointed the path to my image and yet it showed up with a missing logo. But if I change it back to the other image, no matter what it shows the vbulletin logo. I triple checked to make sure I was using the correct logo. I downloaded it and everything to make sure I had the right one.

Thanks for the help!
Reply With Quote
  #62  
Old 26 Feb 2015, 08:57
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Originally Posted by kimikat View Post
Hi there, everything looks great, however I can't seem to change the logo no matter what. You mentioned this:

Questions
Q: Where can I change the logo?
A: In the navbar template. Change the image location or replace it on your server.

Well, I did not see anything at all in the navbar template. So instead I uploaded an image replacing the one on the server with the exact name. That didn't work, so I uploaded an image with my preferred name and then in titleimage I pointed the path to my image and yet it showed up with a missing logo. But if I change it back to the other image, no matter what it shows the vbulletin logo. I triple checked to make sure I was using the correct logo. I downloaded it and everything to make sure I had the right one.

Thanks for the help!
The navbar template should contain this all the way at the top:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You should be able to change it by changing the titleimage style variable in the style variable editor.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #63  
Old 27 Feb 2015, 02:18
kimikat kimikat is offline
 
Join Date: Feb 2015
Hi Dave,

Thanks for the info!

Additionally, how would I go about removing the logo completely? I'm trying to embed vBulletin into my Wordpress, so I'd prefer to keep my header/footer/etc, so I'd like to just get rid of the default logo without the broken image link.
Reply With Quote
  #64  
Old 27 Feb 2015, 10:34
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Originally Posted by kimikat View Post
Hi Dave,

Thanks for the info!

Additionally, how would I go about removing the logo completely? I'm trying to embed vBulletin into my Wordpress, so I'd prefer to keep my header/footer/etc, so I'd like to just get rid of the default logo without the broken image link.
Just delete the code I posted in my previous post from the navbar template.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #65  
Old 27 Feb 2015, 19:59
kimikat kimikat is offline
 
Join Date: Feb 2015
Thanks a bunch!
Reply With Quote
  #66  
Old 01 Mar 2015, 18:29
sinistershades sinistershades is offline
 
Join Date: May 2013
I'm having an issue where my text isn't being aligned properly. Every other BBcode works except alignment.

I've searched everywhere and can't find a fix. I've tried changing the language to UTF-8 and that still doesn't work.
Reply With Quote
  #67  
Old 02 Mar 2015, 10:30
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Originally Posted by sinistershades View Post
I'm having an issue where my text isn't being aligned properly. Every other BBcode works except alignment.

I've searched everywhere and can't find a fix. I've tried changing the language to UTF-8 and that still doesn't work.
Not sure how I can help you with that? You don't provide any information/screenshots besides stating the problem.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #68  
Old 04 Mar 2015, 13:29
Asmod Asmod is offline
 
Join Date: Oct 2011
Hi Dave,
about the logo, i use my own but it seems to go like this a bit



I try to use either 100% height size or full 200px.

code:

<vb:if condition="$stylevar['titleimage']"><div><a name="top" href="{vb:link forumhome}" class="logo-image"><img src="images\logo5.png" width="1279px" height="200px" alt="{vb:rawphrase x_powered_by_vbulletin, {vb:raw vboptions.bbtitle}}" /></a></div></vb:if>

emhh any clue ? what i did wrong.

Thanks!
Reply With Quote
  #69  
Old 04 Mar 2015, 14:01
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Do you have a link to your forum? Kind of hard to tell without seeing it in a live version.
If you don't want to post it here you may PM me the URL.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #70  
Old 12 Mar 2015, 16:32
goarack goarack is offline
 
Join Date: Nov 2012
nice style thank you
Reply With Quote
  #71  
Old 17 Mar 2015, 06:35
dachkraxler dachkraxler is offline
 
Join Date: May 2014
Hi Dave ,
how can I get the blog button red?
Attached Images
File Type: png blog.png (40.0 KB, 28 views)
Reply With Quote
  #72  
Old 24 Aug 2015, 01:01
IdrisDose IdrisDose is offline
 
Join Date: Dec 2011
I'm sorry if this has been asked already but is it possible to get the PSD's for the images so I could possibly changed the red to a different color? E.G; Maintitle and the forum buttons on the side.
Reply With Quote
  #73  
Old 25 Aug 2015, 17:04
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Originally Posted by IdrisDose View Post
I'm sorry if this has been asked already but is it possible to get the PSD's for the images so I could possibly changed the red to a different color? E.G; Maintitle and the forum buttons on the side.
Unfortunately I don't have any PSD files.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #74  
Old 20 Sep 2015, 11:11
ekselent ekselent is offline
 
Join Date: Sep 2015
hey, how can I fix the skype button?

Reply With Quote
  #75  
Old 21 Sep 2015, 22:55
Manoel Júnior's Avatar
Manoel Júnior Manoel Júnior is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Manoel Júnior
Originally Posted by ekselent View Post
hey, how can I fix the skype button?

Is missing the picture, click the right button and see the image location, upload it in place.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:35.

Layout Options | Width: Wide Color: