Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29 Apr 2015, 10:31
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
Forum Banner

Could someone please help me with this

If you go to my forum here http://jandeane81.com/forum.php

The banner looks perfect.But when you reduce this to 90% viewing any of the browsers you will see there is black at either side of the banner

Is there anyway to fix this so it does not matter how much you reduce the % when vieing the forum the banner will still be fitted correctly

Many thanks

Last edited by the one; 29 Apr 2015 at 11:04.
Reply With Quote
  #2  
Old 29 Apr 2015, 11:03
WEBDosser's Avatar
WEBDosser WEBDosser is offline
 
Join Date: Oct 2001
You would need to size your forum to the size of the image
Reply With Quote
  #3  
Old 29 Apr 2015, 11:07
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
how do you do that

i thought i have it set correctly in doc width i thought i could add some coding so that when you reduce the browser size the banner would still fit

Like look at this forums banner http://projectavalon.net/forum4/index.php when i reduce it in google browser the banner still stays fixed unlike mine where i have black at either side

Thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 29 Apr 2015, 11:42
WEBDosser's Avatar
WEBDosser WEBDosser is offline
 
Join Date: Oct 2001
That site logo is black at both ends so all they needed to do was set the background to black, but yours does not have sold color at either end so is difficult do that..
Reply With Quote
  #5  
Old 29 Apr 2015, 14:17
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
maybe you could help me with this issue here http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=318460

Many thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 03 May 2015, 20:44
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
please delete thread
Reply With Quote
  #7  
Old 03 May 2015, 21:01
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
They dont delete threads unless its a spam bot
Reply With Quote
  #8  
Old 03 May 2015, 21:44
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
Originally Posted by ForceHSS View Post
They dont delete threads unless its a spam bot
Sorry i did not realize

Anyway i was told all i had to do was remove something from my header template and when i did it fixed the banner issue

Thanks
Reply With Quote
  #9  
Old 04 May 2015, 09:56
WEBDosser's Avatar
WEBDosser WEBDosser is offline
 
Join Date: Oct 2001
All you have done is stretch the image using width="100%" not a great solution but if your happy.
Reply With Quote
  #10  
Old 04 May 2015, 11:29
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
Hello

I was told to remove something in my header template.It was saying 1300 px

Anyway that fixed it and as you can see i am not that good at this

Thank you
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:30.

Layout Options | Width: Wide Color: