Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31 Oct 2014, 07:44
gajinoz's Avatar
gajinoz gajinoz is offline
 
Join Date: Nov 2011
Blog problems in 4.2.2

I have just upgraded from 4.1.7 to 4.2.2

Everything to appeared to go OK but I don't see any blogs or CMS, there is nothing in the AdminCP options about them or anywhere else I can find.

What has gone wrong?
What have I missed?
Very puzzled.

Help!
Reply With Quote
  #2  
Old 31 Oct 2014, 09:50
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Per your post on vBulletin.com, this particular issue was from upgrading using the VB 4.x Forum Only product which does not contain the Blog or CMS/Articles System. If you had VB4 Suite before you need to upgrade with VB4 Suite to keep blogs/cms.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vBulletin Blog Blog Portal Link in vBulletin Blog 2.0 Blog Links Menu cheat-master30 vBulletin 3.7 Template Modifications 3 12 Jan 2009 12:55



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:11.

Layout Options | Width: Wide Color: