Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23 Jan 2015, 01:41
ebp123 ebp123 is offline
 
Join Date: Mar 2010
Images inserted in thread display full size and thumbnails

When i insert an image in a thread it displays the full size image and a thumbnail. How can i make it so it only shows the thumbnail?
Im using version 4.2.2 patch level 4

Last edited by ebp123; 23 Jan 2015 at 01:50.
Reply With Quote
  #2  
Old 23 Jan 2015, 01:49
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Check ACP --> Settings --> Options --> Message Attachment Options, the setting, View Attached Images Inline. What do you have that set to?
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Jan 2015, 02:04
ebp123 ebp123 is offline
 
Join Date: Mar 2010
I've tried it both ways. If i set it to "NO" i get a full size image in the thread with no thumbnail. If i set it to "yes, display thumbnails" it displays a full size image with a thumbnail below it.

--------------- Added 23 Jan 2015 at 03:09 ---------------

is there anyway i can just display the thumbnails?
Reply With Quote
  #4  
Old 23 Jan 2015, 12:24
HM666's Avatar
HM666 HM666 is offline
 
Join Date: Jan 2014
Real name: Len Kaiser
It maybe that you have a mod that is conflicting with your attachments. Try globally disabling your mods and then take a look again and see if the attachment images show as thumbs properly. Make sure that you have "View Attached Images Inline" set to "Yes, display thumbnails" and "Thumbnail Creation" set to "Yes" as well. Then you will need a HTML editor like Dreamweaver or use NotePad. DO NOT use MS Word or Word Pad. Global disable: open your includes>config.php file and find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and under place:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save and upload again to your server in the includes directory.

If you find that it works after disabling the plugins globally then re-enable the plugins by putting // in front of the code so it looks like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save and upload again.

Then you will have to go through your mods one by one until you find the one that is causing the conflict.

If that does not solve the problem try viewing your site in the default skin. If you still have the problem create a new skin and try viewing the site in it.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Show Thread Enhancements Nexia's Attached Images in Full Size inside Thread nexialys Modification Graveyard 2 15 May 2009 11:09



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:52.

Layout Options | Width: Wide Color: