Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30 Aug 2005, 02:20
mrsbuzzy mrsbuzzy is offline
 
Join Date: Oct 2004
Question Smilies

Hello. We recently upgraded our forums (http://www.parent-2-parent.com/forum) from 3.0.7 to 3.5R2.

I have always had a very LARGE number of smilies installed on our forums. There has never been any discernable slowness with them.. but now, members are complaining if they click on the link to "more" the window which opens does so very, very slowly and remains blank for a long time. In extreme circumstances their computer freezes.

Here's some of the complaints:
Having problems with the smile box? Everytime I click "more" it takes forever to load, than my computer freezes, and I have to close down. It is not big deal, it could just be my computer.
It takes ages to load here too and I thought it had locked but eventually it did come up after several minutes.

Any thoughts? I did install a hack that put the smilies in the quick reply box. But they are telling me that it's happening in both the smilies from the quick reply and from the post reply.

Thanks in advance!
Dawn
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:07.

Layout Options | Width: Wide Color: