Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vFCoders - Featured Content Slider Widget Details »
vFCoders - Featured Content Slider Widget
Mod Version: 2.4, by Badshah93 (Coder) Badshah93 is offline
Developer Last Online: Nov 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.x Rating: (31 votes - 4.87 average) Installs: 222
Released: 20 Aug 2011 Last Update: 18 Apr 2012 Downloads: 1879
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

.::vFCoders - Featured Content Slider Widget::.

Content Slider Source: http://webdeveloperplus.com/jquery/f...ing-jquery-ui/

What is it?
=====================================

Featured Content Slider Widget for VBulletin CMS to feature latest (or popular) articles in a block that displays as a slideshow.

Features
=====================================

1. Fully Integrated With VBulletin CMS.
2. Option To Select Sections.
3. Option To Select Categories.
4. Option to Sort Articles by date or views.
5. No Template or File Edits.
6. Can Add Seperate Widget for Different Sections.
7. Can Add more than 1 Featured Content Slider Widget in a page.

8. Option To Set Width For Each Content Slider Widget New!





New Installation Instructions
=====================================


1. Upload all the files in "Upload" Folder to forumroot.
2. In the Product Manager in AdminCP, import the product XML file.
3. Then Go To -> Admincp -> vBulletin CMS -> Widgets

Widget Type: CMS featured Content slider
and enter other details and save it..

5. Then Rest of the things are as it is which you do for other widgets.

a): Configure The Widget in VBulletin CMS -> widgets
b): Add the widget in page through layout manager.


Upgrade Instructions
=====================================


1. Unzip the attachment and upload all files in upload folder to forumroot.
2. Upload the xml through product manager. (Overwrite)
3. Delete all the old content slider widgets and make new ones.


Uninstallation Instructions
=====================================


1. Delete all the Content Slider Widgets in vBulletin CMS -> Widgets
2. Uninstall the product through product manager.


Mod History:

v1.0 : 20 Aug 2011 : First Release.
v2.0 : 21 Aug 2011 : Width Feature Added.
v2.1 : 21 Aug 2011 : Fixed Uninstall Bug.
v2.2 : 26 Aug 2011 : Improved mouseover effect of content slider.
v2.3: 28 Aug 2011 : Fixed Package ID issue.
v2.4: 18 Apr 2011 : Fix typo in install code and Updated for vBulletin 4.1.x.



-> Click On Mark As Installed If You Have Installed This Mod.
-> You Can Nominate it also for Mod Of The Month.
-> If u like my work, you can Donate me also.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	2.png
Views:	2077
Size:	8.8 KB
ID:	132160   Click image for larger version

Name:	3.png
Views:	3142
Size:	22.5 KB
ID:	132161   Click image for larger version

Name:	slider1.png
Views:	981
Size:	420.2 KB
ID:	137864  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vBulletin CMS Widgets Slider Widget s3slider CrazyProgrammer vBulletin 4.x Add-ons 56 20 Aug 2015 18:00
vBulletin CMS Widgets [WIDGET] Slider cory_booth vBulletin 4.x Add-ons 318 11 Jun 2013 10:29
Portal Software Integrating WebDeveloperPlus' Featured Content Slider in vba or any other page Omar Al-Ansari vBulletin 3.8 Add-ons 45 12 Jan 2011 04:07

  #301  
Old 19 Jun 2012, 01:25
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
4.2.0, 4.2.0 Patch Level 1, and 4.2.0 Patch Level 2 and no issues with this mod. works great!
Reply With Quote
  #302  
Old 27 Jun 2012, 20:36
johnnymc7 johnnymc7 is offline
 
Join Date: Nov 2010
The images can look very bad in Firefox when they are scaled down anyone know how to get around this?
Reply With Quote
  #303  
Old 28 Jun 2012, 10:38
charlesr charlesr is offline
 
Join Date: Aug 2009
They look ok on mine. What's your site?
Reply With Quote
  #304  
Old 06 Jul 2012, 05:26
ar15dcm ar15dcm is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Dean
I know someone already posted something about this error, but I am getting it and I have installed, uninstalled, and reinstalled several times and get the error;
Fatal error: Class 'vBCms_Item_Widget_cmsfcs' not found in /home/riflecom/public_html/forums/packages/vbcms/collection/widget.php on line 234
When I get to the create widget portion of the instructions I create new widget what exactly am I supposed to enter if anything? Once I save the widget I get the error and all widgets are inaccessible and my only option is to uninstall it from the product manager.

Help?
Reply With Quote
  #305  
Old 06 Jul 2012, 05:27
Recon0303 Recon0303 is offline
 
Join Date: Jun 2012
When I went to create a widget I got a fatal error

Fatal error: Class 'vBCms_Item_Widget_cmsfcs' not found in /hermes/bosweb/web176/b1762/ipg.dividedallegiancecom/vbulletin/packages/vbcms/collection/widget.php on line 234


Any idea what I did wrong?
Reply With Quote
  #306  
Old 06 Jul 2012, 05:40
Recon0303 Recon0303 is offline
 
Join Date: Jun 2012
I installed , and it was fine, so I reinstalled and when I create the widget I keep getting the same error any idea why?
Reply With Quote
  #307  
Old 06 Jul 2012, 05:53
ar15dcm ar15dcm is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Dean
No, I did it several times and got the error each time. I suspect there is something in the installation that I am missing although I am baffled what it is.
Reply With Quote
  #308  
Old 06 Jul 2012, 11:46
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by Recon0303 View Post
When I went to create a widget I got a fatal error

Fatal error: Class 'vBCms_Item_Widget_cmsfcs' not found in /hermes/bosweb/web176/b1762/ipg.dividedallegiancecom/vbulletin/packages/vbcms/collection/widget.php on line 234


Any idea what I did wrong?
you have not uploaded slider files.. Download zip from here and upload contents of "Upload" folder inside "vbulletin" folder of your server.
Reply With Quote
  #309  
Old 07 Jul 2012, 00:30
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
got an issue now. imported my CMS to another board. slider broke. previews show up on right side and the main image is off center and low in the box.

uninstalled, fresh install did not fix the issue. vB 4.2.0 PL 2 it was working great earlier
Reply With Quote
  #310  
Old 07 Jul 2012, 03:45
ar15dcm ar15dcm is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Dean
So you are saying upload the contents of the Upload load folder into the root of the forum?
Reply With Quote
  #311  
Old 07 Jul 2012, 04:33
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by ar15dcm View Post
So you are saying upload the contents of the Upload load folder into the root of the forum?
yes in the same folder where forum.php is saved.
Reply With Quote
  #312  
Old 07 Jul 2012, 06:43
ar15dcm ar15dcm is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Dean
Okay I guess I am just stupid or something. I uploaded the folder "packages" and all sub-folders and files. Got the error. So I went back and only uploaded the "VBCMS" folder to the root and repeated the installation. Same error.
Reply With Quote
  #313  
Old 07 Jul 2012, 12:27
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by ar15dcm View Post
Okay I guess I am just stupid or something. I uploaded the folder "packages" and all sub-folders and files. Got the error. So I went back and only uploaded the "VBCMS" folder to the root and repeated the installation. Same error.
no.. you need to upload "packages" folder in forumroot. (where forum.php file is saved)

Last edited by Badshah93; 07 Jul 2012 at 12:36.
Reply With Quote
  #314  
Old 07 Jul 2012, 18:00
ar15dcm ar15dcm is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Dean
Okay I did that multiple times. I already have a packages folder there with the attached in it. I also have a vbcms folder with stuff in it.
Attached Images
File Type: jpg Clipboard01.jpg (60.2 KB, 6 views)
File Type: jpg Clipboard02.jpg (63.2 KB, 9 views)
Reply With Quote
  #315  
Old 07 Jul 2012, 19:24
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Aayush Agrawal
Originally Posted by ar15dcm View Post
Okay I did that multiple times. I already have a packages folder there with the attached in it. I also have a vbcms folder with stuff in it.
can you upload pic of contents inside widget folder in vbcms folder.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:42.

Layout Options | Width: Wide Color: