Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Shades of Green Details »
Shades of Green
Mod Version: 4.1.2, by gator777 (Member) gator777 is offline
Developer Last Online: Oct 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.2 Rating: (10 votes - 4.80 average) Installs: 79
Released: 07 Sep 2010 Last Update: 27 Mar 2011 Downloads: 690
Not Supported Template Edits Re-usable Code  

Shades of Green

Installation:

1. Upload the "shades_of_green" folder to your /images directory
2. Import "shades_of_green-style.xml" file using the AdminCP > Styles and Templates

A live demo can be seen here

You may alter/change this theme as you please. If you have any issues, please let me know.

Regards

Updated to work with VB version 4.1.2
Updated to work with VB version 4.1.0
Updated to work with VB version 4.0.8
NOTE: Besure to re-upload the images folder and reinstall the XML file.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	cms.jpg
Views:	2345
Size:	413.0 KB
ID:	121661   Click image for larger version

Name:	forum.jpg
Views:	2081
Size:	427.1 KB
ID:	121662   Click image for larger version

Name:	post.jpg
Views:	910
Size:	274.5 KB
ID:	121663  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Gray Ghost: Shades of Grey VonDoom vBulletin 4.x Styles 7 19 May 2010 11:45
Warm Shades Mellymonster vBulletin 3.8 Admin CP Styles 4 20 Jan 2010 23:20
Night Ops, Green [Admin CP Style] (Dark, Black and Green) Roms vBulletin 3.5 Admin CP Styles 8 02 May 2008 10:36

  #61  
Old 26 Mar 2011, 20:57
spinko spinko is offline
 
Join Date: Mar 2011
This template is great! Thanks!

One challenge I'm having is the link color is white. I've verified in the template vars that it's set to dark green as seen in your screen shots but can't get it to update. Any suggestions?

http://www.huntingbc.ca/forum/index.php
Reply With Quote
  #62  
Old 26 Mar 2011, 22:11
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by spinko View Post
This template is great! Thanks!

One challenge I'm having is the link color is white. I've verified in the template vars that it's set to dark green as seen in your screen shots but can't get it to update. Any suggestions?

http://www.huntingbc.ca/forum/index.php
I'm not really sure, but I will take a look at it on a clean test installtion I just created. No matter what, we will change the color one way or another for you.
Reply With Quote
  #63  
Old 26 Mar 2011, 22:32
spinko spinko is offline
 
Join Date: Mar 2011
Originally Posted by gator777 View Post
I'm not really sure, but I will take a look at it on a clean test installtion I just created. No matter what, we will change the color one way or another for you.
Epic! Thanks for the help. I really have no idea what might be over riding it.

Spencer
Reply With Quote
  #64  
Old 27 Mar 2011, 03:04
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by spinko View Post
Epic! Thanks for the help. I really have no idea what might be over riding it.

Spencer
I didn't find anything that would cause your site to experience this. It might be a plugin you have installed, but I'm not sure. I sent you a PM.
Reply With Quote
  #65  
Old 29 Mar 2011, 11:35
Hdeaf.com's Avatar
Hdeaf.com Hdeaf.com is offline
 
Join Date: Jul 2009
thank you!
Reply With Quote
  #66  
Old 11 Apr 2011, 02:12
Hawk7173 Hawk7173 is offline
 
Join Date: Dec 2004
I've uploaded the images folder to images, deleted the smilie in variables and non of the icons show on the forum. The icons are still in the icon folder within shades_of_green folder in the images folder.

Do they nee to be moved somewhere?

Thanks,
Reply With Quote
  #67  
Old 11 Apr 2011, 07:32
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Hawk7173 View Post
I've uploaded the images folder to images, deleted the smilie in variables and non of the icons show on the forum. The icons are still in the icon folder within shades_of_green folder in the images folder.

Do they nee to be moved somewhere?

Thanks,
I don't think I understand. Why did you delete the smile variables? What are you trying to accomplish?
Reply With Quote
  #68  
Old 11 Apr 2011, 15:53
Hawk7173 Hawk7173 is offline
 
Join Date: Dec 2004
earlier in this thread it was said to do that in order to have the existing smilies from the default style to be on both.
Reply With Quote
  #69  
Old 11 Apr 2011, 15:57
Phaedrus Phaedrus is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by Phaedrus View Post
When I added this style it had a replacement variable that caused it to look for smilies somewhere they weren't on my forum. I had to find and revert that so that smilies would work.
He's talking about this. I had to find and revert the replacement variable so that this style used my regular smilies rather than the limited smilies list that came with the style. It also pointed somewhere that I hadn't installed the smilies (not all of us use forums/)...

However I'm unsure what he is talking about. I reverted, this used my regular smilies and potential disaster was averted. If he wants it to use the smilies that came with the style he'll need to keep the variable.
Reply With Quote
  #70  
Old 11 Apr 2011, 16:02
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Hawk7173 View Post
earlier in this thread it was said to do that in order to have the existing smilies from the default style to be on both.
Send me a link to your site and I will have a look.
Reply With Quote
  #71  
Old 11 Apr 2011, 16:15
Hawk7173 Hawk7173 is offline
 
Join Date: Dec 2004
you'll need to login..... I'll PM you with login details.

You will need to change the style at the bottom as the forum is set to the default.

Thanks, Tony
Reply With Quote
  #72  
Old 11 Apr 2011, 16:36
Hawk7173 Hawk7173 is offline
 
Join Date: Dec 2004
All better now. Thanks! Tony
Reply With Quote
  #73  
Old 12 Apr 2011, 03:38
Hawk7173 Hawk7173 is offline
 
Join Date: Dec 2004
Style works nicely, only I came across a problem when clicking on the second page of a thread. I get this.....


Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /showthread.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Reply With Quote
  #74  
Old 12 Apr 2011, 03:44
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Hawk7173 View Post
Style works nicely, only I came across a problem when clicking on the second page of a thread. I get this.....


Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /showthread.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
I just tried it and it works fine for me.
Reply With Quote
  #75  
Old 12 Apr 2011, 04:53
Hawk7173 Hawk7173 is offline
 
Join Date: Dec 2004
PM sent with link
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:07.

Layout Options | Width: Wide Color: