Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15 May 2007, 13:43
elmati elmati is offline
 
Join Date: Mar 2007
only admins & mod's can spread Reputation

Theres a way to limit the sprend of reputation to admins and mod only?

im searchin' on admincp -> groups, but only say user can give negative reputation (yes-no)...


Well, thx in advance guys

ill explain a little...


how can i display the reputation link just for admins & mods?

i mean, just admins & mods can give reputation to others users... the users cant see the link, so cant give reputation...

theres is a way?

im using this conditional to hide reputation of admins, mods and smods


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


but, i need show the reputation link only for admins other users cant give reputation...


i hope yall understand me

thx in advance

Last edited by elmati; 15 May 2007 at 15:07. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
  #2  
Old 15 May 2007, 15:42
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
If you only want the link visible to a cetain usergroup and you have disabled the other groups from being able to give rep points, you can use this to only show the link to who you want.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #3  
Old 15 May 2007, 15:51
elmati elmati is offline
 
Join Date: Mar 2007
hey thanks
i think its work!


thanks m8!
Reply With Quote
  #4  
Old 15 May 2007, 16:02
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
Your Welcome.

I use that on a few boards to hide certain links from mods & regular users.
Reply With Quote
  #5  
Old 15 May 2007, 16:03
elmati elmati is offline
 
Join Date: Mar 2007
now, i cant find how to reset reputation to 0

anyone knows?
Reply With Quote
  #6  
Old 15 May 2007, 16:19
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
I don't believe there is a way to reset it to 0 in the admincp, i dont use rep, most likely you need to change it thru the db, use phpmyadmin and reset the the rep fields.
Reply With Quote
  #7  
Old 15 May 2007, 18:06
elmati elmati is offline
 
Join Date: Mar 2007
yes, but when i recalculate reputation from update counters the reputation points came again

what fields i need to reset?

i run this query:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

done!


must be closed!

Last edited by elmati; 15 May 2007 at 18:12. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
  #8  
Old 17 May 2007, 17:02
M-Tuning's Avatar
M-Tuning M-Tuning is offline
 
Join Date: Jul 2005
Real name: Martin Venema
Thanks, needed to reset the reputation points.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:47.

Layout Options | Width: Wide Color: