Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
microCMS (if your dont have the SUITE) Details »
microCMS (if your dont have the SUITE)
Mod Version: 4.0.0, by MaryTheG(r)eek (Member) MaryTheG(r)eek is offline
Developer Last Online: Mar 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 4.0.x Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 36
Released: 05 Jan 2010 Last Update: Never Downloads: 298
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

*** Link Removed ***

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	microcms1.jpg
Views:	1805
Size:	99.8 KB
ID:	109165   Click image for larger version

Name:	microcms2.jpg
Views:	887
Size:	203.5 KB
ID:	109166   Click image for larger version

Name:	microcms3.jpg
Views:	785
Size:	151.7 KB
ID:	109167   Click image for larger version

Name:	microcms_4.jpg
Views:	562
Size:	134.8 KB
ID:	109168  

Click image for larger version

Name:	microcms_5.jpg
Views:	718
Size:	172.4 KB
ID:	109169  

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #46  
Old 10 Feb 2010, 18:19
ALBCODERS ALBCODERS is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by MicroHellas View Post
Open functions.php and change at line 553: getClassifiedsNavBar to getMyNavBar

Maria
Than you ,works perfect.
Reply With Quote
  #47  
Old 20 Feb 2010, 09:49
stuky4ever stuky4ever is offline
 
Join Date: May 2009
Will this work with the New VB Update? 4.0.2
Reply With Quote
  #48  
Old 21 Feb 2010, 13:00
Schnipp Schnipp is offline
 
Join Date: Feb 2010
Hi,

i installed the mod on my new 4.0.1 installation, but i only see my forum when i click on the home button on the navbar :-(
i realy need this mod.
You can try it here
Reply With Quote
  #49  
Old 21 Feb 2010, 14:21
toibs toibs is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Paul
Maria,

Seem to have fond a possible bug/problem.

If trying to add more pics than the width of the screen, rather than wrap it will carry on off the side of the screen....



Paul
Reply With Quote
  #50  
Old 21 Feb 2010, 17:20
Cplkaos Cplkaos is offline
 
Join Date: May 2009
Can anyone tell me the link to the pages where I can add stuff please.

I have a 3rd party NAVBAR and cant find the link.

I do have the option of adding links in another mini NAVBAR but cant for the life of me find the link to edit (not in ADMIN CP) the page

Cheers.
Reply With Quote
  #51  
Old 23 Feb 2010, 20:45
Cplkaos Cplkaos is offline
 
Join Date: May 2009
^^^^Anyone please^^^^
Reply With Quote
  #52  
Old 13 Mar 2010, 23:20
ALBCODERS ALBCODERS is offline
 
Join Date: Apr 2009
Sorry MicroHellas! is any way here to add a button that will show all microcms articles by Author in postbit?Is it possible ?
Reply With Quote
  #53  
Old 09 May 2010, 01:25
MedellinStyle MedellinStyle is offline
 
Join Date: Oct 2007
Any way of making posts from rss feeds?
Reply With Quote
  #54  
Old 09 May 2010, 14:08
josh2007 josh2007 is offline
 
Join Date: Mar 2009
Installed this and it caused a bad database error

FIXED: I disabled the plugin system by the config.php file then i uploaded the .xml so i think the .xml needs to be installed before the files are uploaded
Reply With Quote
  #55  
Old 13 May 2010, 06:40
hiker's Avatar
hiker hiker is offline
 
Join Date: Sep 2009
Can the sidebar be displayed with this mod?
Reply With Quote
  #56  
Old 20 May 2010, 06:45
hiker's Avatar
hiker hiker is offline
 
Join Date: Sep 2009
I'm seriously considering this. We've just been live with vbulletin for a few months from phpbb. We still have the "Home" page as a wordpress blog but this would be much better.

So the vbulletin installation is in the "Forum" folder. Would this go in the Home folder, or the forum folder and then redirect to the home url?
Reply With Quote
  #57  
Old 20 May 2010, 07:56
pzet pzet is offline
 
Join Date: Jul 2007
2 questions regarding this mod

vB 4.0.3

1) Uploaded pics, but what ever settings I try it does not display the pics. ISSUE SOLVED - 777 for subdirectory not applied

2) "explore our forums" lists a forum which is actually hidden and only visible for admins, etc.
How do I avoid it to being displayed on the "explore our forums" list?

Thanks

Last edited by pzet; 21 May 2010 at 01:22. Reason: Issue 1 = solved
Reply With Quote
  #58  
Old 28 Jun 2010, 18:11
LuisManson LuisManson is offline
 
Join Date: Jun 2010
can my users have a " blog" with this?
Reply With Quote
  #59  
Old 28 Jun 2010, 18:57
The Rocketeer's Avatar
The Rocketeer The Rocketeer is offline
 
Join Date: Jun 2010
WEll DOne! Too bad I have the suite, But this will come handy for a lot of people...Nominated
Reply With Quote
  #60  
Old 04 Jul 2010, 12:41
ALBCODERS ALBCODERS is offline
 
Join Date: Apr 2009
Sorry , can we include an image resizer script into your cms.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:27.

Layout Options | Width: Wide Color: