Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Postbit_Legacy REVERSED Layout 1 v.1.0 Details »
Postbit_Legacy REVERSED Layout 1 v.1.0
Mod Version: 1.0, by Freesteyelz (Member) Freesteyelz is offline
Developer Last Online: Apr 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.3 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 13
Released: 07 May 2006 Last Update: 07 May 2006 Downloads: 40
Not Supported Template Edits  

==============================
==============================
"Postbit_Legacy REVERSED Layout 1" by Freesteyelz
Version: 1.0

Re-Inspired By: Ricky6039's thread: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=114862

Thank Yous: Ricky6039, Boofo and Chris M
==============================
==============================


Description:
The posbit_legacy is displayed in reverse. For fluid and fixed-width layouts.

Here's an idea that was re-inspired by Ricky6039's thread. It was a layout I did in UBB back in the day (2001) and now releasing it for vB. This is the first layout in the series. Future releases may come depending on requests, capability and energy.


Examples:
See attachments below.


What to expect?:
- Thread/Post title is displayed in place of Post Date.
- Post Date and Username are displayed in place of Thread/Post title.
- The user popup menu will display only in the first Username (left column). The second username link will go straight to user's profile.
- Replies will display just left of post #.
- User Online Status and User ID are displayed in the Username column.
- Online Status, Report Bad Post and IP images are replaced with text for a cleaner look.
- Message/Signature and User's info are bordered.


Requirements:
vB versions 3.5.3+ (3.5.4 should work; 3.5 versions possibly but I haven't tried it.)


Assumptions:
That you are editing the Default vB Style or at least using the Default vB Style as a Parent Style.

Can it work for custom styles? Yes. You may, however, need to re-work some of the codes for the layout to display properly. I successfully did this on several custom templates. Since many of us are using different styles I thought it would be better to use the Default vB Style for the instructions.


PLEASE!!!
Read the instructions carefully. Take your time when editing.

This is a template edit with quite a few steps so pace yourself.


Browsers Tested:
Internet Explorer & Firefox


Supported:
I'll try to answer your questions the best I can. Please click install to notify you if any changes are made.


Instructions:
Download the .zip file, extract and read the instructions.


If you use this mod click the link for any updates via e-mail. Thank you.



Attachements in order:
1. posbit_legacy 100%
2. posbit_legacy 770px
3. postbit_legacy menu 770px

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	postbit_reversed_100per_3.jpg
Views:	1034
Size:	49.7 KB
ID:	47058   Click image for larger version

Name:	postbit_reversed_770px_3.jpg
Views:	963
Size:	66.9 KB
ID:	47059   Click image for larger version

Name:	postbitmenu_reversed_770px_3.jpg
Views:	866
Size:	69.2 KB
ID:	47060  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Profile Enhancements Hide Expired and Reversed Infractions from the Infracted User sockwater vBulletin 3.7 Add-ons 27 30 Mar 2014 15:17

  #31  
Old 21 May 2006, 03:11
Freesteyelz's Avatar
Freesteyelz Freesteyelz is offline
 
Join Date: Jan 2006
Originally Posted by Bubble #5
Actually I think this is a GREAT idea and the possibilities on how to use it are endless



Don't you have to change the size of the post message box, or am I missing something?

Does that occur every time the postbit loads or on some occasions? I ask because the screenshots I provided in my first post displays the modification with two posts. Sometimes browsers upon refresh will do funky stuff; it generally occurs with Table layouts.


-------------


Originally Posted by Bubble #5
Actually I think this is a GREAT idea and the possibilities on how to use it are endless :bunny:

Don't you have to change the size of the post message box, or am I missing something? :surprised:
You shouldn't have to, unless you've defined the width for the message area like I did with my forum. Everything is so precise that 1 pixel off will mess my layout.
__________________


Reply With Quote
  #32  
Old 21 May 2006, 05:04
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Lightbulb

Originally Posted by Freesteyelz
Does that occur every time the postbit loads or on some occasions?
Everytime, as long as it's A)the latest version of Firefox, and B)one or two posts are in the thread.

IE and Safari 2.0 do not show this problem.
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.

Last edited by Bubble #5; 21 May 2006 at 18:34.
Reply With Quote
  #33  
Old 21 May 2006, 05:42
Freesteyelz's Avatar
Freesteyelz Freesteyelz is offline
 
Join Date: Jan 2006
I'll run some tests again...
__________________


Reply With Quote
  #34  
Old 21 May 2006, 18:29
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Lightbulb

Here's an update: Upon further testing it does also show this problem when the initial thread is made (one post) in Firefox. Refreshing seems to take care of it BUT it needs to be refreshed everytime there is one or two posts so it's not a browser problem. Three or more posts do not seem to show this problem. Something in the code isn't being rendered properly the first time the page gets loaded. We removed this code as it was redundant anyway and it seems to help a little when there is one post.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If we find anything else we'll post in this thread
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #35  
Old 21 May 2006, 20:33
Ricky6039 Ricky6039 is offline
 
Join Date: Mar 2006
Hmm thats strange that your having this trouble using FireFox i use both IE and firefox and everything works fine no matter how many posts there is in the thread
Reply With Quote
  #36  
Old 21 May 2006, 21:22
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Wink

What version are you using, and is it on a PC or Mac? If Mac, PPC or Intel?

Also, it seems to have something to do with the admin account, as regular members don't see it.

Haven't tested mod accounts yet.
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #37  
Old 21 May 2006, 22:21
Freesteyelz's Avatar
Freesteyelz Freesteyelz is offline
 
Join Date: Jan 2006
I and several of my members ran numerous tests and came up with nothing conclusive with the code. Before editing the code, clear all of your Internet cache and see if the problem still exists. If it does then try the following below:

The Usercolumn, which the code switches from left to right, is nearly identical to vB's default code which uses the "175" for its width. See if by changing it to "175px" will help. It that doesn't help then, just as an experiment, in the Usercolumn, where you see:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Temporarily change that to:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

When we tested it, using the newly edited or mod code, didn't affect the layout either way. If there is a bug in the code we haven't been able to pinpoint it yet.

Originally Posted by Bubble #5


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
The above code, while not necessary, is the Username that uses the popup menu. The Username at the right, when clicked, takes the user straight to the poster's profile bit. Whether it's used or not it shouldn't affect the overall code.
__________________


Reply With Quote
  #38  
Old 21 May 2006, 22:45
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Lightbulb

Originally Posted by Freesteyelz
several of my members
Your members won't see this because they are not logged in as the original admin...

clear all of your Internet cache
We already tried this yesterday. Didn't help

If there is a bug in the code we haven't been able to pinpoint it yet.
We just installed Firefox on two other computers and it happens there too. Both PC and Mac, when Firefox 1.5.3 is used and logged in as the Admin. Maybe this is a 3.5.4 issue.
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #39  
Old 21 May 2006, 22:55
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Wink

Originally Posted by Freesteyelz
See if by changing it to "175px" will help.
This 'may' have fixed it....
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #40  
Old 21 May 2006, 22:56
Freesteyelz's Avatar
Freesteyelz Freesteyelz is offline
 
Join Date: Jan 2006
Edited: Ahh. Let me know how it goes.

I wanted to cover all basis so I asked some of my members for assistance. I was logged in as the admin. You never know sometimes.
__________________


Reply With Quote
  #41  
Old 21 May 2006, 23:05
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Talking

Originally Posted by Freesteyelz
Ahh. Let me know how it goes.
So far, so good

I really haven't had time to test it thoroughly though as I'm smack in the middle of designing a new skin :surprised:
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #42  
Old 21 May 2006, 23:43
Freesteyelz's Avatar
Freesteyelz Freesteyelz is offline
 
Join Date: Jan 2006
I'm glad that (so far) it's working. If the fix becomes true then we can blame the faulty display on vB developers for missing the "px". Hehe.
__________________


Reply With Quote
  #43  
Old 22 May 2006, 01:46
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Unhappy

Well it's doing it again :bunny: Another thing that we noticed is that the username menu doesn't work, which might have something to do with it. We're looking at that part now.
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #44  
Old 22 May 2006, 01:54
Freesteyelz's Avatar
Freesteyelz Freesteyelz is offline
 
Join Date: Jan 2006
In post #34 you removed the Username code that used the popup menu. The Username at the right doesn't use it.
__________________


Reply With Quote
  #45  
Old 22 May 2006, 02:08
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Wink

No we are using that code and it still doesn't work. The full code from the default skin is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:27.

Layout Options | Width: Wide Color: