Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Spend vBCredits in your ibProArcade Details »
Spend vBCredits in your ibProArcade
Mod Version: 1.2, by Darkwaltz4 (Coder) Darkwaltz4 is offline
Developer Last Online: Feb 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (8 votes - 4.88 average) Installs: 112
Released: 30 Jul 2007 Last Update: 04 Jan 2009 Downloads: 1713
Not Supported DB Changes Uses Plugins Code Changes Additional Files Translations  

This is the addon to integrate ibProArcade 2.6.6+ with vBCredits 1.4x

Now you can use vBCredits for ibProArcade just like you used to, except better!

You will need BOTH installed on your forum already for this addon to work!


Features:
  • Games
    • Costs per Play
    • Static or Raising Jackpot Type
    • Editable Jackpots
    • Jackpot Tax
    • Qualifying Rank Threshhold for Jackpot
    • Jackpot displayed along with score to beat
    • Individual Jackpot Intervals
    • Three Winnings Types
      • Divide by Rank
      • Multiply by Rank Points
      • Entire Jackpot
  • Tournaments
    • Edit Costs and Jackpots Even After Creation
    • Entrance Fee
    • Static or Raising Jackpot Type
    • Deducts Fees From Players and Adds to Raising Jackpots
      • Works Even When Added via ACP
    • Costs and Jackpots Listed Throughout Tournament Area
    • Winner Takes All After Taxes
  • Arcade Passes
    • Allow all Games to be Free to Play, but Unable to Win Jackpots
    • Option to Still Pay Cost to Try For Jackpot, With Alternative Link
    • Usergroup Price Configuration
    • Configurable Expiry Time, Editable in ACP User Editor
  • General
    • Order Games by Cost or Jackpot in Both ACP and Forum
    • Mass Configure Costs and Jackpots for Games
    • Transaction Log Entries When You Win
    • Works for Both Layout Styles
    • Set Usergroup Discounts
    • Charge For Arcade Access
    • Taxes Go Into Central Board Account
  • Overall Quality
    • Everything is Easily Disabled / Unlimited
    • Will Not Alter Environment for vB or Other Hacks
    • Fully Phrased
    • Obeys canspend and canearn
    • Complete Admin Help
    • Unique Plugin Optimization
Now, ibProArcade was originally meant for another points hack, which was pretty much hard coded into the script, and is still there. So, basically you have to remove all of that code and replace it with the new vBCredits code.




I have two options for you:
  • I have the set of ibProArcade files pre-edited for you (used with permission)
  • I have provided the instructions for editing your own arcade files (if you have other addons you dont want to undo by overwritting the originals)
In either case - you still have to follow all directions in the instructions! The above is only step #3!

Support for this addon will NOT be here, but instead at this thread:
http://www.vbcredits.com/forum/showthread.php?t=67
I will post announcements and updates here though regarding it. There is also a v3 Arcade version with the same features.

(note: until vBCredits 1.4 final is available, the settings for this addon may appear in a "blank" settings group)

Click here for screenshots and support for this addon

The edited files are only step 3 of the installation / upgrade process! You still need to download and follow all instructions in the main zip!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 27 Apr 2008, 06:14
KMDPEPSI KMDPEPSI is offline
 
Join Date: Nov 2007
how and where do i set the amount for the prices of the games?
Reply With Quote
  #62  
Old 27 Apr 2008, 06:55
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
in the ibpa game editor
__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
  #63  
Old 29 Apr 2008, 00:23
sheryjutt's Avatar
sheryjutt sheryjutt is offline
 
Join Date: Dec 2007
Location: iTALY( In Heaven )
Real name: Sheraz Shahid
Any screenshot please ??
__________________
www.paki-gang.com
Just ViSiT My WeB SiTe
Reply With Quote
  #64  
Old 30 Apr 2008, 01:26
Steeler Nation Steeler Nation is offline
 
Join Date: Feb 2007
I've installed this with Vb 3.7 RC3 and I don't see any option to require credits in order to play a game. I do see where it costs $10,000 for an arcade pass. I didn't set that amount and I don't see anywhere to change it.
Reply With Quote
  #65  
Old 30 Apr 2008, 03:05
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
Originally Posted by sheryjutt View Post
Any screenshot please ??
i have to get those back up; thanks for the reminder

Originally Posted by Steeler Nation View Post
I've installed this with Vb 3.7 RC3 and I don't see any option to require credits in order to play a game. I do see where it costs $10,000 for an arcade pass. I didn't set that amount and I don't see anywhere to change it.
game editor
__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
  #66  
Old 30 Apr 2008, 04:03
Steeler Nation Steeler Nation is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by Darkwaltz4 View Post
game editor
Thanks for the quick response, but no - I still don't see anything in the game editor.
Reply With Quote
  #67  
Old 30 Apr 2008, 05:39
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
did you do every step in the installation instructions? if you only applied the file edits/overwrites, that was only step 3
__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
  #68  
Old 30 Apr 2008, 14:14
Steeler Nation Steeler Nation is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by Darkwaltz4 View Post
did you do every step in the installation instructions? if you only applied the file edits/overwrites, that was only step 3
4) Import the supplied product-credits_ibproarcade.xml file into your vBulletin Product system, be sure to allow overwrite.

Done.

5) Review the settings for the addon under the Addon Settings for vBCredits.

Done.

6) Review the vBCredits with ibProArcade settings for each Usergroup.
- For your convenience you can update multiple groups at once using the Manage Usergroup Awards link (vBCredits 1.4 final only)

I see no where to make settings adjustments.

7) Review and configure the costs and jackpots for your games and tournaments.
- There is a mass-configuration tool provided by ibProArcade at the bottom of the games list in the ACP.

No such link exists on my games list.
Reply With Quote
  #69  
Old 30 Apr 2008, 20:48
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
......did you upload the plugins file.... step 1

if so, PM me an admin login
__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
  #70  
Old 08 May 2008, 02:34
droid101 droid101 is offline
 
Join Date: Jan 2008
Are the file edits still legit after the 2.6.7/2.6.7a updates?
Reply With Quote
  #71  
Old 08 May 2008, 02:49
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
i looked through the 2.6.7 files and it should be alright, if you find a problem let me know.
__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
  #72  
Old 10 May 2008, 04:54
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
i have posted the pre-edited files for use with ibproarcade 2.6.7a+
__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
  #73  
Old 10 May 2008, 05:31
Black Tiger's Avatar
Black Tiger Black Tiger is offline
 
Join Date: Apr 2004
Great work Darkwaltz4, thanks!!
__________________
Greetings, Black Tiger
Reply With Quote
  #74  
Old 16 May 2008, 14:03
Fallback Fallback is offline
 
Join Date: May 2005
Is there anyway to have a "visual" arcade pass. Like an arcade pass icon and/or data that appears by the pm message info at the top of the screen to let you know you still have a pass.

For example you could have a green icon when you have the pass and red or greyed out icon show when the arcade pass expires with a link to purchase a new one.

Any pointers on the template variables related to the arcade passes would be appreciated.
Reply With Quote
  #75  
Old 16 May 2008, 14:23
Darkwaltz4's Avatar
Darkwaltz4 Darkwaltz4 is offline
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicago
Real name: John
in the arcade there should be a message saying when the active pass expires. you can play around with this in the arcade/modules/mod_arcade.php file


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
I probably want my scripts to work on your site more than you do!
www.DragonByte-tech.com
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:19.

Layout Options | Width: Wide Color: