Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #46  
Old 22 Jun 2012, 17:22
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You would need to put all the forumids into the condition.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #47  
Old 22 Jun 2012, 17:58
kamran_dotnet kamran_dotnet is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by Lynne View Post
You would need to put all the forumids into the condition.
its work fine on all forums i set
thank you
but when a thread on that forums opened, default tab selected again
what should we do with threads?
Reply With Quote
  #48  
Old 23 Jun 2012, 16:39
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It works just fine on my test site for all the threads. Can you please post *exacly* what you have done?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #49  
Old 23 Jun 2012, 16:54
kamran_dotnet kamran_dotnet is offline
 
Join Date: Apr 2012
Originally Posted by Lynne View Post
It works just fine on my test site for all the threads. Can you please post *exacly* what you have done?
if (in_array($GLOBALS['forumid'], array(149,151,150,152,153,154,144,145,146,147,148))) $root = 'tab_mde3_676';
all treads created in forum 148 has this problem

Last edited by kamran_dotnet; 23 Jun 2012 at 17:42.
Reply With Quote
  #50  
Old 28 Jun 2012, 01:36
dmm2020 dmm2020 is offline
 
Join Date: Apr 2010
How do I set up the navigation manager so that when the current page is support page that the support menu STAYS in the navigation bar? What's happening is once I click the links in the menus or links I created via the navigation manager, it shows the default forum links in the navigation bar and I definitely DO NOT want that. Any clues?
__________________
Doug Mewis
Owner, Friends Arcade, a gaming website for people to socialize and play games with some of the best games available
http://friends-arcade.com
Reply With Quote
  #51  
Old 28 Jun 2012, 16:44
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Since you have supplied very little information, all I can really tell you is that you enter the correct information into the Tab Script(s) field for the tab.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #52  
Old 22 Jul 2012, 11:43
M4T VW M4T VW is offline
 
Join Date: Jan 2012
I have 3 tabs on my forum. Home - Forum - Classifieds

The classifieds tab is a link to a section of the forums, forumdisplay.php?11-Classifieds

I have put "forumdisplay" in the tab script but when you visit some different sections of the forum, the highlighted tab changes to the classifieds tab. It only happens on some sections.
Obviously im aiming for it to only highlight when you are in the "forumdisplay.php?11-Classifieds" sections.

Any ideas?
Reply With Quote
  #53  
Old 22 Jul 2012, 18:46
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You need a plugin. Hook location - set_navigation_tab_main

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Change y,z to your forumids and tab_xxx_xxx to the tab name.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #54  
Old 22 Jul 2012, 22:26
M4T VW M4T VW is offline
 
Join Date: Jan 2012
Ok, I have made a plugin under the location of "set_navigation_tab_main"

This is the current Code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The tab name is "tab_mdkx_204"
In the tab I have the following Url "forumdisplay.php?{session.sessionurl_q}11-Classifieds"
And in tab script I have just "forum display"

11 is the forum classifieds display, and the numbers in the array above are all the sections under the section 11 forum.

However when I view a few different forums (not all) the classifieds tab gets selected. For example its shows on my general chat section 16.

What am I doing wrong?

Thanks Lynne

Mat
Reply With Quote
  #55  
Old 23 Jul 2012, 04:33
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Do not put anything in the tab script area.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #56  
Old 26 Jul 2012, 21:10
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
I wonder if someone can give me some help on my tabs.
I am sure your sick of tbs questions by now by reading some of the above responces to your help, but im really stuck with this.
I am a total n00b with Vbulletin so I cannot make sense of the advice you are giving above, so please if you can be clear with me

any here are some screens of the tabs I have created.






Now as you can see I have the tabs working, but as also im sure you will see straight away, my tabs wont be highlighted after I click them.
I know from reading above that I may need to create plugins or something and do something with This_Script, but I dont really know what these things are or how to do them.

I know I ask a lot but this is so frustrating. I would really appreciate anyone taking the time to write a simple step by step set of instructions for me to follow.
Hopefully it will help others with their problems as well as me.

Thank you to whoever tries to help me.
Reply With Quote
  #57  
Old 26 Jul 2012, 21:24
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Try this: set the Tab Script fields as follows: Private Forum and Public Forum tabs - leave blank. Arcade - "arcade", and DONATE - "payments" (don't include the quotes).
Reply With Quote
  #58  
Old 26 Jul 2012, 22:32
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
ok the payments and donate tabs are highlighting fine now, thanks for that.
The Private Forum and Public Forum tabs are still not working though. The Private forum tab is highlighted when i click on either one of them.
Reply With Quote
  #59  
Old 26 Jul 2012, 22:41
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Hmm...and you still have "Append 'tabid' to url" set to yes only for the private tab? Try putting "index" in the Tab Script field of the Public tab.
Reply With Quote
  #60  
Old 26 Jul 2012, 23:52
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
yep thats sorted it thanks. I dont understand it but it works
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Selected Tab zodehala vBulletin Status Icon Sets 9 20 May 2011 00:07



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:56.

Layout Options | Width: Wide Color: