Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Subforums on Forumhome (no extra queries Version) Details »
Subforums on Forumhome (no extra queries Version)
Mod Version: 1.00, by Xenon (Member) Xenon is offline
Developer Last Online: Jul 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 2.2.x Rating: (1 vote - 4.00 average) Installs: 53
Released: 17 Feb 2003 Last Update: Never Downloads: 10
Not Supported  

Well, i think most of you know the hack already but with a great ammount of additional queries.

This hack shows on every forum on forumhome (also on categories if you want it so) all it's Subforums.
It works dynamically so whenever you add a forum, it will be added to the list

One disadvantage on having it queryless is, that if you have private subforums below nonprivate mainforums that these will be seen so (not accesable but seen)

Hope it fits in what some of you need

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #46  
Old 04 May 2003, 21:15
vB-Host.com's Avatar
vB-Host.com vB-Host.com is offline
 
Join Date: Apr 2003
Thanks Bob, but, getting the same error still... It appears it is having the forum as links hack is causing it. It doesn't like the </a><A HREF="http://www.vb-host.com/hangman.php">click here to play hangman</A> in the SQL syntax....

The error reads...

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #47  
Old 04 May 2003, 21:25
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
It looks like it doesn't like the dash in your site name.
Reply With Quote
  #48  
Old 12 May 2003, 01:14
lifesourcerec's Avatar
lifesourcerec lifesourcerec is offline
 
Join Date: Jan 2002
Hehe still can't get it to work.

I put the $forum[subforums] in forumhome_forumbit_level2_nopost and editted one of my forums; still did nothing.
Reply With Quote
  #49  
Old 12 May 2003, 17:51
FreDy FreDy is offline
 
Join Date: Apr 2003
It works fine!! Thanks

This is just I needed.

lifesourcerec: I had the same problem when I installed the hack... try to add the $forum[subforums] code in several forumhome_forumbit_levelx_(no)post

I add the code to
forumhome_forumbit_level1_post
forumhome_forumbit_level2_post
forumhome_forumbit_level2_nopost

And all works correctly. Try it.
Reply With Quote
  #50  
Old 12 May 2003, 18:55
lifesourcerec's Avatar
lifesourcerec lifesourcerec is offline
 
Join Date: Jan 2002
Today at 05:51 PM FreDy said this in Post #49
It works fine!! Thanks

This is just I needed.

lifesourcerec: I had the same problem when I installed the hack... try to add the $forum[subforums] code in several forumhome_forumbit_levelx_(no)post

I add the code to
forumhome_forumbit_level1_post
forumhome_forumbit_level2_post
forumhome_forumbit_level2_nopost

And all works correctly. Try it.
Well, I only want it under "forum description".

"<smallfont color="{categoryfontcolor}">$forum[description] <br>$forum[subforums]</smallfont>
Reply With Quote
  #51  
Old 12 May 2003, 18:57
lifesourcerec's Avatar
lifesourcerec lifesourcerec is offline
 
Join Date: Jan 2002
Today at 05:51 PM FreDy said this in Post #49
It works fine!! Thanks

This is just I needed.

lifesourcerec: I had the same problem when I installed the hack... try to add the $forum[subforums] code in several forumhome_forumbit_levelx_(no)post

I add the code to
forumhome_forumbit_level1_post
forumhome_forumbit_level2_post
forumhome_forumbit_level2_nopost

And all works correctly. Try it.
Well, I only want it under "forum description".

"<smallfont color="{categoryfontcolor}">$forum[description] <br>$forum[subforums]</smallfont>

Doesn't show anything.
Reply With Quote
  #52  
Old 12 May 2003, 19:56
FreDy FreDy is offline
 
Join Date: Apr 2003
Hmm...

I added the code to 'forumhome_forumbit_level2_nopost' template only (under forum description) and it doesn't work for me too.
Then I added the same code to several templates (under forum description too) and it works.

I think that 'forumhome_forumbit_level2_nopost' isn't the correct template to show the subforums.

Try adding the code to more forumhome_forumbit_levelx_(no)post templates.

Good luck
Reply With Quote
  #53  
Old 12 May 2003, 20:32
lifesourcerec's Avatar
lifesourcerec lifesourcerec is offline
 
Join Date: Jan 2002
Today at 07:56 PM FreDy said this in Post #52
Hmm...

I added the code to 'forumhome_forumbit_level2_nopost' template only (under forum description) and it doesn't work for me too.
Then I added the same code to several templates (under forum description too) and it works.

I think that 'forumhome_forumbit_level2_nopost' isn't the correct template to show the subforums.

Try adding the code to more forumhome_forumbit_levelx_(no)post templates.

Good luck
Yeah, but where (to get it under the forum description)?
Reply With Quote
  #54  
Old 12 May 2003, 20:39
FreDy FreDy is offline
 
Join Date: Apr 2003
Find in these templates $forum[description] and add $forum[subforum] under it.
Reply With Quote
  #55  
Old 12 May 2003, 20:45
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
as an description for the templatenames:

level1 is over level2 on forumhome
_nopost is for categorie forums
_post ist for normal forums

if you add it to _nopost and your forums on forumhome are no categories, you obviously won't see anything.

standart vb template system, i'd advise you to get familiar with it apart from my hack, because it's usefull to know everywhere
Reply With Quote
  #56  
Old 13 May 2003, 00:47
WEForums WEForums is offline
 
Join Date: Apr 2003
Real name: Lee
Hmm...this may seem simple but how to you get the "Subforums" to appear in bold? I tried changing it in the forum.php file and nothing happened. Then I totally removed the <br>Subforums part and Subforums STILL stayed. What's the part that needs to be changed?

Also note I don't want the subforum links in bold...
Reply With Quote
  #57  
Old 13 May 2003, 01:37
lifesourcerec's Avatar
lifesourcerec lifesourcerec is offline
 
Join Date: Jan 2002
Yesterday at 08:39 PM FreDy said this in Post #54
Find in these templates $forum[description] and add $forum[subforum] under it.

I know that, but I can only find $forum[description] in level2_nopost.
Reply With Quote
  #58  
Old 13 May 2003, 05:04
WEForums WEForums is offline
 
Join Date: Apr 2003
Real name: Lee
Today at 01:37 AM lifesourcerec said this in Post #57
I know that, but I can only find $forum[description] in level2_nopost.
You're supposed to add $forum[subforum] to that template.

The way I believe it is:

forumhome_forumbit_level2_post for REGULAR forum

forumdisplay_forumbit_level2_post for SUB-FORUMS

Editing those files should result in what you're looking for.
Reply With Quote
  #59  
Old 13 May 2003, 05:08
lifesourcerec's Avatar
lifesourcerec lifesourcerec is offline
 
Join Date: Jan 2002
I got it ... now to getting the "subforums:" to be bold...
Reply With Quote
  #60  
Old 13 May 2003, 10:00
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
@WE and life:
To get the subforums bold you have to edit the part in forum.php and after that, you have to edit a forum to update the cache like you have to do when you first install the hack.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:44.

Layout Options | Width: Wide Color: