Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vbBannerRotator Details »
vbBannerRotator
Mod Version: 1.1.0, by Frapegliko (Member) Frapegliko is offline
Developer Last Online: Jun 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.2 Rating: (44 votes - 4.80 average) Installs: 1116
Released: 18 Oct 2006 Last Update: 15 Feb 2012 Downloads: 2950
Not Supported Template Edits Code Changes  

This is the first vbulletin Banner Rotator written in PHP that works with none Errors.
You can add Adsense, Adbrite, Banners or what you want.

- 2 Banner Rotator Sets added in product-bannerrotator-two.xml
- 1 Banner Rotator Set added in product-bannerrotator.xml

Version: 1.1.0
- No Template needs to create
- Second Set of Banners added (max 5 Banners)
- Import max 10 Banner Codes (vBulletin options)
- Enable or Disable vbBannerRotator & Banners (vBulletin options)

Version: 1.0.1
- Uncached templates fixed
Installation:

1. Download and Install this Product
1a. Click here to Install
2. Open your Header, Footer or what you want
3. Add $GLOBALS[bannerads] for Set 1 (max 10 Banners)
3a. Add $GLOBALS[banneradstwo] for Set 2 (max 5 Banners)
4. Go to vbBannerRotator in vBulletin Settings and insert your Codes
5. And Finish

Update: (since v.1.0.0 & 1.0.1)

1. Backup your Bannercodes from template: bannerbns
2. Restore (Delete) Template: bannerbns
3. Overwrite Old Product Version with New
4. Open your Header, Footer or what you want
5. Add $bannerads
6. Go to vbBannerRotator in vBulletin Settings and insert your Codes
7. And Finish

Demo:

Click Install

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	vbbannerrotatoracp.JPG
Views:	5580
Size:	53.5 KB
ID:	54954  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #91  
Old 02 Nov 2006, 16:16
sunnycher sunnycher is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Cher
meaning, that the banner is laying right on top of the convention banner.
Reply With Quote
  #92  
Old 02 Nov 2006, 16:29
Luggruff's Avatar
Luggruff Luggruff is offline
 
Join Date: May 2005
Originally Posted by sunnycher
meaning, that the banner is laying right on top of the convention banner.
Ok, read my post again. I made two changes.. I forgot to bold out this part:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

you currently have <br> and not <p>.

About the valign part, I can't say for sure it's not out of date, used to work back in the days ;P
__________________
In need of a forumspace? Click here!

Last edited by Luggruff; 02 Nov 2006 at 16:32.
Reply With Quote
  #93  
Old 02 Nov 2006, 16:38
sunnycher sunnycher is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Cher
Ok, got it that time! Thank you!!
Reply With Quote
  #94  
Old 04 Nov 2006, 01:16
gedsta gedsta is offline
 
Join Date: Feb 2006
great hack
Reply With Quote
  #95  
Old 04 Nov 2006, 03:46
bada_bing's Avatar
bada_bing bada_bing is offline
 
Join Date: Feb 2004
Any idea how I can get this to work on VBadvance if I want my banners to rotate in a center block ?
Reply With Quote
  #96  
Old 05 Nov 2006, 03:25
Frapegliko's Avatar
Frapegliko Frapegliko is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Bill
Originally Posted by bada_bing
Any idea how I can get this to work on VBadvance if I want my banners to rotate in a center block ?
vBa CMPS > Add Module >
Title: Banners
Column: Center Column
Template to Include: adv_portal_vbbannerrotator
Style: Select Style
Template Content:
<tr><td class="$getbgrow" align="center">
$GLOBALS[bannerads]
</td></tr>
Save

Last edited by Frapegliko; 05 Nov 2006 at 12:10.
Reply With Quote
  #97  
Old 05 Nov 2006, 03:27
Frapegliko's Avatar
Frapegliko Frapegliko is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Bill
Originally Posted by redlabour
Hi, please add $GLOBALS[bannerads] to the Installinstructions.

With that it is working everywhere and still at navbar, footer etc. !

(Postbit, vBadvanced, Arcade etc.)
Danke
Reply With Quote
  #98  
Old 05 Nov 2006, 16:47
hotmasala4u hotmasala4u is offline
 
Join Date: Nov 2006
what does "Insert your Banner Code "1" means

what is the code]u guy want the link or html
Reply With Quote
  #99  
Old 05 Nov 2006, 19:07
baker011 baker011 is offline
 
Join Date: Jan 2005
I have installed this hack and think its great. I have got it working fine for ad providers code and also for .jpgs. However, how do I add a .swf to the rotation?

Thanks.
Reply With Quote
  #100  
Old 05 Nov 2006, 22:16
Luggruff's Avatar
Luggruff Luggruff is offline
 
Join Date: May 2005
Originally Posted by baker011
I have installed this hack and think its great. I have got it working fine for ad providers code and also for .jpgs. However, how do I add a .swf to the rotation?

Thanks.
Probably.. like you add a .swf to a webpage? -_-
www.google.com <- try.. say, ".swf embed html" or something?
__________________
In need of a forumspace? Click here!
Reply With Quote
  #101  
Old 06 Nov 2006, 02:00
tigrrra tigrrra is offline
 
Join Date: Nov 2006
ookk im new at this im using vBulletin 3.6.2 where do i find this product i mean where do i add my banner script
Reply With Quote
  #102  
Old 07 Nov 2006, 03:01
radarhunter radarhunter is offline
 
Join Date: Jul 2006
it`s not showing on my site i dunno why is there sum template modification i ned to so first
Reply With Quote
  #103  
Old 07 Nov 2006, 04:06
Luggruff's Avatar
Luggruff Luggruff is offline
 
Join Date: May 2005
Originally Posted by tigrrra
ookk im new at this im using vBulletin 3.6.2 where do i find this product i mean where do i add my banner script
AdminCP -> vBulletin Settings -> vbBannerRotator by Frapegliko

Originally Posted by radarhunter
it`s not showing on my site i dunno why is there sum
template modification i ned to so first
Yes, you need to edit templates. Please read the instructions.
You have to put the code $GLOBALS[bannerads] (for bannerscript#1 with 10 banners) or $GLOBALS[banneradstwo] (for bannerscript#2 with 5 banners) at the location of your forum that you want them to be.

How else would they show up where you want them to be?
__________________
In need of a forumspace? Click here!
Reply With Quote
  #104  
Old 07 Nov 2006, 08:25
DPSR's Avatar
DPSR DPSR is offline
 
Join Date: Aug 2006
Perfect! I was going to install phpadsnew... It working perfect
Reply With Quote
  #105  
Old 07 Nov 2006, 20:38
voteforbird's Avatar
voteforbird voteforbird is offline
 
Join Date: Jul 2006
I'm using both YPN and Adsense. To ensure that only one type displays on each page, I have a rotator in my header. I then use a conditional in the body that basically says <if condition="$banner_no==3">YPN<else />Adsense</if>

This works perfectly on my homepage, but on showthread the $banner_no variable does not carry and has no value. Why is this?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:19.

Layout Options | Width: Wide Color: