Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Z - X Posts Before Links Details »
Z - X Posts Before Links
Mod Version: 1.4, by Zaiaku (Coder) Zaiaku is offline
Developer Last Online: Jan 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (9 votes - 4.22 average) Installs: 107
Released: 03 Jan 2010 Last Update: 08 Jan 2010 Downloads: 491
Not Supported Uses Plugins  

Since VB4 has some build in spam guards for specific sites/users who are widely known for spamming, I felt that it didn't help stop any of the small time and newbie spammers and so I decided to make this mod.

This mod doesn't allow users to post any form of a link without achieving so many posts first. So if they want to posts tons of videos, ftp, images, websites, game servers ... etc this will stop most of them, possibly all. So wether is a whole new thread or a reply in another thread it will stop them. This also work on quicc reply aswell.

I don't have many games installed so the only game with a server I ws able to test was those of the Unreal Tournament series. If you find other kind of links that need to be stopped please let me know.

Z - X Posts Before Links:
  • all options are in your Admin CP
  • no template editing needed

Installation:
  1. Import product-z_xpbl.xml
  2. Goto --> Admin CP --> Settings --> Options --> Z - X Posts Before Links and make your settings.

Remember to clicc install.
Version:
1.4 Added Email stopping
1.3 Multiple Usergroup Filtering (added to 1.1)
1.2 A Bunch of New Features (New Product -> Z - Total Link Control)
1.1 Bug fix for People getting Parse Errors
1.0 Initial Version

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 05 Jan 2010, 06:15
VonDoom's Avatar
VonDoom VonDoom is offline
 
Join Date: Dec 2008
Wow this is fantastic, tagged
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 05 Jan 2010, 20:05
woffie's Avatar
woffie woffie is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Jim
I get an error when using this. The thread posted but got an error about the header being sent already. Had to uninstall.
Reply With Quote
  #18  
Old 05 Jan 2010, 20:11
Skyrider Skyrider is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by woffie View Post
I get an error when using this. The thread posted but got an error about the header being sent already. Had to uninstall.
Yup, causes:
Parse error: syntax error, unexpected T_LOGICAL_AND in /forum/httpdocs/includes/class_dm_threadpost.php(1768) : eval()'d code on line 4
in thread preview for me at the top.
Reply With Quote
  #19  
Old 05 Jan 2010, 21:20
abbasbsp's Avatar
abbasbsp abbasbsp is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: abbasbsp
Originally Posted by FF|Skyrider View Post
Yup, causes:
Parse error: syntax error, unexpected T_LOGICAL_AND in /forum/httpdocs/includes/class_dm_threadpost.php(1768) : eval()'d code on line 4
same, at the time of the first post
__________________
vb4.0.X is good, not heavy and perfect, demo of the modification I made, please the see JurDik Teknik Mesin Forum
----------------------------------------------------------------------------------------
if you are still stumped, please PM me
Reply With Quote
  #20  
Old 05 Jan 2010, 21:48
Zaiaku's Avatar
Zaiaku Zaiaku is offline
 
Join Date: Jul 2007
woffie, ichal_spy, FF|Skyrider

Are these errors only showing up when posting a new thread?

I just tried this on a clean install with no mods and not getting any errors. Do any of you have any other mods that may interfere liks vbseo or change vb files ... etc?
__________________
Live everyday as if it was your last, because one day it just may be.
Reply With Quote
  #21  
Old 05 Jan 2010, 22:19
linuxututs linuxututs is offline
 
Join Date: Oct 2009
Hey Zaiaku,

I also got a couple of errors, but they passed so quick I couldn't read them.

But it didn't stop them from linking a link.
But when I ( I'm "them" ) tried to go edit the the link, then I got the message. ( Not enough Post etc... )

I do have vbSEO installed also if that helps.

Thanks,
Reply With Quote
  #22  
Old 05 Jan 2010, 22:24
Zaiaku's Avatar
Zaiaku Zaiaku is offline
 
Join Date: Jul 2007
is this when making a new therad, quicc reply, full reply .. etc?
__________________
Live everyday as if it was your last, because one day it just may be.
Reply With Quote
  #23  
Old 06 Jan 2010, 00:48
Skyrider Skyrider is offline
 
Join Date: Feb 2006
New thread seems to be fine for me, through the smilies are showing up a bit weird. But when I preview my thread, I'm getting the error at the top. And yes, I have quite a few mods installed.
Reply With Quote
  #24  
Old 06 Jan 2010, 00:54
linuxututs linuxututs is offline
 
Join Date: Oct 2009
I used the "Quick Reply".

Thanks,
Reply With Quote
  #25  
Old 06 Jan 2010, 01:46
Zaiaku's Avatar
Zaiaku Zaiaku is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by FF|Skyrider View Post
New thread seems to be fine for me, through the smilies are showing up a bit weird. But when I preview my thread, I'm getting the error at the top. And yes, I have quite a few mods installed.
And mod that has to do with links like AME media mod or VBSEO, things like that?

Originally Posted by linuxututs View Post
I used the "Quick Reply".

Thanks,
I know its working fine in quicc reply but I have no tried it with vbseo so it might has something to do with it. I will try to figure it out.
__________________
Live everyday as if it was your last, because one day it just may be.
Reply With Quote
  #26  
Old 06 Jan 2010, 01:54
linuxututs linuxututs is offline
 
Join Date: Oct 2009
Thanks Zaiaku,

I really, really like this Mod, and hope like heck I'll be able to use it.
Wish I knew more about this new code and I'd be of more help to you , but to tell the truth, I'm just getting the template edits down again myself.

Thanks,
Reply With Quote
  #27  
Old 06 Jan 2010, 09:00
Skyrider Skyrider is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by Zaiaku View Post
And mod that has to do with links like AME media mod or VBSEO, things like that?


I know its working fine in quicc reply but I have no tried it with vbseo so it might has something to do with it. I will try to figure it out.
I have AME installed, just no vBSEO.
Reply With Quote
  #28  
Old 06 Jan 2010, 09:30
VonDoom's Avatar
VonDoom VonDoom is offline
 
Join Date: Dec 2008
This hack is giving my board about three feet of white space under the forums with IE8? lol maybe 7 i cant remember witch version of IE im using.
Attached Images
File Type: jpg Capture_01062010_043205.jpg (21.7 KB, 13 views)
__________________

Last edited by VonDoom; 06 Jan 2010 at 09:38.
Reply With Quote
  #29  
Old 06 Jan 2010, 12:20
Boots Boots is offline
 
Join Date: Dec 2004
Uninstalled due to errors in the code.

Parse error: syntax error, unexpected T_LOGICAL_AND in /home/public_html/includes/class_dm_threadpost.php(1768) : eval()'d code on line 4
__________________
Reality Check!
Reply With Quote
  #30  
Old 06 Jan 2010, 12:20
Boots Boots is offline
 
Join Date: Dec 2004
That's when making a new thread btw.
__________________
Reality Check!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:10.

Layout Options | Width: Wide Color: