Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Jul 2014, 13:44
Lionel Lionel is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Lionel
Super weird tag issue

Are there any bug with tags.php? I created a tag: test-tag3 in two threads. When I click on a tag in one thread it tells me no result found BUT if I log out, it works. Is there any settings that controls that?

--------------- Added 26 Jul 2014 at 13:51 ---------------

I solved it by setting No Permission Check
Reply With Quote
  #2  
Old 26 Jul 2014, 15:27
X-or X-or is offline
 
Join Date: Nov 2005
tracked this annoying issue, the forum is caching search for an hour, and search depends on usergroup

I have edited results.php to decrease the 3600 sec value to 60 sec, that did not seem to work.

Then I forced hourly cleanup in cron tasks, that worked (possibly in combination with the above manipulation)

why vB has no obvious search cache flushing option? this is extremely annoying when tests are needed
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Jul 2014, 20:08
tbworld tbworld is offline
 
Join Date: Oct 2008
I made a note of this for future reference. Thanks.

Last edited by tbworld; 26 Jul 2014 at 20:57.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:20.

Layout Options | Width: Wide Color: