Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Search Title Only in search drop-down Details »
Search Title Only in search drop-down
Mod Version: 2.0, by Abe1 (Coder) Abe1 is offline
Developer Last Online: Jun 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.7 Rating: (18 votes - 4.89 average) Installs: 150
Released: 06 Aug 2006 Last Update: 18 May 2007 Downloads: 204
Not Supported Template Edits  

Search Title only in search drop-down


This template change will make the search drop-down menu on your forum have a check box option to search just titles.

Installation:

Open template 'navbar'.

Search for:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Place after:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



Open template 'FORUMDISPLAY'.

Search for THE FIRST:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Place after:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Search for:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Place BEFORE:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Please post your comments or suggestions for this hack. I read ALL posts.

MAKE SURE YOU CLICK INSTALL!
You will get an email when a new version is released.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	search_titles_only.JPG
Views:	447
Size:	8.6 KB
ID:	51676  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Member Search on Search Drop Down Exitilus vBulletin 3.6 Template Modifications 52 04 Aug 2010 00:19
Google FREE (Non Adsense) Search in Search Drop Down vBulletin THEN DAYLIGHT vBulletin 3.5 Template Modifications 20 27 Aug 2009 00:41
Search drop-down has "Search just titles" also. Abe1 vBulletin 3.5 Template Modifications 25 16 Sep 2007 12:56
Boolean Search in Search Drop-Down Menu Option in Navbar Neutral Singh vBulletin 3.5 Template Modifications 9 03 Jul 2007 21:58

Comments
  #2  
Old 09 Aug 2006, 14:54
MaLTRaiN MaLTRaiN is offline
 
Join Date: Feb 2005
Thanks! I'll install this this weekend...
Reply With Quote
  #3  
Old 11 Aug 2006, 22:18
ctrl-alt-del ctrl-alt-del is offline
 
Join Date: Jul 2006
Ooh...simple, but helpful. Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Aug 2006, 19:44
Moonkat Moonkat is offline
 
Join Date: Aug 2006
cool - thank you
Reply With Quote
  #5  
Old 14 Aug 2006, 04:47
johnstires johnstires is offline
 
Join Date: Mar 2006
Sweet template change! Thanks!
Reply With Quote
  #6  
Old 15 Aug 2006, 11:00
pauloo pauloo is offline
 
Join Date: Dec 2004
Fine !Thank you
__________________
Visit my website photographer reflexiste.com
Reply With Quote
  #7  
Old 16 Aug 2006, 03:53
MaLTRaiN MaLTRaiN is offline
 
Join Date: Feb 2005
It doesn't work for me... I don't know why...
Reply With Quote
  #8  
Old 20 Aug 2006, 13:08
Acido Acido is offline
 
Join Date: Apr 2003
Installed. Very Usefull.

Any chance to use this code in forumdisplay?
Reply With Quote
  #9  
Old 20 Aug 2006, 14:29
Abe1's Avatar
Abe1 Abe1 is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Abe
Originally Posted by Acido
Installed. Very Usefull.

Any chance to use this code in forumdisplay?
Try adding it. I think it should work.
__________________
MY HACKS -

Active Link Security 3.0.X | Add Title to Rank Images 3.5.X | Admin Log In As User 3.5.X 3.6.X | Advanced BBCode Permissions 3.5.X 3.6.X | Can't See Attachments Before Thanking a Post 3.5.X | Can't Thank and Groan the Same Post 3.5.X | Delete Post when Giving Infraction 3.6.X | Edit New Thread Button 3.5.X | External Data Provider Usergroup Permissions Setting 3.5.X | Forms Hack 3.5.X, 3.6.X | Log Logins Hack 3.5.X 3.6.X | Moderator Statistics 3.5.X | Post Award Hack 3.0.X 3.5.X | [AJAX] Post Thank You Hack 3.0.X 3.5.X 3.6.X | [AJAX] Post Groan Hack 3.5.X 3.6.X | Post Thank You Hack Stats for vBadvanced CMPS 2.x 3.5.X | Search Title only in search drop-down 3.5.X, 3.6.X | 'vBMenu' DHTML User Option 3.5.X 3.6.X | vBShout on all pages! 3.5.X
Reply With Quote
  #10  
Old 20 Aug 2006, 15:26
Acido Acido is offline
 
Join Date: Apr 2003
Originally Posted by Abe1
Try adding it. I think it should work.
All perfect

I edit FORUMDISPLAY template.
Serch for:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then place after:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thank you Abe1!
Reply With Quote
  #11  
Old 30 Aug 2006, 18:13
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Thanks for the hack! I'll install it right away...
Reply With Quote
  #12  
Old 08 Sep 2006, 16:13
adwade adwade is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: A.D.
Question

Originally Posted by Acido
I edit FORUMDISPLAY template.
Serch for:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
The above code, occurs twice in the FORUMDISPLAY template. So I tried adding the code (shown below) after the first occurrence only, after the second occurrence only, and after each occurrence. All attempts FAILED though.:surprised:

Then place after:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
I'm using Miko's ARIA Skins (vbstyles.com), but would that not allow this feature to be implemented? :disappointed: Here's what the ARIA Skin FORUMDISPLAY code looks like before I edit it as denoted above:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by adwade; 08 Sep 2006 at 16:22.
Reply With Quote
  #13  
Old 08 Sep 2006, 16:26
adwade adwade is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: A.D.
Btw, my drop down search box does look different from the one pictured above as an example, with more options below the input line.(see attached pic)
Attached Images
File Type: gif ariasearchbox.gif (3.5 KB, 50 views)
Reply With Quote
  #14  
Old 13 Sep 2006, 23:47
Abe1's Avatar
Abe1 Abe1 is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Abe
Originally Posted by adwade
Btw, my drop down search box does look different from the one pictured above as an example, with more options below the input line.(see attached pic)
it doesn;t look like you placed the code in the right spot.
__________________
MY HACKS -

Active Link Security 3.0.X | Add Title to Rank Images 3.5.X | Admin Log In As User 3.5.X 3.6.X | Advanced BBCode Permissions 3.5.X 3.6.X | Can't See Attachments Before Thanking a Post 3.5.X | Can't Thank and Groan the Same Post 3.5.X | Delete Post when Giving Infraction 3.6.X | Edit New Thread Button 3.5.X | External Data Provider Usergroup Permissions Setting 3.5.X | Forms Hack 3.5.X, 3.6.X | Log Logins Hack 3.5.X 3.6.X | Moderator Statistics 3.5.X | Post Award Hack 3.0.X 3.5.X | [AJAX] Post Thank You Hack 3.0.X 3.5.X 3.6.X | [AJAX] Post Groan Hack 3.5.X 3.6.X | Post Thank You Hack Stats for vBadvanced CMPS 2.x 3.5.X | Search Title only in search drop-down 3.5.X, 3.6.X | 'vBMenu' DHTML User Option 3.5.X 3.6.X | vBShout on all pages! 3.5.X
Reply With Quote
  #15  
Old 27 Sep 2006, 07:42
nathanrich nathanrich is offline
 
Join Date: Nov 2005
Worked fine for me.

Originally Posted by adwade
Btw, my drop down search box does look different from the one pictured above as an example, with more options below the input line.(see attached pic)
I'm using the Miko's Satellite skin which also has the code occuring twice and more options in the search dropdown. I placed the new code after the first occurence and it worked fine. I didn't place it after the second one because that one is for non-popup browsers.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:36.

Layout Options | Width: Wide Color: