Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBH-Big Translation (Advanced Language Translation Tools ) Details »
vBH-Big Translation (Advanced Language Translation Tools )
Mod Version: 1.00, by BuRaCh (Contributor) BuRaCh is offline
Developer Last Online: Sep 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (6 votes - 5.00 average) Installs: 55
Released: 01 Aug 2007 Last Update: 01 Aug 2007 Downloads: 279
Not Supported Uses Plugins Code Changes  

Big Translation

Developer By BuRaCH
www.vB-Hacker.com

Demo:http://www.dizi-film.us/


Appoint

The mod Your site want wish %70 translation..


install

Go to your admin cp, then:
Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-product-bigtranslation.xml' from your computer then press 'Import'

Modifications Info

Plugin : 1
Phrases
: 11
Template : 0
Setting : 48

Big Translation Setting

Go to your Navbar..

Version:
v1.0 - 01 agust 2007
-First release

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	611
Size:	19.6 KB
ID:	67892   Click image for larger version

Name:	2.gif
Views:	1109
Size:	10.7 KB
ID:	67893  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
End-User Options vBH-Big Translation (Advanced Language Translation Tools ) Mod Information BuRaCh vBulletin 3.7 Add-ons 22 30 Oct 2008 03:10

Comments
  #2  
Old 01 Aug 2007, 17:54
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Whats this got to do with Translation?
Theres no files either
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #3  
Old 01 Aug 2007, 17:56
BuRaCh BuRaCh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Burak Akyıldız
sorry..
i'm make a error ..

edited.
Reply With Quote
  #4  
Old 01 Aug 2007, 17:56
Atakan KOC's Avatar
Atakan KOC Atakan KOC is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Atakan KOÇ
Nice idea BuRaCh. Thanks... Instaled....
__________________
vBulletin 5 : http://www.atabb.com/
Reply With Quote
  #5  
Old 01 Aug 2007, 18:05
BuRaCh BuRaCh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Burak Akyıldız
thanks atakan koç
Reply With Quote
  #6  
Old 01 Aug 2007, 18:37
kaptanblack's Avatar
kaptanblack kaptanblack is offline
 
Join Date: Mar 2007
thanx burach.installed.
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Aug 2007, 18:42
Legendery. Legendery. is offline
 
Join Date: Jun 2007
hmm, good job burak
thanks.
Reply With Quote
  #8  
Old 01 Aug 2007, 18:43
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Can someone elaborate on what this does please??? Where is the code for the navbar???

Thanks
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.


Last edited by RichieBoy67; 01 Aug 2007 at 19:00.
Reply With Quote
  #9  
Old 01 Aug 2007, 19:05
BuRaCh BuRaCh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Burak Akyıldız
no code for the navbar..
the xml at the import oto see navbar code's
Reply With Quote
  #10  
Old 01 Aug 2007, 19:19
thedvs thedvs is offline
 
Join Date: May 2002
what about if you have a custom skin and the navbar isnt the default...
Reply With Quote
  #11  
Old 01 Aug 2007, 19:27
BuRaCh BuRaCh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Burak Akyıldız
your have verison?
Reply With Quote
  #12  
Old 01 Aug 2007, 19:28
BuRaCh BuRaCh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Burak Akyıldız
Originally Posted by MARKETPROFITS View Post
Alright, Burach!

Welcome back buddy.

Thanks for this modification.



I will look into this as I need a big translation for my site.

*Installed*

Thanks marketprofits
Reply With Quote
  #13  
Old 01 Aug 2007, 19:32
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Not everyone has a default navbar so we need to manually install the code... Can someone copy and paste thier navbar code please??
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #14  
Old 01 Aug 2007, 19:34
tirol07 tirol07 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Demo Varmi ? Thanks Burach
Reply With Quote
  #15  
Old 01 Aug 2007, 19:40
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
Thanks Burach. I will test it
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:49.

Layout Options | Width: Wide Color: