Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06 Oct 2017, 21:32
postcd postcd is offline
 
Join Date: Feb 2012
datastore/hook issue, long page load - please help

Hello,

suddenly, my vbulletin 4.2 site started loading very slow (blank page for like 15 seconds and then start loading).
When i disable modules by adding "define('DISABLE_HOOKS', true);" into /includes/config.php
Then site is loading perfectly quick.

I tried to remove above mentioned line and disable all modules one by one and site still loading slow (like 15 sec. timeout before start loading).

Which is strange. Is it something with hook system/datastore?

/archive/index.php/f-101.html - loading quickly, but not index or threads/forums

i tried to restore backup (files+mysql), but the problem persist. I tried to access site via different proxy, same issue.
Other similar vbulletin sites on same server do not have this issue.

Thank You
Reply With Quote
  #2  
Old 06 Oct 2017, 21:38
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
You said you disabled all modules, do you mean plugins by that?
Note that even when you disable all plugins one by one, there will still be hooks active that are not bound to any plugins under Plugins & Products > Plugin Manager.
Reply With Quote
  #3  
Old 07 Oct 2017, 16:48
postcd postcd is offline
 
Join Date: Feb 2012
Post

Originally Posted by Dave View Post
You said you disabled all modules, do you mean plugins by that?
Note that even when you disable all plugins one by one, there will still be hooks active that are not bound to any plugins under Plugins & Products > Plugin Manager.
Thx and sorry for the confusion. I disabled all items found in AdminCP / Plugins & Products / "Manage Products" and "Plugin Manager" sections
Except "vbulletin licence" item is enabled... Yet the problem persist until i disable Plugin/hook system itself via AdminCP or via config.php as mentioned.
Reply With Quote
  #4  
Old 07 Oct 2017, 16:52
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
"vbulletin license" is fake and malware and the cause of the slowness of your forum, delete it asap.
This user had the same problem a few days ago: https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=325615
Reply With Quote
  #5  
Old 11 Oct 2017, 08:41
postcd postcd is offline
 
Join Date: Feb 2012
thx for help, it solved the issue and forum is now loading quickly and safely for all members.
Reply With Quote
  #6  
Old 11 Oct 2017, 15:34
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
But your forum most likely still contains malware code..
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need. Need local seo? What about Dumpster Rental SEO?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:49.

Layout Options | Width: Wide Color: