Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 01 May 2010, 18:11
mokujin's Avatar
mokujin mokujin is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Đạt
Do you know how to load the tab as AJAX like facebook? THanks
Reply With Quote
  #17  
Old 24 May 2010, 20:47
identitas identitas is offline
 
Join Date: Oct 2008
Originally Posted by Leonard View Post
manually set the $selected_tab variable to make it select your custom tab.
How do i do that?
Reply With Quote
  #18  
Old 13 Aug 2010, 20:17
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
tx, worked in first go..
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #19  
Old 09 Sep 2010, 01:36
jeejuh's Avatar
jeejuh jeejuh is offline
 
Join Date: Jun 2008
Originally Posted by identitas View Post
How do i do that?

Change the first plugin to...

Hook Location: member_complete
Plugin Code - vb4.0.2

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
You might want to check out the Jee Juh Forum.
Reply With Quote
  #20  
Old 01 Nov 2010, 18:35
gurler gurler is offline
 
Join Date: Nov 2009
Real name: Umut
is it possible to move ALBUM widget to the tabs ?
__________________
İ mimarlık
Reply With Quote
  #21  
Old 04 Nov 2010, 09:59
Dylanblitz Dylanblitz is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by gurler View Post
is it possible to move ALBUM widget to the tabs ?
I don't see why not. You could find the album code and replicate how they do it with plugins.

I can't look at it right now though, trying to figure out what css changes they made in 4.0.8 that makes non default tabs look jacked up.
__________________
VB Pro Garage with Timeslips
Reply With Quote
  #22  
Old 04 Nov 2010, 19:09
noppid noppid is offline
 
Join Date: Mar 2003
Originally Posted by Dylanblitz View Post
I don't see why not. You could find the album code and replicate how they do it with plugins.

I can't look at it right now though, trying to figure out what css changes they made in 4.0.8 that makes non default tabs look jacked up.
There's a tracker entry about it. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-9832

I'm hoping that they will implement the suggestions from DP if enough people vote. (I have no clue how that works.) Otherwise we have to bloat mods with an added template for css and a hook.
__________________
Add a photo gallery garage to your auto forum and get noticed by your members. Find out how at the vBulletin Computer Help Forum.
An informed rider makes their first destination the motorcycle forum at rider info.
Reply With Quote
  #23  
Old 05 Nov 2010, 19:26
Dylanblitz Dylanblitz is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by noppid View Post
There's a tracker entry about it. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-9832

I'm hoping that they will implement the suggestions from DP if enough people vote. (I have no clue how that works.) Otherwise we have to bloat mods with an added template for css and a hook.
Yeah, hopefully they take the suggestion and implement it. I changed the code, it adds 2 templates if it's something you distribute. Otherwise you can do it still with 2 templates and 2 plugins.

Might not be the best way but it's how I got it to work heh.
__________________
VB Pro Garage with Timeslips
Reply With Quote
  #24  
Old 12 Nov 2010, 08:01
Hall of Famer Hall of Famer is offline
 
Join Date: Apr 2009
looks really cool, oh btw do you know if its possible to add iframes tags in members new profile tabs so that it links to an external site of mine without directing users away from the forum? If so, can you please show me an example of how to do this?
Reply With Quote
  #25  
Old 12 Nov 2010, 18:43
Dylanblitz Dylanblitz is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by Hall of Famer View Post
looks really cool, oh btw do you know if its possible to add iframes tags in members new profile tabs so that it links to an external site of mine without directing users away from the forum? If so, can you please show me an example of how to do this?
Should be fairly easy. I would put this in your plugin code. Replace the red text with your link.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
VB Pro Garage with Timeslips
Reply With Quote
  #26  
Old 13 Nov 2010, 23:04
Hall of Famer Hall of Famer is offline
 
Join Date: Apr 2009
Thank you so much for this reply, I will give a try on my forum soon. ^^
Reply With Quote
  #27  
Old 01 Dec 2010, 19:05
FreshFroot's Avatar
FreshFroot FreshFroot is offline
 
Join Date: Aug 2005
Anyone got this working for 3.8.x?
Reply With Quote
  #28  
Old 01 Dec 2010, 19:46
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by FreshFroot View Post
Anyone got this working for 3.8.x?
There is an article in the vB3 forum for this for 3.8.x. It's by Calorie.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #29  
Old 04 Dec 2010, 02:25
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
Originally Posted by noppid View Post
There's a tracker entry about it. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-9832

I'm hoping that they will implement the suggestions from DP if enough people vote. (I have no clue how that works.) Otherwise we have to bloat mods with an added template for css and a hook.
thanks for the info ..

this has bothered me since vb4.0.8 came out ..

prevented me from upgrading ..
lol

I just couldn't do it

I may now tho after seeing that bug reported

thanks to all that help here at vb.org
your all much appreciated
Reply With Quote
  #30  
Old 31 Dec 2010, 14:02
hurricane_sh hurricane_sh is offline
 
Join Date: Oct 2004
Anyone tried this on VB 4.1.0? My tab was added successfully, but the content is blank. I can find the content in the browser source file, but it doesn't show in the tab.

Edit: never mind, I had a typo.

Last edited by hurricane_sh; 31 Dec 2010 at 14:57.
Reply With Quote
Reply

Similar Article
Article Author Type Replies Last Post
Profile Gallery: Allow Users to Upload Member Profile Images calorie vBulletin 3.6 Add-ons 45 13 Jan 2008 15:18



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:24.

Layout Options | Width: Wide Color: