Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Usftech Details »
Usftech
Mod Version: 1.00, by Sean James (Designer) Sean James is offline
Developer Last Online: Sep 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (9 votes - 4.56 average) Installs: 65
Released: 11 Mar 2009 Last Update: 18 Sep 2009 Downloads: 492
Not Supported  

This template is no longer available.

Template name: USFTECH

Preview: Click Here

Style is now valid XHTML 1.0 transitional!

If anybody finds any bugs or needs support please contact me

ZIP Contents:
-USFTECH image directory
-USFTECH.xml
-buttonPSD.zip
-readme_install.txt
-terms and conditions.txt

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Usftech Sean James vBulletin 3.6 Styles 98 04 Jun 2015 14:45
Usftech Sean James vBulletin 3.7 Styles 41 30 Jun 2011 21:46

  #16  
Old 15 Mar 2009, 22:35
THE__DRIFTER THE__DRIFTER is offline
 
Join Date: Feb 2009
Ok, don't know why VB is so picky about the location but anyhow, got that fixed. Thanks. Last and final concern. At 1024x768 the forum / homepage are too wide. It really doesn't affect me as I use a higher resolution but some of our members do. This happens both in this theme and Darkness 2. Is this a percentage setting somewhere?
Reply With Quote
  #17  
Old 22 Mar 2009, 08:46
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Strange i can drop both styles to 800x600 and still not have scroll bars :/

Do u have a banner or long image on your forumhome?

Does this also happen to so they forumdisplay or postbit pages?
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #18  
Old 24 Mar 2009, 00:17
MultiSync77F MultiSync77F is offline
 
Join Date: Mar 2005
I like it, but before I install it, does it come with support for Blog and Project Tools? I downloaded it but didn't see the images included.
Reply With Quote
  #19  
Old 24 Mar 2009, 20:07
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Works with blogs http://www.bluepearl-design.com/forums/blogs/

Havent tested it with Project tools as i dont have this addition
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #20  
Old 14 May 2009, 19:14
TommyC TommyC is offline
 
Join Date: Apr 2008
Seems to be problems displaying this theme in Internet Explorer. Biggest one so far is that it doesn't display the tabs in user profiles.
Reply With Quote
  #21  
Old 26 May 2009, 17:00
ZekeC ZekeC is offline
 
Join Date: Sep 2006
installed. thanks
Reply With Quote
  #22  
Old 10 Jun 2009, 17:38
wildCOUNTRY's Avatar
wildCOUNTRY wildCOUNTRY is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Chris
Nice theme!!!

INSTALLED!
Reply With Quote
  #23  
Old 10 Jun 2009, 23:56
M Shaker's Avatar
M Shaker M Shaker is offline
 
Join Date: Jul 2007
Location: Egypt
Real name: Mahmoud
Thanks
Reply With Quote
  #24  
Old 22 Jun 2009, 21:29
Uze DaFarce Uze DaFarce is offline
 
Join Date: Jun 2009
Installed, and marked as such. Thanks so much for this great skin.

Using vBulletin 3.8.2. I have a problem that only occurs with this skin (but not with any of my others), I spent a couple hours trying to figure it out, and haven't come up with anything, so I wanted to post here to see if you could help, or if others were experiencing the same issue...

When you use Quick Reply to reply to a Private Message, the persons quote is sent, but whatever reponse you sent to them is completely missing, both in their inbox, and in your sent items. Works fine when you use advanced though, and QR also works fine if you send a message that doesn't contain a [quote][/quote]

Last edited by Uze DaFarce; 22 Jun 2009 at 21:36.
Reply With Quote
  #25  
Old 18 Sep 2009, 14:07
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
USFTECH Version 5.1 released
-Updated to work with vBulletin 3.8.4
-Fixed profile tabs not showing in Internet Explorer
-Flash is now using SWFObject v2.1
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #26  
Old 18 Sep 2009, 14:34
starman™ starman™ is offline
 
Join Date: Apr 2008
Thankyou very much!
Reply With Quote
  #27  
Old 18 Sep 2009, 17:53
TommyC TommyC is offline
 
Join Date: Apr 2008
Thank you! Found 2 things that need fixing though.

1) In Internet Explorer the theme throws an error about an swfobject. I removed all references to it and it loads fine now.
2) The "contact us" link in the footer is still broken.
Reply With Quote
  #28  
Old 18 Sep 2009, 23:05
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Originally Posted by TommyC View Post
Thank you! Found 2 things that need fixing though.

1) In Internet Explorer the theme throws an error about an swfobject. I removed all references to it and it loads fine now.
2) The "contact us" link in the footer is still broken.
Looking into it now
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #29  
Old 18 Sep 2009, 23:47
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Thanks Tommyc,

Package 5.1 has been updated to include these bug fixes as well.

-Fixed flash error in Internet Explorer
-Fixed broken contact us link in the footer
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #30  
Old 09 Oct 2009, 08:17
TommyC TommyC is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Uze DaFarce View Post
When you use Quick Reply to reply to a Private Message, the persons quote is sent, but whatever reponse you sent to them is completely missing, both in their inbox, and in your sent items. Works fine when you use advanced though, and QR also works fine if you send a message that doesn't contain a
I've been noticing the same thing, the quick reply works 100% flawlessly on the default vB skin (process of elimination) but when switching to this theme the quick reply fails in the way mentioned above.

Any idea on what might be causing it?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:59.

Layout Options | Width: Wide Color: