Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 18 Jan 2010, 10:00
murratti murratti is offline
 
Join Date: Nov 2005
Search Problem

Hello ALL

I have a large forum which has 5.000.000 posts in it. And i did rebuild search index. But when i go to someone profile and i hit the "find all post send by user" button, search result like that

"
Ara: Search took 0.91 seconds; generated 43 minute(s) ago.
"
Why my search index created 43 mins ago?

Why doesn't it creat when i click the find button?

is there any settings for it or anything like that?

please help me about this subject..

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 21 Jan 2010, 08:15
murratti murratti is offline
 
Join Date: Nov 2005
Nobody knows?
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Jan 2010, 16:07
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Questions regarding default vBulletin 4 should be asked on the vBulletin.com forums. See this sticky - Installation Issues / Questions or bug reports regarding default vBulletin 4.0
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:14.

Layout Options | Width: Wide Color: