Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 17 Feb 2010, 16:25
Demo16 Demo16 is offline
 
Join Date: Sep 2006
I've tried the same approach but I got so many problems. CSS style problems and php problems when trying to create a new thread. Any different solution?
Reply With Quote
  #17  
Old 05 Apr 2011, 08:43
legion! legion! is offline
 
Join Date: Oct 2006
i dont understand...that tutorial works fine for me....i created a new thread and it works good...quick reply also works fine...is there a bug im not seeing?
Reply With Quote
  #18  
Old 05 Apr 2011, 19:16
kpmedia's Avatar
kpmedia kpmedia is offline
 
Join Date: Jan 2008
Originally Posted by legion! View Post
i dont understand...that tutorial works fine for me....i created a new thread and it works good...quick reply also works fine...is there a bug im not seeing?
Keep looking. Use the site -- use everything.
The issue was an insane amount of unescaped slashes, along with chewing up CSS (conflicting naming conventions). It also caused a number of db connection failures, possibly for sending bad data. I tried everything I could think of before simply giving up. It was far easier to just use a different nav. I now load a special PHP include file for nav and footer, independent of either CMS. It's manually updated. Not that I change nav/header or footer very often.

The "cached output" method also didn't work, which is an alternative approach by Pixo.

.
__________________
FAQ: What are some HostGator alternatives? And who is EIG?
FAQ: What are the best web hosts and why?
And to all the vB plugin authors ... Thanks for making this a great app!
Reply With Quote
  #19  
Old 06 Apr 2011, 06:18
legion! legion! is offline
 
Join Date: Oct 2006
yea im havin some log in issues right now...damn thats a shame...cuz it looked like it works fine...i mean if you can fix the log in issue it would work fine
Reply With Quote
  #20  
Old 09 Apr 2011, 10:40
doc fluty doc fluty is offline
 
Join Date: Aug 2010
I would LOVE this
Reply With Quote
  #21  
Old 12 Apr 2011, 04:27
legion! legion! is offline
 
Join Date: Oct 2006
i mean...besised there being slashes wen yu put quotation marks...and also it logs the members out sometimes...besides those two there arent any major issues that would stop the site from workin...i got it set up now www.rap-dome.com

also in internet explorer it has an extra scroll bar on the right side i guess for the iframe of the top header...anyone know how to get rid of this...firefox doesnt display it at all
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:17.

Layout Options | Width: Wide Color: