Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Extra Profile Fields Tab Details »
Extra Profile Fields Tab
Mod Version: 1.0.1, by Wired1 (Coder) Wired1 is offline
Developer Last Online: Jul 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.3 Rating: (17 votes - 4.71 average) Installs: 200
Released: 24 May 2008 Last Update: 27 Jun 2008 Downloads: 878
Not Supported Uses Plugins  

Don't forget to hit INSTALL!

This is an evolution of my Additional Section within Profile and Dropdown within Posts mod from 3.6.x.

If you have a pre-3.7.x version installed:
UNINSTALL the old product and reverse the edits. Don't forget to revert those templates

-----------------------------------------------------------------------

This product builds upon my Extra Profile Fields Page product. This product places the Extra Profile Fields into a new tab on the user's Public Profile.

Does anyone want a future version of this to have a mini block w/ the same data?

To Install:
1) Save the attached product-extratab.xml file.
2) Navigate to AdminCP -> Plugins & Products -> Manage Products -> [Add/Import Product]
3) Browse to wherever you saved the file.
4) Import!

Version History:
1.0.0 - Initial Release
1.0.1 - Cached template

Don't forget to hit INSTALL!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	tab.jpg
Views:	2773
Size:	19.3 KB
ID:	81299  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Profile Enhancements Extra Profile Fields Page Wired1 vBulletin 3.7 Add-ons 196 09 Jun 2010 05:20
Extra Profile Fields Page Wired1 vBulletin 3.5 Add-ons 233 22 May 2008 21:05
Extra Profile Fields Page Zachery vBulletin 3.0 Full Releases 124 11 Jan 2008 17:19

  #61  
Old 29 May 2008, 20:43
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Originally Posted by Jase2 View Post
Hi Wired,

If a user hasn't filled in any of the system specs field, then the tab still shows with N/A -- anyway to stop it showing if they don't fill in at least one system spec field? That way, you save on queries.
It shouldn't show the tab unless you've made the manual edits someone else asked for. Either way, it won't stop the query.
__________________
Admin of the Corsair Memory Forum (AKA the House of Help from back in the day)
Admin of Petri's IT Forum / Moderator at webdesignforums.net
Reply With Quote
  #62  
Old 29 May 2008, 23:46
RedGTiVR6 RedGTiVR6 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Jan
Does anyone want a future version of this to have a mini block w/ the same data?
Yes please!
Reply With Quote
  #63  
Old 29 May 2008, 23:48
wWw.Fun2Wii.Com wWw.Fun2Wii.Com is offline
 
Join Date: May 2008
thanks nice
__________________
Reply With Quote
  #64  
Old 29 May 2008, 23:52
RedGTiVR6 RedGTiVR6 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Jan
Originally Posted by Wired1 View Post
Gotta manually hack it a bit, I'll throw something together this weekend.
I'll second this! I know this would be great for a lot of forums out there.

For instance...car forums...or our forums...

One for CarPC specs, one for audio specs, and one for vehicle specs....

Reply With Quote
  #65  
Old 30 May 2008, 00:40
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by Wired1 View Post
It shouldn't show the tab unless you've made the manual edits someone else asked for. Either way, it won't stop the query.
Hmm, so no way to stop this:

http://www.techsupportteam.org/forum.../blind-dragon/

He hasn't filled in his system specs, yet the tab still shows...
Reply With Quote
  #66  
Old 30 May 2008, 01:21
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
Yes please!
That's 1 vote


Originally Posted by wWw.Fun2Wii.Com View Post
thanks nice
????? You haven't downloaded it or installed it.


Originally Posted by Jase2 View Post
Hmm, so no way to stop this:

http://www.techsupportteam.org/forum.../blind-dragon/

He hasn't filled in his system specs, yet the tab still shows...
Shouldn't even happen though. Gotta modify the code to make it do that, unless there's some vB setting that's doing it. Un/reinstall the product.
__________________
Admin of the Corsair Memory Forum (AKA the House of Help from back in the day)
Admin of Petri's IT Forum / Moderator at webdesignforums.net
Reply With Quote
  #67  
Old 30 May 2008, 14:59
mr clean's Avatar
mr clean mr clean is offline
 
Join Date: May 2005
Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
I'll second this! I know this would be great for a lot of forums out there.
It would absolutely make things better for some forums. More intuitive with the User CP from a users standpoint for sure. The way the built-in tabbing and category system shows profile fields in the 'About Me' tab even when they have their own tab or block is rather silly. I just don't see the point in it.

This is a very useful mod, Wired. Thank you.

Does anyone want a future version of this to have a mini block w/ the same data?
Yes. It would be great.

Last edited by mr clean; 30 May 2008 at 15:07.
Reply With Quote
  #68  
Old 03 Jun 2008, 23:30
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
*Installed* - and loving it! Brilliant modification, M8!

Is there a way to link to the specific tab this mod creates? I would like to be able to link to it from a thread. Right now, I just link to the profile and the first tab shows opened. I want to be able to link to the content in the different tabs.

Is this possible? If so, what is the tab's URL ?

Thanks,
Kether
Reply With Quote
  #69  
Old 04 Jun 2008, 01:32
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
Originally Posted by kether1 View Post
*Installed* - and loving it! Brilliant modification, M8!

Is there a way to link to the specific tab this mod creates? I would like to be able to link to it from a thread. Right now, I just link to the profile and the first tab shows opened. I want to be able to link to the content in the different tabs.

Is this possible? If so, what is the tab's URL ?

Thanks,
Kether

Well, I figured out how to link to the other tabs (friends, stats, contactinfo, etc) but cannot find a way to link the tab this modification creats. It appears to be 'EPFP_tab" but that does not work. Anyone have any idea? It is a bummer to not be able to link to the content on this specific tab.

Thanks for your help!
Kether
Reply With Quote
  #70  
Old 04 Jun 2008, 03:11
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
I made the tab from a tutorial here on vB.org, and there's no mention on how to do it there. I checked the HTML, and it all looks the same, so I don't know why it's not working. What's the link that works for the other tabs?

BTW, if you're just trying to get profile info in posts, check out my Dropdown mod.
__________________
Admin of the Corsair Memory Forum (AKA the House of Help from back in the day)
Admin of Petri's IT Forum / Moderator at webdesignforums.net
Reply With Quote
  #71  
Old 04 Jun 2008, 04:47
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
Originally Posted by Wired1 View Post
I made the tab from a tutorial here on vB.org, and there's no mention on how to do it there. I checked the HTML, and it all looks the same, so I don't know why it's not working. What's the link that works for the other tabs?

BTW, if you're just trying to get profile info in posts, check out my Dropdown mod.
The link for the other tabs are as follows:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I used firefox web browser and the Firebug Addon to inspect the links since they are basically hidden because the ajax changes the tabs but doesn't reload the page.

I see that the link for your mod's tab is supposed to be

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But it will not work for some reason. It always loads the regular profile page.

I am using the link in the drop down of the profile. It was an easy template edit to put it in, but I still need to get the correct url to display the custom tab.

Thanks for any assistance you can offer. And again - excellent modification!

Thanks,
Kether
Reply With Quote
  #72  
Old 05 Jun 2008, 20:50
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
Anyone know of a way to link to the tab that this mod creates? I still cannot get it to link directly to the specific tab. It always opens the profile's first tab and not the one this modification creates.

Thanks for any help!

Kether
Reply With Quote
  #73  
Old 05 Jun 2008, 21:05
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Do you have an example of a FULL URL link to a tab (that works)?

This does not work for me:
http://www.houseofhelp.com/forums/me...15?tab=contact
__________________
Admin of the Corsair Memory Forum (AKA the House of Help from back in the day)
Admin of Petri's IT Forum / Moderator at webdesignforums.net
Reply With Quote
  #74  
Old 05 Jun 2008, 21:22
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
Originally Posted by Wired1 View Post
Do you have an example of a FULL URL link to a tab (that works)?

This does not work for me:
http://www.houseofhelp.com/forums/me...15?tab=contact
This is how it works for me:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Hope this helps!

Thanks,
Kether
Reply With Quote
  #75  
Old 05 Jun 2008, 21:31
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
I have VBSEO so my urls are rewritten. Here is a link that works on your site.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Thanks,
Kether

Last edited by kether1; 05 Jun 2008 at 21:34. Reason: making more clear
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:33.

Layout Options | Width: Wide Color: