Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Dec 2013, 13:25
DemOnstar's Avatar
DemOnstar DemOnstar is offline
 
Join Date: Dec 2012
Test Site

I have finally managed to set up a test site. It works........

Only thing is that most of the links in the test site refer to the original site.
Is this change done manually for each link or is there some kind of cute operation that can be performed to address this conundrum?

Thanks all..
Reply With Quote
  #2  
Old 03 Dec 2013, 14:08
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Go to ACP > Replacement Variables Manager That should help you out
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #3  
Old 03 Dec 2013, 14:50
DemOnstar's Avatar
DemOnstar DemOnstar is offline
 
Join Date: Dec 2012
Cheers Dave, you put me onto something I have never seen before..
I tried it out, not much luck yet..

The links of the now test site have all been put in by myself and point to the original site..

Example..https://www.example.com

Now I need them to point to
https://www.example.com/folder/folder/test site

What do I need to replace here?
Reply With Quote
  #4  
Old 03 Dec 2013, 15:44
Disco_Dave's Avatar
Disco_Dave Disco_Dave is offline
 
Join Date: May 2011
Have you changed your forum url on your test site?
__________________
www.nirc.co.uk
Reply With Quote
  #5  
Old 03 Dec 2013, 16:16
DemOnstar's Avatar
DemOnstar DemOnstar is offline
 
Join Date: Dec 2012
Yes, I did that...

Not to worry too much, I just have to remember not to click on the embedded links when on the test site.. All else should be ok..

Cheers fella...........
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Dec 2013, 18:21
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You are talking about links in the posts? Replacement Variables should take care of those if you set it up correctly.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 04 Dec 2013, 04:36
DemOnstar's Avatar
DemOnstar DemOnstar is offline
 
Join Date: Dec 2012
Yep thanks... Links in posts...

Not sure how to set it up, tried various ways, shall try again later...
Reply With Quote
  #8  
Old 04 Dec 2013, 05:40
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Whatever your main directory path is, have the Variable Replacement Manager replace it with the test URL path:
Search for Text: domain.com/forums

Replace with Text: domain.com/testvb
Or whatever is applicable in your case.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 04 Dec 2013, 08:45
DemOnstar's Avatar
DemOnstar DemOnstar is offline
 
Join Date: Dec 2012
Well, I managed to get the right address eventually but the page opens up with no css...
Ha ha, this forum business has turned out to be a real pain..

Ultimately I will pay someone to do this as I am having not such a good time...
Trying to setup paypal is also proving to be a bit of a chore...

Cheers people...
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:34.

Layout Options | Width: Wide Color: