Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30 Aug 2016, 11:58
blue6995 blue6995 is offline
 
Join Date: Oct 2005
User Moving/Pruning System

I am using vB 4.2 and I am trying to use the above option to delete/prune members who haven't logged in for over 2 years.

When it comes to hitting the Delete button, I get a message Invalid Action Specified

Any ideas how to fix this?

Many thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 30 Aug 2016, 17:19
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
If you have php.ini access you can increase your max_input_vars or you should try doing a smaller amount at a single time. I have run into this issue several times.
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #3  
Old 30 Aug 2016, 17:51
blue6995 blue6995 is offline
 
Join Date: Oct 2005
That's great, many thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 30 Aug 2016, 18:08
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Glad to help.
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Set mass moving / pruning of threads as a cronjob Stadler vBulletin 3.0 Beta Releases 3 06 Aug 2004 03:04



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:33.

Layout Options | Width: Wide Color: