Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #46  
Old 09 Feb 2004, 20:47
version2's Avatar
version2 version2 is offline
 
Join Date: Feb 2003
Originally Posted by Wired1
I'd copy the code exactly to a test file, run that a couple of times. If it does it correctly each time, then it's probably vbcron.
Using cron has made the user problem disappear. Now my problems are the order in which everything is posted. Here is what I am doing:

Eggdrop bot keeps log of the channel. Every day I am going to pour through that log and post the contents in a specific forum. Now, I didnt want each day to be just one post as that could get quite large, so I am saying every 100 lines post a new post.

Now, the problem is that the posts are not inserted in line! The first post which is the subject post is sometimes located in the middle of the thread created by the script. It should be te first post. Its called before I even start looping through the file and posting the 100 line posts.

I cant figure it out.
__________________
version2 aka van aka mol
Reply With Quote
  #47  
Old 10 Feb 2004, 06:39
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
Not sure, perhaps posting some code would help?

Does anyone know of a way of auto-creating a forum, other than a normal mySQL command? Looking for the vB function, if it exists.
Reply With Quote
  #48  
Old 10 Feb 2004, 16:03
version2's Avatar
version2 version2 is offline
 
Join Date: Feb 2003

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is the test code right now that runs through the file. And for the record, the last 24 hours the script has put the posts in correct order. So this problem is very inconsistent.

And dont make fun of my chicken scratch code! It always look horrible before it is refined! :nervous:
__________________
version2 aka van aka mol
Reply With Quote
  #49  
Old 11 Feb 2004, 18:05
Karri's Avatar
Karri Karri is offline
 
Join Date: Feb 2002
Does any one have a suggestion as to how to use this new method of having an automatic post to a forum to post a welcome message to a new user when the register (preferably after they activate their account)? I was using the hack at http://www.vbulletin.org/forum/showt...threadid=35398 for 2.x but haven't been able to modify it for 3.x

Thanks in advance!!!
Reply With Quote
  #50  
Old 11 Feb 2004, 19:23
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
You could just set it to a Welcome Forum, and have the script be something like "Welcome ".$username." to this site"
Reply With Quote
  #51  
Old 09 Nov 2004, 19:38
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
Question

This thread has been very helpful, though I am having some trouble. Here is the my current code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The Thread title posts correctly and the Message also posts, however, $psu_news_id becomes unset. The message url in the created thread is missing the $psu_news_id and the final echo is blank.

Also, this is all done mid template on our site, and all the variables pre-defined at the top of the script are unset after this.

Any info appreciated.
Reply With Quote
  #52  
Old 11 Nov 2004, 18:00
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
That is too bad
Reply With Quote
  #53  
Old 11 Nov 2004, 18:15
sabret00the's Avatar
sabret00the sabret00the is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: sabe
i would love something like this based on

if posts on the forums in XX hours < XX then create thread
__________________
UNDER CONSTRUCTION: Confessionary Hack

Make me a Hack of The Month author: GRPS: Groups Commune
make my hacks, they'll make you famous

unless it's a security concern, please do not pm/im me for support unless you're willing to pay.
Reply With Quote
  #54  
Old 15 Nov 2004, 21:38
zeropaid's Avatar
zeropaid zeropaid is offline
 
Join Date: Nov 2004
also having problems

I am also having problems creating posts... here is my code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And I get back these errors:

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /usr/local/www/htdocs/bbs/includes/init.php on line 517

Fatal error: Call to a member function query_first() on a non-object in /usr/local/www/htdocs/bbs/includes/functions.php on line 922

Any help is appreciated, kind of lost here.

Thanks!
Reply With Quote
  #55  
Old 15 Nov 2004, 22:13
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
Might be
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #56  
Old 15 Nov 2004, 22:52
zeropaid's Avatar
zeropaid zeropaid is offline
 
Join Date: Nov 2004
yep fixed that and i think it would have complained about not being able to find the file... still not working. Maybe something in the data I am passing to it, hmm
Reply With Quote
  #57  
Old 16 Nov 2004, 01:37
zeropaid's Avatar
zeropaid zeropaid is offline
 
Join Date: Nov 2004
tried passing it vanilla test data, to no avail. I am logged into the forum and that got rid of one of the errors, but now all I get is:

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /usr/local/www/htdocs/bbs/includes/init.php on line 517

I checked init.php and it is trying to merge an array it just created and $specialtemplates, which appears to not be defined. This is a dev environment, maybe we are missing some templates?
Reply With Quote
  #58  
Old 16 Nov 2004, 15:27
sabret00the's Avatar
sabret00the sabret00the is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: sabe
has this been released properly?
__________________
UNDER CONSTRUCTION: Confessionary Hack

Make me a Hack of The Month author: GRPS: Groups Commune
make my hacks, they'll make you famous

unless it's a security concern, please do not pm/im me for support unless you're willing to pay.
Reply With Quote
  #59  
Old 16 Nov 2004, 17:40
zeropaid's Avatar
zeropaid zeropaid is offline
 
Join Date: Nov 2004
released properly? I upgraded properly if thats what you mean, to 3.0.3
Reply With Quote
  #60  
Old 16 Nov 2004, 19:03
sabret00the's Avatar
sabret00the sabret00the is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: sabe
i mean did i get released via the releases forum here at vb.org?
__________________
UNDER CONSTRUCTION: Confessionary Hack

Make me a Hack of The Month author: GRPS: Groups Commune
make my hacks, they'll make you famous

unless it's a security concern, please do not pm/im me for support unless you're willing to pay.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Administrative and Maintenance Tools Mass User Creation and Auto Posting alexgeek vBulletin 3.6 Add-ons 102 10 Mar 2015 07:34



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:32.

Layout Options | Width: Wide Color: