Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Add Adsense Code On First Post Details »
Add Adsense Code On First Post
Mod Version: 1.00, by MŽ Mostafa (Member) MŽ Mostafa is offline
Developer Last Online: May 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.2 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 28
Released: 02 Apr 2010 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits  

this simple modification does is add a adsense code or any ads to first post

See here for example
http://www.gamez4all.com/vb/showthre...ltiscreen)&p=6

In the postbit_legacy template find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add this under it:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That's all

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 18 Jun 2010, 00:18
MŽ Mostafa's Avatar
MŽ Mostafa MŽ Mostafa is offline
 
Join Date: Sep 2007
Originally Posted by YankForum View Post
bro is there any way to force it to show on first post of pages instead of first post of thread ?

EDIT : replace this :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with line below :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in author's codes
tnx again bro
Thnx 4 Ur Join
Reply With Quote
  #17  
Old 19 Jun 2010, 23:33
a7lameza.com a7lameza.com is offline
 
Join Date: May 2010
شكرا استاذ مصطفي بارك الله بيك
منديات احلى ميزة
Reply With Quote
  #18  
Old 04 Jul 2010, 12:45
naturalparent naturalparent is offline
 
Join Date: May 2010
has anyone combined this with a way t make adsense only show, if user is not logged in?
Reply With Quote
  #19  
Old 12 Jul 2010, 10:19
bhanuprasad1981 bhanuprasad1981 is offline
 
Join Date: Apr 2007
wow yoursite full of spam by bots
Reply With Quote
  #20  
Old 23 Jul 2010, 14:44
bond010007's Avatar
bond010007 bond010007 is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: AHMED EL-SAYED
great work MŽ Mostafa installed and done here www.ghawyy.com/forum
__________________
http://www.ghawyy.com/forum

we are rocking the web
Reply With Quote
  #21  
Old 13 Sep 2010, 19:48
Extra PC Extra PC is offline
 
Join Date: Jan 2010
thanx how to put this add after first line in first post or in first post in middle ?
Reply With Quote
  #22  
Old 14 Sep 2010, 12:36
CBNeter CBNeter is offline
 
Join Date: Sep 2010
It worked fine on my Forum.
I have some questions, how to put adsense in the middle? so cut the tread in the middle.
thanks
Reply With Quote
  #23  
Old 22 Jan 2011, 12:29
MichelangeloITA's Avatar
MichelangeloITA MichelangeloITA is offline
 
Join Date: Dec 2009
Real name: Michelangelo Fonti
Hi dude, how can I make this work on vB4.1.1?
Reply With Quote
  #24  
Old 27 Jan 2011, 06:14
risestar risestar is offline
 
Join Date: Nov 2001
You can call it externally

1) Put the code that you were going to post in the template into an external php file and upload it to the webserver, call it adsenseinfirstpost.php



2) Go to plugin manager and create a new plugin
- Hook location : global_bootstrap_init_start
- Plugin code (edit in your website url):

ob_start();
require_once('http://www.yourwebsite.com/forum/adsenseinfirstpost.php');
$adsenseinfirstpost = ob_get_contents();
ob_end_clean();
vB_Template:reRegister('postbit_legacy',array('adsenseinfirstpost' => $adsenseinfirstpost));




3) In postbit_legacy template, where you were going to post the code, put this instead

{vb:raw adsenseinfirstpost}





If you are using postbit, rather than postbit_legacy, just alter the template name in the ob_start code




Originally Posted by MichelangeloITA View Post
Hi dude, how can I make this work on vB4.1.1?
Reply With Quote
  #25  
Old 04 Feb 2011, 04:28
Da-Vinci Da-Vinci is offline
 
Join Date: Mar 2010
Just use the built in Advertising system, click new in ad, in the drop down near the top, select thread then place your ad in either the first second or last post, you can do all 3 if you like.
Reply With Quote
  #26  
Old 07 Jun 2011, 14:46
baghdad4ever baghdad4ever is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: husam
Originally Posted by Extra PC View Post
thanx how to put this add after first line in first post or in first post in middle ?
how to do that plz?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:43.

Layout Options | Width: Wide Color: