Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07 Sep 2011, 23:58
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Edit Post don't work ??????

Hi guys,

I am running vb 4.1.5 and i can't "edit posts" / threads" in my vb default skin and if wants to edit the same thread or post in any other skin i can do it without any problem but just in default theme it doesn't work at all however i when i click on "edit post" it goes to editing page but nothing works after that . I am attaching a pic ... so u can see which editing options i am talking about.

thanks for help.



none of those options works highlighted in yellow
Reply With Quote
  #2  
Old 08 Sep 2011, 03:18
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
That is not a totally default theme if the 'buttons' are in yellow. You need to revert something in that theme.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 09 Sep 2011, 01:58
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hi Lynne.
Its vb default theme ....... If u read the bottom i even mentioned .. HIGHLIGHTED IN YELLOW. I highlighted them just to show u guys that none of those buttons works when i go to edit any thread/post.
Reply With Quote
  #4  
Old 09 Sep 2011, 03:56
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And, if using vbseo, disable that via the vbseo control panel.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Sep 2011, 23:00
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hi Lynne,

I have disabled all modifications/plugins via config.php and also disabled them from admincp just to make sure and i still can't get it done.. i don't have vbseo yet ... its still not working any furthur help please ? ?

thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 11 Sep 2011, 01:37
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
If you have ticket support, I would suggest putting in a ticket.

Otherwise, I'd try looking at your error_logs (if you don't know where they are, ask your host) and see if they hold a clue. Or using the error console in your browser to see what is going on. Or, check the page source and check every javascript link in there and make sure it goes to an actually page full of javascript and not a page not found page.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 11 Sep 2011, 01:55
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
How can you see the reason for editing if you can't edit the post???
Reply With Quote
  #8  
Old 11 Sep 2011, 19:35
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hmmm i guess i have to submit a ticket for this one and if i get to anything i will post here for future reference.
Thanks
Reply With Quote
  #9  
Old 27 Sep 2011, 04:20
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hi guys,
I tried to submit da ticket but i got the same answer i always get that create new style. upload all fresh files etc etc etc but i honestly don't wanna go through all that cux for some reason i always get this answer from vb support team. no offense to support team but its too much.

anyways i am here again on same thread the prob is when i click on "edit" in default vb theme i don't see editor when i click on it. Here is the attached picture.



Now on the other hand when i try to edit any post/thread in any other theme i am able to see editor and it works just fine and i am able to click on all buttons ...cancel,go advance,save etc Here is the pic for customized theme.



Now i hope i was clear enough to explain my situation.

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #10  
Old 27 Sep 2011, 18:26
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
What do you have set in AdminCP > Settings > Options > style & languages > Default Style for Modern Mobile Browsers and Default Style for Old Mobile Browsers? If you do NOT have a mobile style, then you need to set those to NONE.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #11  
Old 28 Sep 2011, 00:58
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hi Lynne,
I just set them as NONE and still its not working when i try to click on "save, go advance, delete and cancel" nothing happens. it doesn't even load the next page.
Reply With Quote
  #12  
Old 28 Sep 2011, 17:53
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I'm sorry, but my advice is the same as Support (I am Support, so that shouldn't be surprising) - upload all default files, disable all plugins, use a totally default style.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #13  
Old 29 Sep 2011, 00:54
K!nG K!nG is offline
 
Join Date: Dec 2010
Quick question ? Since 4.1.7 is coming up in few days, do u think if i upgrade to latest version would that make any difference ??? i already tried disabling all plugins and creating new style in those 2 cases it works fi9 except i haven't done "upload all default files" yet. so i was thinking to try doing upgrade to see if that will fix the issue ? ??
Reply With Quote
  #14  
Old 29 Sep 2011, 19:52
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Well, if you upgrade, then I would assume all your files are going to be default files. So, that may make a difference.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #15  
Old 29 Sep 2011, 19:58
MAORBARI MAORBARI is offline
 
Join Date: Sep 2008
It so easy, just edit your user and user register options and set the editor to the "Wysiwyg Editor".
maybe in other styles you got manual edit for the settings..
just try to do what i said..

edit:
If it only on edit, did you upgrade your version to 4.1.7? maybe it bug on that version
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:58.

Layout Options | Width: Wide Color: