Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vMoods aka Mood Manager Details »
vMoods aka Mood Manager
Mod Version: 1.1.3, by -=Sniper=- (Coder) -=Sniper=- is offline
Developer Last Online: Dec 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.0 Rating: (35 votes - 4.57 average) Installs: 578
Released: 04 May 2008 Last Update: 18 May 2008 Downloads: 5553
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

/*
vMoods by ZONE365.com
Created by Sniper
http://www.zone365.com
for vbulletin 3.7
*/

Todo
- - - - - - - - - -

- Add more to readme.txt
- More features, options?


1.1.3 Beta - Sunday May 18th
- - - - - - - - - -

- Fixed possible bug for IE6/7 users, the menu drop menu would not work
- Added text/image option
- Added more FAQ questions in readme.txt

By default the dropdown menu will show text version of the moods list, you must change the option to
images in the admin cp.

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1.2 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Fixed bug for JS error for guests

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1.1 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Moved javascript/html to footer to improve load times for IE6/7

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Added reset option
- Added CSS to vMoods in admin CP so you can edit quickly if need be
- Removed width/height so you can use your own mood images
- Improved speed for IE6/7, FF should be faster is well
- Added option to have custom display for postbit

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file and overwrite the vmoods.js file and if need me change settings in AdminCP

1.0 Beta - Sunday May 4th
- - - - - - - - - -

- New version for vbulletin 3.7.0
- renamed from Mood Manager

NEW INSTALL
- - - - - - - - - -

- upload vmoods to main forum folder
- use product manager in the ADMIN CP to install vMoods

NOTE: All mood images will now be located under vMoods/images

UPGRADE from Mood Manager
- - - - - - - - - -

- At this moment I suggest uninstalling the old version and installing this new version.
REMEMBER this will delete all user moods, if you want old moods to be kept, please request and I'll post a how to.

FAQ
_ _

- How can I keep the old moods?

1) disable the old mood manager, install the new mood manager

2) run these queries

ALTER TABLE 'user' DROP 'vmood';

ALTER TABLE 'user' CHANGE 'mood' 'vmood' varchar(100) NOT NULL DEFAULT 'none';

- How can I change the location of the mood in the postbit?

disable the auto edit in the Admin CP, now you will have access to

$vmood_postbit

place that anywhere you want in the postbit templates (well the location where you want the mood to show)

- How can I change the location of the moods dropdown menu navbar

disable the auto edit in the Admin CP, now you will have access to

$vmood_form

place that anywhere you want in the navbar template, you can try other templates but I can't say if it will work or not

- Why am I getting two mood images in the postbit, how can I stop this from happening?

In the admin cp, disable the auto edit

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #496  
Old 04 Jul 2009, 21:42
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
Originally Posted by stylez84 View Post
Unfortunately I had to uninstall this mod. I got it to work OK in vB 3.8 after a lot of beating and banging on it, but recently found some Javascript errors related to it when viewing my site in IE.

Hopefully the developer will restart development on it for the newer versions of vBulletin. But as I said, I DID get it to work fine after some tweaking, but I'm afraid the Javascript errors will break things on my site since Javascript stops being executed once an error is encountered by the browser.
update released for 3.8.x

- http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=217847
Reply With Quote
  #497  
Old 05 Jul 2009, 18:45
vitrag24's Avatar
vitrag24 vitrag24 is offline
 
Join Date: Nov 2006
Please update for vb 3.7.x too.
Reply With Quote
  #498  
Old 06 Jul 2009, 03:50
stylez84 stylez84 is offline
 
Join Date: Jun 2009
Originally Posted by -=Sniper=- View Post
Awesome, I may have to give that version a try!
__________________
Brick Junkies - Online LEGO Community
Reply With Quote
  #499  
Old 11 Aug 2009, 19:34
SpottySocks SpottySocks is offline
 
Join Date: Jun 2008
I have recently installed a new theme, 'Bingo': http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=217237

I've got the moods in postbit but can't figure out how to add the drop down mood selector to the navbar section. Can anyone please help? Thnx
Reply With Quote
  #500  
Old 18 Aug 2009, 15:36
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
The navbar display for mood was displaying correctly in IE6, IE7, and IE8, but not in Firefox.

I tried a few things which didn't work for me, including some suggestions from this thread.

What did work for me was the changing the vmood CSS in Admin CP | vBulletin Options | vMoods by ZONE365.COM to the following:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #501  
Old 27 Nov 2009, 06:27
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
Originally Posted by gpc10347 View Post
Can you maybe try an experiment for me?

Line 65 in vmoods.js : Try adding /forums/ ahead of the ajax.php call (or whatever directory structure yours uses)

YAHOO.util.Connect.asyncRequest("POST", "/forums/ajax.php?do=vmoods_update&securitytoken=" + SECURITYTOKEN + "&vmood=" + target.title, {


(It's working on both Advanced and the forums)!!!

No dice mi amigo.

Powered by vBadvanced CMPS v3.0.1
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Reply With Quote
  #502  
Old 15 Dec 2009, 11:14
DuskyVoodoo DuskyVoodoo is offline
 
Join Date: Dec 2009
How to change location?

I am trying to change the location of the My Mood form. I am disabling the auto-placement in AdminCP and placing $vmoods_form wherever I want the template to show.

Is there a special way it needs to be coded in order for it to show? All I am doing is place in the text "$vmoods_form" where I want it to show in the template. Do you need to wrap it in other tags of some sort? Do you need to actually copy the entire template into the template where I want it to show?

Can you please further explain on how to move around the template...

Thanks.
Reply With Quote
  #503  
Old 19 Dec 2009, 12:04
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
update it to vb4 please!
Reply With Quote
  #504  
Old 27 Dec 2009, 21:39
coloradomoms coloradomoms is offline
 
Join Date: Dec 2009
would LOVE a vb4 update.
Reply With Quote
  #505  
Old 15 Mar 2010, 22:35
vitrag24's Avatar
vitrag24 vitrag24 is offline
 
Join Date: Nov 2006
plz update for vb 4.0.
Thx.
Reply With Quote
  #506  
Old 16 Jul 2010, 08:29
appsfinder appsfinder is offline
 
Join Date: Apr 2007
Question hi little help

hi is it posible to remove My Mood: txt
Reply With Quote
  #507  
Old 14 Dec 2013, 15:00
postcd postcd is offline
 
Join Date: Feb 2012
Please my Modds menu dont keep open, it closes when i move a mouse. so i cant pick a Mood.
Please do you have fix for this?
__________________
Hosting for vBulletin Forum from $0.5 monthly
http://instantcpanelhosting.com
Contact support to request freesite transfer to our hosting
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:33.

Layout Options | Width: Wide Color: