Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
World of Warcraft Recruitment Status Module! Details »
World of Warcraft Recruitment Status Module!
Mod Version: 1.00, by ChaoticMageDDC (Member) ChaoticMageDDC is offline
Developer Last Online: Oct 2007 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.1 Rating: (1 vote - 4.00 average) Installs: 20
Released: 15 Sep 2006 Last Update: Never Downloads: 175
Not Supported  

Go into your Admin CP > Styles & Templates > Style Manager > Add New Template

Call it adv_portal_recruitment > Paste this code into the template!



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Make sure you upload the attached icons to a directory of your choice and edit the img src locations to your directory.

I'm a complete noob when it comes to this so there is a lot of uneccessary code i'm sure but it works so i'm happy I've been looking for something like this for so long i decided to make one on my own.

I'm hoping someone with some time and knowledge can create a front end for this so it's not Static and can be changed dynamically from some type of form when the recruitment status changes...

Next go to vBa CMPS > Add Module > Template > Call it Recruitment Status > Template to include should be adv_portal_recruitment > Be sure to set "Use Module Shell Template" to "NO" > Save it

I couldn't figure out how to fit this thing within the template as it kept throwing off all my other modules. There will be some minor tweaking to do so it fits your board.

Hopefully some find this useful until someone with some knowledge can make this with a backend sql table and maybe a front end form to change the status, that would be awesome

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	status.jpg
Views:	735
Size:	22.9 KB
ID:	53485  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases World of Warcraft Recruitment Form elricstorm vBulletin 3.6 Add-ons 161 31 May 2009 21:44
Miscellaneous Hacks World of Warcraft Class Recruitment Status module (db backend) turnipofdoom vBulletin 3.6 Add-ons 83 07 Jul 2007 02:39

Comments
  #2  
Old 15 Sep 2006, 13:37
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Wow I have been waiting for this!
Reply With Quote
  #3  
Old 15 Sep 2006, 18:59
ChaoticMageDDC ChaoticMageDDC is offline
 
Join Date: Feb 2004
I'm very new to the whole coding game so i wasn't sure how to use vbulletins code to allow for this template to use it's colors hence why each table is colored =( My hope with posting this is that someone can clean it up, improve on it greatly so everyone can enjoy it. I hate having to edit the template each time i want to make a change between the Closed and Open status. This is more "my vision" and what i wanted to see then anything...

I can visualize in my head an SQL backend with a nice front end with drop downs that can make changes easily. Problem is i don't even know where to begin to create such a thing!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Sep 2006, 10:28
Josh1 Josh1 is offline
 
Join Date: Mar 2006
There is no Shaman.gif
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Sep 2006, 20:41
ChaoticMageDDC ChaoticMageDDC is offline
 
Join Date: Feb 2004
oops, i uploaded the wrong zip file

Fixed!
Reply With Quote
  #6  
Old 19 Sep 2006, 06:56
Ulkesh Ulkesh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Installed. Thanks. Nice so far.

www.caprinidomineri.org

Last edited by Ulkesh; 19 Sep 2006 at 07:42.
Reply With Quote
  #7  
Old 21 Sep 2006, 16:26
ChaoticMageDDC ChaoticMageDDC is offline
 
Join Date: Feb 2004
Looks good, just wish changing the status would be easier =( but i guess it's not that big of a deal.. Wish i knew how to do it .......
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Sep 2006, 19:25
Mithan Mithan is offline
 
Join Date: Apr 2002
I put the following code instead of yours, it works fine and I use the forums template as well:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #9  
Old 01 Oct 2006, 02:43
drdeathuk69 drdeathuk69 is offline
 
Join Date: Apr 2006
could this be altered to make a clan recruiting status one
Reply With Quote
  #10  
Old 01 Oct 2006, 08:11
phpdevrus's Avatar
phpdevrus phpdevrus is offline
 
Join Date: Mar 2006
Originally Posted by drdeathuk69
could this be altered to make a clan recruiting status one
this is a nice template hack.

you can easily change it to a clan recruiting status one ;-) just make your own images and change the text.

good luck
Reply With Quote
  #11  
Old 23 Nov 2006, 15:42
Zerstoren Zerstoren is offline
 
Join Date: Jan 2006
Works great on my site. I ended up using the code from Mithan.

I also set "Use Module Shell Template" to Yes, as well as set the ColSpan to 10. For some reason it would load incorrectly in IE7 if it's set to 0 or 1 and you have Module Shell Template set to Yes.

http://www.fullcircleguild.net
Reply With Quote
  #12  
Old 13 Jan 2007, 23:02
Espada Espada is offline
 
Join Date: Feb 2006
What do i need to click in order to copy into the template (or what part of the template do i copy it into)? thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 16 Jan 2007, 21:45
NoKz's Avatar
NoKz NoKz is offline
 
Join Date: Aug 2005
Good mod, thanks a ton. However, I do not use the wow theme on my site. I also had a problem with not being able to collapse the module. So I edited a couple lines and got exactly what I wanted. Thanks!

www.TFBguild.com

PS: Here's the code after I edited it. ^_^

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by NoKz; 16 Jan 2007 at 23:35.
Reply With Quote
  #14  
Old 28 Jan 2007, 10:38
ZEvilWyvernX ZEvilWyvernX is offline
 
Join Date: Dec 2004
:-)

Grreat mod could you consider making one for Vanguard sage of heroes Its released in 3 days but preorders are playing now and Im trying to develop a site
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:37.

Layout Options | Width: Wide Color: