Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Flags - Country and Region Details »
Flags - Country and Region
Mod Version: 1.00, by Carpe (Member) Carpe is offline
Developer Last Online: Feb 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (18 votes - 4.67 average) Installs: 211
Released: 14 Aug 2007 Last Update: 16 Aug 2007 Downloads: 3022
Not Supported Template Edits Code Changes Additional Files  

I took the code from the flag mods on older vB versions and combined the country and region flags.

Instructions for installing only the country flags without the region flags is also included.

1.01 Changes:
Corrected the spelling of california
Corrected the spelling of newfoundland
Added the flag of england to the country flags list

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	profile-flags.jpg
Views:	4046
Size:	11.5 KB
ID:	68466  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Country Orb people (Country Flags) mac27 vBulletin Avatar Sets 101 02 Jan 2012 23:16

  #16  
Old 15 Aug 2007, 03:34
Carpe Carpe is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by iogames View Post
???

I see the problem but giving me big headaches :P
When you created your profile fields you changed the Field Required setting to yes. Go back into your profile field and change it to no.
Reply With Quote
  #17  
Old 15 Aug 2007, 03:37
Carpe Carpe is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by yaoren View Post
**Installed**

But... I only get the text "usa" instead of the "usa flag"
Same with the state flag too.
Hmmm, im not sure what is going on. Look at the directions again and make sure you have everything set up right.
Reply With Quote
  #18  
Old 15 Aug 2007, 12:53
yaoren's Avatar
yaoren yaoren is offline
 
Join Date: May 2007
oops, I inserted the "display order number" instead of the "field number"
All good now, thanks
Reply With Quote
  #19  
Old 15 Aug 2007, 19:52
Pirate45 Pirate45 is offline
 
Join Date: Apr 2006
I did the same thing as yaoren. Very easy to make this mistake! And, you have to do it twice on each line for a total of four times.

This is explained, but someone going too fast (like me) will miss this if not paying attention.
Reply With Quote
  #20  
Old 15 Aug 2007, 19:52
Carpe Carpe is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by Pirate45 View Post
So far, me too.

I uploaded the images to

/images/flags
/images/regions

But, nothing showing.
Double check the directions and make sure you did everything correctly.
Reply With Quote
  #21  
Old 15 Aug 2007, 22:09
Endurer's Avatar
Endurer Endurer is offline
 
Join Date: Sep 2006
Thanks, Installed.

I'd like to replace the location field with this one, will it work if I just changed the location field to show country flags instead? Or do I have to empty the contents of location field of all members first?
Reply With Quote
  #22  
Old 16 Aug 2007, 01:20
Carpe Carpe is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by Endurer View Post
Thanks, Installed.

I'd like to replace the location field with this one, will it work if I just changed the location field to show country flags instead? Or do I have to empty the contents of location field of all members first?
The location field is a single-line text box and the flag field is a single-selection menu. There is no way I know of to change a field without deleting and recreating it. More advanced vB users may have more info on this. I have only been using vB for a week.
Reply With Quote
  #23  
Old 16 Aug 2007, 07:10
yahoooh yahoooh is offline
 
Join Date: Oct 2002
how to make it appear only in the user profile?
Reply With Quote
  #24  
Old 16 Aug 2007, 09:37
Pirate45 Pirate45 is offline
 
Join Date: Apr 2006
Carpe,

A couple of issues...
  • California was misspelled in the selection menu (calafornia) and a user told me it did not work. I did not confirm that but I changed it to "california" (proper spelling) and then he said it worked.
  • The Canadian province of Newfoundland is mis-spelled as "new foundland" in your menu. It should be one word.
  • A user has asked for the addition of the flag of England, which is not the same as the flag of the United Kingdom (he says).
Also, would it be possible to release a version with the proper capitalization?

I'm not complaining. It's just that USA looks better than "usa", etc.

It's an awesome mod and my users love it so far.

Thanks.
Reply With Quote
  #25  
Old 16 Aug 2007, 13:45
Carpe Carpe is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by yahoooh View Post
how to make it appear only in the user profile?
No idea, I created the mod because I wanted it in the postbit. Im sure you can search for adding things to the user profile and then use the provided code.
Reply With Quote
  #26  
Old 16 Aug 2007, 13:50
Carpe Carpe is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by Pirate45 View Post
Carpe,

A couple of issues...
  • California was misspelled in the selection menu (calafornia) and a user told me it did not work. I did not confirm that but I changed it to "california" (proper spelling) and then he said it worked.
  • The Canadian province of Newfoundland is mis-spelled as "new foundland" in your menu. It should be one word.
  • A user has asked for the addition of the flag of England, which is not the same as the flag of the United Kingdom (he says).
Also, would it be possible to release a version with the proper capitalization?

I'm not complaining. It's just that USA looks better than "usa", etc.

It's an awesome mod and my users love it so far.

Thanks.
Corrected california and newfoundland. The flag of england was in the region list, I added it to the country list and folder.

The list of country/region names has to match the name of the image associated with it. This means if I change the list to be properly capitalized I have to change every single flag name as well. I agree with you that it would look better, but I don't currently have the desire to change that many names, sorry. You could easily do it if you have the time. Just make sure the text you insert into the profile field matches the flag names exactly.
Reply With Quote
  #27  
Old 20 Aug 2007, 03:35
Tom_S Tom_S is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Tom
Very nice job!
__________________
Are you suffering from an Alcohol or Drug addiction? Are you suffering from any addiction? Do you want help? There are others like you at Recovery Crossroads. You are not in this alone. We have been where you are at right now.
Reply With Quote
  #28  
Old 22 Aug 2007, 05:50
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
I don't know if anyone will find this useful, but I took the country flag list and ran it through Microsoft Word. They've got a capitalization feature that not too many people know about. And I did a batch rename of the images folder so that all the names would match up. There were a handful of spelling errors in a few country names, so I made sure to correct those and match up the text file with the images. Everything should be formated and matched properly, but if it isn't let me know.

Like I said, I don't know if you'll find it useful, but since someone mentioned it, I'd thought I'd share what I did for my forum with you. I intend to do the regions folder next, just didn't have the time tonight. I'll post it when it's done.
Attached Files
File Type: zip Flags - Images and Text Update.zip (575.1 KB, 45 views)
__________________

Last edited by Digital Jedi; 29 Feb 2008 at 00:27.
Reply With Quote
  #29  
Old 22 Aug 2007, 13:59
Reflect Reflect is offline
 
Join Date: Feb 2005
I installed this and it works for me.

But for some reason only admins can see the flags and not registered users. When they select there country i can see their flags, but they cant see their own or mine. Anyone know whats wrong?
Reply With Quote
  #30  
Old 22 Aug 2007, 15:29
tutusinghsohi's Avatar
tutusinghsohi tutusinghsohi is offline
 
Join Date: May 2006
springfield va.....lol....
so close dude...
i'm in fairfax va.........

anyways..
very nice hack....installed and loving it ..
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:38.

Layout Options | Width: Wide Color: