Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 Feb 2014, 03:37
Eduardo Leon's Avatar
Eduardo Leon Eduardo Leon is offline
 
Join Date: Oct 2009
Real name: Eduardo
facebook connect dont show

Hi !

i see in my forum, that Facebook Connect dont appear, why cause this problem ?

if i create a Style from "0" where i put the code for the "facebook connect" ?

screens :

Reply With Quote
  #2  
Old 04 Feb 2014, 15:40
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Do you have it working on default style?
Reply With Quote
  #3  
Old 04 Feb 2014, 19:49
Eduardo Leon's Avatar
Eduardo Leon Eduardo Leon is offline
 
Join Date: Oct 2009
Real name: Eduardo
yes, but with this modificated version i cant put.

the error is in a CSS ? or template ?
Reply With Quote
  #4  
Old 04 Feb 2014, 20:44
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
Since it works in the default style:

Questions/Problems regarding modifications/styles need to be asked in the modification/style thread. That is where the support for modification/style is - not out here in the main forums. Please note that if a modification/style is unsupported (or even if it says it is supported), you may be on your own if you chose to install it.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:14.

Layout Options | Width: Wide Color: