Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 13 Nov 2006, 17:07
Renada's Avatar
Renada Renada is offline
 
Join Date: Jan 2005
Duplicate AdminCP Settings

Hi,

Since upgrading to 2.5.7 I've got some duplicated admin settings. They are:
Member Manage, IP Banning, Score Tools and Custom Game Sorting. The rest of the controls are as they should be. Could you please tell me how to correct this?

Thanks,
Renada
Comments
  #2  
Old 13 Nov 2006, 19:28
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
re-upload the /includes folder from archive...
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
  #3  
Old 13 Nov 2006, 19:51
Renada's Avatar
Renada Renada is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by MrZeropage View Post
re-upload the /includes folder from archive...
Thanks for your reply MrZeropage, but that didn't work

What do I try next?
  #4  
Old 20 Nov 2006, 11:53
Renada's Avatar
Renada Renada is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by Renada View Post
Thanks for your reply MrZeropage, but that didn't work

What do I try next?
Anything else I can try Mr Zeropage?
  #5  
Old 20 Nov 2006, 13:38
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
provide AdminCP+FTP access via PM and I will check this ...
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
  #6  
Old 20 Nov 2006, 20:52
Renada's Avatar
Renada Renada is offline
 
Join Date: Jan 2005
Originally Posted by MrZeropage View Post
provide AdminCP+FTP access via PM and I will check this ...
PM sent, thanks

Also, is there any reason why HTML no longer works in the Arcade announcements?

Regards,
Renada
 

Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
V3Arcade - AdminCP: game settings scroll window frankenberrie vBulletin 3.0 Full Releases 14 28 Sep 2005 06:13



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:04.

Layout Options | Width: Wide Color: