Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15 Apr 2015, 13:02
OUTL4W OUTL4W is offline
 
Join Date: May 2013
CMS/Blogs issues

just upgraded to 4.2.2 and activated the CMS and Blogs tab but this is all I see
blogs error:
The requested URL /blogs/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at www.mysite.com Port 80

CMS error:
The requested URL /content/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at www.mysite.com Port 80

and both the target url of blog.php and content.php are in the root directory....



any help is greatly appreciated...
Reply With Quote
  #2  
Old 15 Apr 2015, 13:48
WEBDosser's Avatar
WEBDosser WEBDosser is offline
 
Join Date: Oct 2001
try blog.php
Reply With Quote
  #3  
Old 15 Apr 2015, 19:12
OUTL4W OUTL4W is offline
 
Join Date: May 2013
Originally Posted by WEBDosser View Post
try blog.php
it is already set to blog.php....
cms
target url: content.php{session.sessionurl_q}

blogs:
target url: blog.php{session.sessionurl_q}
Reply With Quote
  #4  
Old 15 Apr 2015, 19:23
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Go to AdminCP > Settings > Options > Friendly URLs and make sure you do NOT have Mod Rewirte URLs set. Or make sure you also upload the required .htaccess file from do_not_upload/Rewrite to your site if you are going to use them.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Apr 2015, 17:24
OUTL4W OUTL4W is offline
 
Join Date: May 2013
Originally Posted by Lynne View Post
Go to AdminCP > Settings > Options > Friendly URLs and make sure you do NOT have Mod Rewirte URLs set. Or make sure you also upload the required .htaccess file from do_not_upload/Rewrite to your site if you are going to use them.
welllllll...so "basic friendly urls" or "standard urls" should be ticked? neither way works. And before I screw up something again....I should copy the contents of the .htaccess files from the cms & blogs folder and paste to .htaccess file in root folder?
Reply With Quote
  #6  
Old 16 Apr 2015, 23:31
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by OUTL4W View Post
welllllll...so "basic friendly urls" or "standard urls" should be ticked? neither way works. And before I screw up something again....I should copy the contents of the .htaccess files from the cms & blogs folder and paste to .htaccess file in root folder?
Ah, you didn't tell us you had put the cms and blogs in different folders. Please see this section in the manual about this - http://www.vbulletin.com/docs/html/t...insubdirectory
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 25 Apr 2015, 12:28
OUTL4W OUTL4W is offline
 
Join Date: May 2013
Originally Posted by Lynne View Post
Ah, you didn't tell us you had put the cms and blogs in different folders. Please see this section in the manual about this - http://www.vbulletin.com/docs/html/t...insubdirectory
no...I do not have cms and blog in different folders...
sorry...guess I wasn't clear enough....I was referring to the htaccess files that are located in the "do_not_upload" folder....Should I copy the content that is located on these htaccess files that are located in "do_not_upload>rewrite>apache2>cms" & "do_not_upload>rewrite>apache2>blog" folders respectfully and paste into the htaccess file in root?

Last edited by OUTL4W; 25 Apr 2015 at 12:35.
Reply With Quote
  #8  
Old 25 Apr 2015, 18:54
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You would only use the .htaccess there if you are using Mod Rewrite Friendly URLs.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:08.

Layout Options | Width: Wide Color: