Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 04 Apr 2018, 13:57
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by shibby2 View Post
That worked! Thank you so much!

Just wondering...and if it's not possible or too hard, please ignore...but how hard would it be to make it so users could just click a button or something to 'turn on' the random album pics if they wish to? So it would normally always be off for that style, but they have the choice to display it if they wish.

Thanks again for all the help!
You could set up a "yes/no" custom profile field that would allow users to toggle whether this feature works or not. Then include in the conditional:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

where X is the id number of the custom profile field.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #17  
Old 05 Apr 2018, 01:22
shibby2 shibby2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Hmm, I like that, but I was also thinking a lot of people won't bother going into their User CP. So maybe something right there on forumhome where the pics would be, like a button or link that would turn it on? Is that possible?
Reply With Quote
  #18  
Old 05 Apr 2018, 01:40
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Yes, that could be done, but it would require a bit of javascript coding, particularly if you want the user's choice to be remembered. Or you could wrap the whole thing in a collapsible block.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #19  
Old 05 Apr 2018, 02:52
shibby2 shibby2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
That would be perfect, a collapsible box. Would that be hard?
Reply With Quote
  #20  
Old 05 Apr 2018, 04:57
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Is the information displayed by the addon done so with a custom template?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #21  
Old 05 Apr 2018, 06:41
shibby2 shibby2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
I don't know, don't really understand the question. Again, I'm dumb. lol

Normally, on all other styles, the album pics are in a collapsible box. Maybe there's a way to make it for the mobile style that the box is minimized by default, instead of being maximized by default on the other styles?

Thanks so much for all your help so far!
Reply With Quote
  #22  
Old 14 Apr 2018, 13:51
kai_sey kai_sey is offline
 
Join Date: Nov 2007
Was looking for something similar, although applied to a product, not plugin.

So in such a scenario, how would I block a product from loading on my mobile style?

Would I simply wrap the .xml plugin file with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Many thanks.
Reply With Quote
  #23  
Old 14 Apr 2018, 14:44
MarkFL's Avatar
MarkFL MarkFL is offline
 
Join Date: Feb 2014
Real name: Mark
Originally Posted by kai_sey View Post
Was looking for something similar, although applied to a product, not plugin.

So in such a scenario, how would I block a product from loading on my mobile style?

Would I simply wrap the .xml plugin file with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Many thanks.
In this case you would need to wrap the code of all the product's plugins (except for those that cache templates or update AdminCP settings, etc.) in that if statement.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member



Support for my products (as well as updates/new product publishing) has been moved to MHB - vBulletin Products and TAZ - Add-ons
Reply With Quote
  #24  
Old 14 Apr 2018, 18:45
kai_sey kai_sey is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by MarkFL View Post
In this case you would need to wrap the code of all the product's plugins (except for those that cache templates or update AdminCP settings, etc.) in that if statement.
Just tested this, and it worked a treat. Many thanks!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:25.

Layout Options | Width: Wide Color: